Şimdi Ara

Kulağımda sürekli kısık bir çınlama var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sürekli böyle , oldukça tiz biiiiiiiii sinyal sesi gibi
    Ama var la yok arasında . kafamda bir ses uydursam duyuyormuş gibi hissetsem şuan duyuyorum dediğim ses kadar gerçekçi gelir. Doğrusu anlayamadım var mı yok mu , psikoljik mi ama elimde bir kanıt var , sabah sekizde uyanir uyanmaz bir ses farkettim ulan nerden geliyor bu ses diye butun odayi gezdim nereye donsem ayni ses ama hep sol kulagimda. Sonra kafami yastiga gomdum sesi yine duydum . degismis gibiydi sanki falan ama sonra kendimden suphelenmeye basladim.suanda da ona benzer bisey duyuyorum bazen gitti gibi hissettim sonra yeniden odadan ses geliyor sandim galiba kulagim surekli cinliyor. Ve kisik oldukca belirsiz bicimde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal Kükrer Elma Sirkesi -- 21 Ocak 2019; 13:4:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • o ses ölene kadar geçmiyor biliyorsun dimi
  • 3 cevapsız çınlama mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suzuya.Juuzou kullanıcısına yanıt
    Hakkında bir sey biliyor musun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı uyuz çınlama bendede var
  • yakın zamanda uçağa bindiyseniz özellikle belirli bir havayolu, kabin basıncını ayarlayamadığı için kulakta çınlama olabiliyor. 4-5 gün boyunca geçmez ise bir kulak burun boğaza gidin.
  • Tinnitus hocam bende de var, alışırsın merak etme. Bi süre sonra özellikle uğraşmazsan hiç fark etmiyosun bile. Ama bu konuyu kapattır ve bi daha bakma çünkü bazı pislik insanlar seni üzmek ve korkutmak için yalanlar söyleyecekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıptaki adı Tinnutus.
    Yıllardır bende de var.Maalesef tedavisi yokmuş.Hiç doktora gitmedim ama.Gün içinde pek duymuyorum ama sessiz ortamda rahatsız ediyor.
    Ayrıca bende şiddeti yıllar içinde arttı.İlk başta bu kadar yüksek değildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 21 Ocak 2019; 15:11:36 >
  • B12 vitaminine baktırmanı öneririm hocam.Büyük ihtimal b12 eksikliğin var.Bende de aynı şekilde olmuştu.Doktora gittim dodex verdi.Kabadan vurdurdum iğneyi.1 ay fln kullandım.Daha sonra geçti çınlama.Bir baktırın isterseniz.
  • tansiyon da olabilir bi bak istersen
  • kolesterol var sende kilo vermelisin acil damarların tıkanmış kızartmalardan kötü beslenmelerden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 10 senedir var hocam, alışıyorsunuz bir yerden sonra. Otoimmün bir sebepten de olabilir geçici bir şey de olabilir, umarım geçicidir bazen benim konser vs olunca artıyor sonra azalıyor çünkü. Yine de KBB görünmenizde fayda var.
  • @
    Frank Lapidus
    @
    John Wick
    @
    Vega
    @
    Nickola Tesla
    @
    tritone
    @
    Helalinden 10
    @Kemal Kükrer Elma Sirkesi
    sağolun bilgiler için. ihtiyacım vardı cidden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal Kükrer Elma Sirkesi -- 21 Ocak 2019; 17:28:51 >
  • YAŞADIĞINIZ SORUNUN CEVABINI VEREYİM . tecrübemle konuşuyorum . Baylar bayanlar merdivenden kayıp kafasına göre yazanlar . konuyu gördüm ve yazmak istedim , ben tinnitusun çok küçük bir versiyonunu yaşadım ve allah kişmsenin başına vermesin , kulağım tıkandı ve kirin yaptığı baskı ve sonrasında kiri temizlemek isterken, kiri ileri iterek kulak zarımı istemeyerek sıkıştırdım . ancak hasarın çok küçük olmasından ötürü verilen ilaçlar ve 10 günlük bir sürede bu rahatsızlığımı atlattım . birde sessiz ortam duyulan bir ses var oda doğru ama bu farklı bir ses . bu sesle alakalı yapılan deneyler bulunmakta . aşırı sessiz bir ortamda sağlıklı genç insanların %95’i çınlama algılamıştır. Dolayısıyla çınlamanın herkeste olduğu ancak bir takım patolojilerle hissedilir hale geldiği düşünülmektedir. beyin içerisindeki dalgalanmalar ve salgılardan kaynaklanan bir sestir aslında .

    TİNNİTUS rahatsızlığı ile bu sesi insanlar karıştırıyorlar. Durduk yere psikolojilerini kendileri bozuyorlar .

    TİNNİTUSU YAŞADIĞIM SÜRE ZARFINDA VÜCUDUM UYKU İHTİYACININ AZ BİR KISMINI KARŞILAYABİLDİĞİMDE ELİMDE OLMAYARAK HEMEN UYANIRDIM . 5 SAATTEN FAZLASINI UYUMAM ZOR İDİ . eyer uyumak isteyince deliksiz uyuyorsanız o duyduğunuz ses büyük olasılıkla sessizliğin sesidir.byağni beyinin kendi içerisnde yaptığı dalgalanmalar ve salgılardan gelmektedir . yada orta kulakta iltihaplanmada olmuş olabilir buda gine zamanla kendi kendine yada ilaç tedavisiyle geçicidir. YAĞNİ GENE TİNNİTUS DEĞİLDİR . TİNNİTUS BASİT BİR ŞEY DEĞİLDİR , OLDUKÇA CİDDİDİR. :) aile dostumuz olan bir cerrahlada görüştüm . özellikle tinnitusun oluşması için kulak zarının yakından silah sesi gibi yükses ses dalgalarıyla yada fiziksel bir temas yoluyla yapılan ciddi hasarlar sonucu meydana gelen problemdir , ve geçmeside gerçekten güçtür. iki sesi karıştırmayın ve sessizliğin sesini düşünmemeye çalışın . o aslında herkezde vardır . düşünürseniz duyarsınız .
    https://tr.newsner.com/saglik/kulak-cinlamasindan-1-dakika-icinde-kurtulabileceginiz-harika-teknik/ bu vvideoda tinnitusu yaşayan bazı hastalara bir videoda yer verilmiştir , az da olsa bilgi sahibi olabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selahattinu19 -- 12 Şubat 2019; 18:44:47 >




  • Ulan bende de var ama bu konuyu okuyana kadar farketmiyordum şimdi dikkatli dinlemeye başlayınca çok keskin bir şekile kulağımda çınlıyor hatta çeneni ve gırtlağını aşağı doğru çekince ses kalınlaşıyor ve azalıyor.
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    az öncede belirttiğim gibi , insanların neredeyse hepsinde vardır , ciddi bir sekilde kulak verenler genelde duyarlar . o doğal olan bir şeydir , tinnitus değildir , karıştırmayın yeterki . ben bazen kulak versemde duyamıyorum . bazen net duyabiliyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.