Şimdi Ara

Sevgilim Oldu Çok Mutluyum :)))) [ AYRILDIK - 04.12.2019 ] [HAYATA DEVAM] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
548
Cevap
25
Favori
96.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben sevindim senin adına erkenden ailesi belli etmiş yüzünü. Senin de sevinmen gerekirken üzülüyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi cok seven insan her ne olursa olsun yaninizda olur zaten. Yaninizda olmayanlar icin uzulmeyin. Seni cok sevseydi ailesini karsisina alirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de seviyorlar birbirlerini ama maddi imkânsızlık yüzünden böyle bir sonuç yaşanmış. Üzüldüm adınıza.

    Evlilik öncesi yapılan planlar sırasında işten çıkarılmanız ve bir süre işsiz kalmanız, gündelik işler kovalamanız da karşı ailenin güvenini sarsmış olabilir.

    Sonuçta kız tarafı da kızlarının nasıl geçineceğini düşünmek durumundalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kızın da babasının da iki yakası bir araya gelmez merak etme. yoluna bak sen hayat güzel
  • Gun gelir devran doner kendini gelistirmeye ve calismaya devam et asla pes etme. Gun gelecek daha iyi duruma geldiginde iyikide olmamis diyeceksin. Acin veya yaran olacakmi illaki olacak hayattan her seyin hayirlisini dile bosver olan olmus senin yapman gereken hirslanmak ve daha cok calisip bir iste kendini gelistirebilmek.. Su an sadece zamana ihtiyacin var kendinide salma bu konu senin hirsin olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu ilk kez gördüm baştan okumaya başladım temizlik firmasında calıstıgın kısmı okurken içimden dedim ne güzel kız arkadası ve ailesi düzgün insanlarmış başkası olsa sorun yapar kız insan kaynakları ya eli yüzü daha düzgün işte çalışmakta ayrılık sebebi kesin bu dur dedim maalesef yanılmadım kızı kim bilir nasıl etkilediler üzücü olan o baba da bi erkek zamanın da bu yollardan geçti son model bi arabadan inseydin şimdi el üstündeydin takma kafana beş para etmezlermiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaderler aynı oluyor seni ailesi ayırıyor bizizde kızın kendisi ayırıyor
  • Konuyu ilk defa gördüm. Üzüldüm açıkçası. Bazen istediğinle hayırlı olan zıtlaşır elden bir şey gelmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thor10dor

    Ulan Allah içimi biliyor okurken sonunda korktum ayrıldık felan yazacak diye.
    Tam da aradığım sevgi işte he. Hala şu sevgiyi yaşayanlar kaldı mı lan acaba? Hayal ettim de ne güzel bir duygudur lan aslında.
    Biz böyle hisler yaşamayacak mıyız be. Ne zaman şu hissizlikten kurtulacağım. Ne zaman birisi sahip çıkacak bana. En nefret ettiğim şey şu içimdeki manevi sevgi eksikliği.

    Edit: Şimdi biraz düşündüm de gerçekler aklıma geldi. Fazla kaptırma kendini. Öyle kolay kolay güvenme evlilik arifesine gelmiş olsan bile. En iyi insanın içinde bile bir yerlerde şeytanlık vardır.
    Korktuğum başıma gelmiş geç olsa da. Yazacak çok şey var ama ben bir şey yazmayacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu ilk defa gördüm her şeyin hayırlısı belki ilerde iyi ki bitmiş diyeceksin.
  • İlk konuyu açtığında okuyup, en az senin kadar sevinç dolmuştum. Aklıma ilk gelen şeyde bu kadar güzel giden şey ya biterse..

    Uzun zaman sonra tekrar konu dışına girince olaylar gelişmiş, evlilik olmuş ve ben bugün ayrılığa denk gelmişim. Belki senin için hayırlısı oldu ama şu an normal olarak ayrılık taze kötü durumdasın, kötü olmuş.

    Acı gerçekte şu ki; Sen işinden kovulmuşsun, bir yola çıkmışsın ve boş kalmayıp temizlik yapmaya başlamışsın iş bulana kadar, davandan vazgeçmemişsin ama o sırf senin mesleğin yok diye veya arkadaşlarına senin temizlikçilik yaptığını söyleyemediği için, ailesininde baskısıyla birlikte babasına söyletmiş herşeyi. Maalesef evliklerde statü, iş önemli. Çünkü aileler eski kafalı biraz. Kızın gerçekten niyeti olsaydı her şekilde seninle devam eder, ailesine durumu anlatırdı.

    Sen iyi bir insansın ona hayatında başarılar diyerek yoluna devam etmişsin. Evet şu an sana herşey boş geliyor, hiçbir şey yapasın gelmiyor, yemek yiyemiyorsun, neşesizsin ama bunlar geçecek dostum sadece zamana ihtiyacın var. 1-2 ay sonra normal yaşantına dönersin, arkadaşlarına çık gez dolaş kendini fazla melonkoliğe vurma, düşünmemeye çalış. Kızada gidip hiçbir şey söyleme, emin ol o geri sana mesaj atıp barışmak dahi isteyecektir pişman olup. Tekrardan geçmiş olsun, unutma hayat devam ediyor.




  • Hocam bu bir tecrübe olmuş sana bence her şerde bi hayır vardir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bildirim geldi baktım moralim direk sıfıra düştü.Yapma be.favoriye alıp bekliyordum güzel mesajını.Olsun be kardeş daha gençsin dert etme.sen güzel bir insansın mutlaka seni de bulan güzel biri olur.hani bir mucize filminde dedi ya yeter ki kalbi sakat olmasın.senin kalbin temiz.boşver gerisini.kendini yıkma bitirme bu sana daha çok kuvvet versin.
  • Son durum bana ailesinin bi sorunu gibi gelmedi. Helal para kazanıyorsun tırmalıyorsun. Burda ayıplı birşey yok, Temizlik yapmakta da birşey yok. Anlın Ak Ensen kavi. Kadın belki bu durumu sorun etmiştir. Çok geçmiş olsun. Depresyondan biran önce çıkabilmen dileğiyle. Üzgünüm.
  • Bence kız vazgecti ve kendisi soyleyemeyecegi icin babasina soyletti. Babasini arkasina alip ailem her zaman once gelir demesinden belli zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kez gördüm konuyu.önce sevindim adına ama sonra burada oturduğum yerde çok üzüldüm dostum.

    ama bu işler hep böyle,yalnız değilsin.

    mesleğin olsa bile o meslek temiz mi,kişiyi statü sahibi yapıyor mu,geliri nasıl; bunlar maalesef toplumumuzda çok çok çok önemli.

    mesela oto tamircisi,tesisatçı,tornacı vs vs olsan sonuç yine değişmezdi bence.genel olarak emekçi olunca istenmez olunuyor maalesef.

    şimdi için acıyacak,bu durum belki aylarca sürecek.ama sen o kız'la iletişim kurma hiç.o sana yazar zaten ilerde.ama sen sen ol bi daha ona inanma.yine üzülürsün sadece.

    kendi yoluna bak dostum.Allah büyüktür,hepimiz için hayırlı bir yolu vardır merak etme.

    şu sıralar acını iyice yaşa,ağla gerekirse,ayıp değil.için soğumazsa al bi kalem kağıt yaz.içinden ne geçiyorsa yaz.görüceksin zamanla daha iyi olucaksın.

    Allah'a emanet ol dostum.




  • Kardeşim yanlış anlama kusura da bakma sen bu kızı sevmişsin ve o kıza baglanmissin. Ama kız yüzüğü ve birkaç eşyayı da teslim etmiş sana baglanmamis bile Kiz burada mücadele etmeden beyaz bayrağı çekmiş resmen Ailesine ben o çocuğu seviyorum demeliydi bence ilk mücadele adımı . Yine de hakkında hayırlısı olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgilim Oldu Çok Mutluyum :)))) [ AYRILDIK - 04.12.2019 ] [HAYATA DEVAM]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hata sende, seni istemeyen adama gidip NEDEN diye sormaman lazım.

    Seni istemeyeni sende istemeyeceksin ve tamamen hayatından çıkartman gerekiyor.
  • baba olmadan anlayamazsınız,ben tam 4 kere maddi durumumdan dolayı miktir yedim,ilişkim bitti zamanında
    son ilişkimde hatunun babası senin koluna damacana yakışır demiştide,hangi marka diye sormuştum (su dağıtım işindeydim)

    ileride kız evlat babası olursanız kızlarınızın erkek arkadaş/eş seçimine bal gibide karışacaksınız . ortadoğu toplumlarında kadınların bir çoğu anasına babasına, çevresine kabul ettirebileceği birini arar. ortadoğuda bireyler değil aileler evlenir. burada kaç kişinin kız kardeşi var, onun erkek arkadaş seçimine nasıl tepkiler veriyorlar merak ediyorum. kız kardeşi gidip zengin çocuğu bulsa, herif elemana sıfır km range rover'ın anahtarını verse "al gez kanka" dese "aman kızım sakın ha kaçırma bunu" demeyecek kaç kişi var aranızda? kız kardeşin gidip 3000 lira maaş alan metrobüse binen biriyle mi birlikte olsun, range senin lambo benim takılan holding varisiyle mi?

    "kızı kendi haline bırakırsan ya davulcuya varır ya zurnacıya" diye bir atasözü olan ortadoğu toplumunda yaşıyorsunuz sonuçta,yemeyelim hiç birbirimizi birader. onu bırak avrupa'da oturum almak için 60, 70 yaşında moruk nenelerle evlenen bodrum boy'lar yüzünden ingiltere oturma izni kanunlarını değiştirdi la. adamlar emekli nenelerle pasaport için evlenen türklerden yaka silkti resmen. aynı şekilde bütün iskandinav ülkeleri bu şekilde ihtiyar avrupalı nenelerle evlenip kapağı atan kebapçı kaynıyor. al sana hipergaminin tillahı.




  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.