Şimdi Ara

Mansur Yavaş'ın Vaatleri: Öğrenci Evlerine İndirimli Su, Metro Hattı, Bisiklet Yolu, Kütüphane (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ldr1907

    Beş para etmez. Hiçbiri millet kıraathanelerinde çay ve kek yiyip yuvarlanmayla kıyaslanamaz.
    Tatar boregi nerde????

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütüphane çok acil lazım, kütüphanesizlikten insanlar 9 liraya giriş yaptıkları sözde kütüphanelerde çalışıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

    Anka parka giden 2 milyar TL için kaynak nerden bulunduysa ordan bulacaktır zannediyorum , sanırım ankaparkın kaynağını da sorup öğrenmişsinizdir..
    Arkadasım sizin zihniyetini engel olmasaydı simdiye calısıyor olurdu. Yesiilikti Ataturktu herpsi geciktirildi simdide kimse alamıyor. Yapılalı kac yıl olmus atılda bekliyor. Yazık değilmi? Tamam o zaman soylesin soyleyemiyor. Suyuda ucuz verecek kolaymı zannediyorsun bu isleri. Merkeze park lazım insanların kolay ulasacagı. O konuda bir onerisi yok. Ulasım konusunda zaten planlı olan metrolardan hangisini hangi parayla yapacakmıs? Atmak kolay uzaktan davulun sesi hos gelir. Ekonomi zaten duragan birde mansurun projelerine hukumetin para mı akıtacagını dusunuyorusun? Umarım kazanır umarım 5 yıl sonra gorusuruz. İzmir gibi oluruz nasıl olsa chp alır garanti. Ne var ama kordonda guzel kızlar var. Sadece bu birde bira soguk.




  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Projelerini beğenmezsiniz tabi dinazor projesi daha seçkin bir projeydi onları söylemezsiniz
  • oshinankara kullanıcısına yanıt
    Dostum bir kere sizin zihniyet diye birşey yok unut bunu . Ben melihi ve yıllarca yaptıklarına müsade edenleri desteklemediğim için farklı biri gelsin diyorum. Anka parkı kimse yok Atatürk yok orman vs diye geciktirmedi , bilmiyorum aynı memlekette mi yaşıyoruz ama burda iktidar sahibi kimse istediğini yaptırıyor , hele Melih gibi bir adamı zaten kimse engelleyemez. Sen yıllarca melihe projelerine göre mi oy attın ? Zannetmiyorum parti meselesi , o yüzden bugün mansurun projeleri değil senin derdin, yeterki iktidar gitmesin , gelenler herkesi kâfir yapacak , zorla içki içirecek vs zannediyorsun ki Yeter ki soğuk bira olsun vs yazmandan belli . Bende hayatımda ne chp li oldum ne de destekledim , ama bugün chp ankarayı kazansa kimse bena içki de iciremez , işte herhangi bir huyumu , yaşam tarzımı etkileyemez. Yeni bir partinin seçilmesinden korkmayın , siz kendinizden emin oldukça kimse size birşey yapamaz . Zaten en fazla 5 sene sonra yenisini seçersin. Bak bugün belediye de yolsuzluk olsa , çalan kendisi arayan kendisi olur halk yararına bir şey çıkmaz , ama iktidar farklı belediye farklı olursa , belediyedeki hak yemekten de imtiyaz eder. Sakin olun .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadasım yasın kac bilmiyorum ama 1990 larda ogrenci yasda muhafazakar birisi olmadıgın belli. Kimse engelllyemez lafını umarım kazandıktan 2-3 yıl sonra hukumette degisirse buradan yazarsın. Su an yapılanları tasvip etmiyorum bazıların ama bu bizim mayamızın bozuklugundanda kaynaklanıyor. Bu kadar ozgurluk rahatlık bu millete bence cok fazla heleki cok yılıdr daha fazla. Biraz kafa yemek lazım değişim lazım. Değişimde hayır vardır umarım. Umarımki atasözleri gercek olmaz. Melihi elestirmek kolay ama onun yaptıklarının yerine ne oneriyorlar onları mantıklı sıralasınlar bakalım gorelim.Yapmadılar yapamazlar. Melihede suna kızıyorum oy aldıgı yere degil hep solculara calıstı babayıda yedi. Bunlar değil konusulacak 30 mart yakın sen ikna edebildiğin kadar adamı manusra ikna etsen iyi olacak isi kolay olmayacak. Sadece acık belediyecilik yapılması lazım. Yapamayacaksa neden yapamadıgını uzman gorusleri ile sunarsa daha iyi. Boyle belediye baskanıda ben gormedim duymadım. Herkes bildiğini okur cunku adam onun icin orada. Ama danısmanları falanda vardır tabi. Belediyelerin gelirleri belli. Bu gelirlerin azaltılamsı yatırımlarında azalması anlamına gelir. Su parasını bedava yapacagım demek kolay gelir kaybını nasıl kapatacaksın. Yada bildigi israflar vardır onlar neyse onlar su kadar demeli. Muharrem inceden bir farkı yok sadece renk degiştirmiş sagcı o kadar yavas. Ondanda bir halt olacagını sanmıyorum.




  • İmtiyaz eder dediğin melih 1994 te geldi. O gunden beri solcular hep yolsuz dediler hala diyorlar. Ama nedense kendi belediye baskanları cankayada meclis uyesini doyuramıyorum dedi ne oldu hicbirsey bir daha aday gosterilmedi. Demekki bu hipotezin yanlısmıs degilmi? İnsanların mayası iyi olacak. Yoksa cok zor dediklerin. Refah bakanlarının esantiyon hediye almadıgını bizzat biliyorum. Yani sen temiz olacaksın karsı taraf degil. O zaman etraf temiz olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.