Şimdi Ara

Tom Clancy’s The Division 2, Steam platformunu es geçiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Aynen size katılıyorum. Yurtdışında ki insanların alternatifleri hoş karşılamasını anlarım da, Türkiye'de Steam harici diğerleri hiçbir şey vaat etmiyor. Uzunca bir sürede etmeyecek. Epic Games gibi platformları savunanları anlamak gerçekten güç..
  • bunlara steam bile fazla emin ol hocam
  • 1-2 arkadaş dışında herkes Ubisoft'un ne kadar rezil olduğundan bahsetmiş, oraya Rezil Ubisoft Oyunları diyen bir kişi olarak beni de yazmanızı rica edeceğim ;) Hele şu son iğrencin de ötesine geçmiş Farcry 5 faciasından sonra (iyi ki korsan oynadım) bir daha çok büyük bir değişim olmazsa Ubisoft oyunlarını satın almaya yeltenmeyeceğim bile! Farcry 5 demişken, o ilk 2 saat sonunda kusursuz tekrara bağlayan görev yapısı, o ilk 2 saat sonunda sürekli aymı şeyleri yaparken kendinizi bulmanıza sebep olan sözde açık dünyası ve o ilk 2 saat sonunda sürekli tekrara bağlayan o görev yapısı yok mu... Hatırladıkça artık kızmak yerine gülüyorum. Hele son DLC kıvamındaki devam oyunu paylaşımları yok mu... :))) Resmen dalga geçiyorlar insanlarla.

  • epic store dan almam için 1 neden söyleyebilecek birisi var mı? 0.5 bile olabilir. millet gider uplay den alır. anlamıyorum gerçekten. olay %88’lik pay ise satış yapamadıktan sonra ne önemi var? oyunu daha doğmadan öldürdü bence ubi. en kısa sürede indirime girer gibi geliyor bana. çıktığı gibi alacaktım ama vaz geçtim. Yanlış hatırlamıyorsam Watch_Dogs oyunu da çıktıktan çok kısa bir süre sonra çoğu sitede acayip indirime girmişti. Yine bu tarz bir olay olur diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 11 Ocak 2019; 8:28:56 >
  • al-ozaria kullanıcısına yanıt
    valve da senin gibi düşünüyorsa çok yakında steamde bir tane bile AAA oyun kalmaz. Artık steamde sadece hentai girl falan oynarız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekel olması iyi mi olacak steam'in? Ben diğer mağazaların da gelişip indirimlerle birbirleri ile kapışmalarından yanayım.
    Tekelin tüketicinin faydasına olduğu nerede görülmüş?
  • Diğer platformalar steam gibi döviz kurunu düşükten görecek mi bakalım. Rekabet edip fiyat kırarlarsa güzel ama steami rakip olarak görmeyip fiyatları yüksek tutup üzerine bir de steam'in yansıtmadığı kdv'yi yansıtırlarsa o iş bize çok sıkıntı çıkartır.

    Uzun zamandır orijinal dışında oyun oynamadım. Umarım gelecek fiyatlar bu durumu değiştirmeye zorlamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 11 Ocak 2019; 15:21:39 >
  • rekabet için iyi gibi görünüyor ama işin içyüzü pek öyle değil. şimdiye kadar açılan büyük firmaların alternatif dijital oyun marketlerinin tek amacı var iade işleminde insanlara zorluk çıkartmak. az araştırsanız bol miktarda örneğini görebilirsiniz. en basit örneğini vereyim; steamden fallout 4 aldınız, beğenmediniz veya sisteminizde sıkıntı çıkarttı çalışmadı iade ettiniz. aynısını bethesda marketinden fallout 76 alıp yaptınız, o da ne oyunu indirdiğiniz ve açıp denediğiniz için iade almıyorlar.


    2018' de vukuatı bol olan bethesda, activision, ea, ubisoft gibi firmaların hiç bir oyununu iade etme garantisi vermeyen marketlerinden almayın. epic games de iade konusunda sıkıntı çıkartırmı belli değil. firmaları kendi platformuna çekmek için her şarta evet der gibi hali var. temkinli yaklaşmakta fayda var.
  • Epic normalde doları 3 alıyor ama steamde max fiyat olanlar epicde de max fiyat olur. Distribütör sebepli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.