Şimdi Ara

Kredi kartı borç yapılandırma nasıl olmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Kredi borcu olup takibe alınanların borçlarını yapılandıracak olan Ziraat Bankası, ne yaparsa bütün toplumun sorunlarına çözüm getirmiş olur?
     
    Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu ile bütün toplumu kapsayacak bir borç yapılandırması nasıl olmalıyı konuşuyoruz. 



  • Ne yazıkki ticari kredi kartlarınıda kapsamıyor.

  • Sadece aktif kredi kartı borcu olanlar yararlanabiliyor, yani yasal takip yada temerrüte düşmüş borçlar dahil edilmiyor. Ayrıca varlık yönetimi ve yasal takibe düşmüş borçlarda 2009 yılında çıkan yapılandırma imkanı gibi tekrar kampanya yapılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pxsel -- 10 Ocak 2019; 13:45:37 >
  • Teşhis konulmadan tedavi etmeye çalışıyorlar.

    Aspirin tedavisiyle kanser iyileşmez, önce kanserli hücrelerin yerini tespit edip ona göre tedavi etmek lazım.

    Bu halkta o bilinç ve yetenek varmı? bence yok, olmadığıda apaçık ortada.

    16 yıllık iktidarda geldiğimiz nokta, rant ekonomisi, eşitsizlik, adaletsizlik, hukuksuzluk, ötekileştirme ve enkaza dönmüş bir ekonomi.

    İnsanlar neden borçlu diye düşünmek yerine, faizle kredi verip tekrar borçlandırıyor ve bunada müjde diyor.

    Ne diyim her halk hak ettiği gibi yönetilir.

  • Özel bankaların milletteki alacağını almasını sağlarken tüm yükü devlet bankasına yükleyen bir proje sanırım bu gidişle zarar ediyor diye ziraatbankası da satışa çıkarılacaktır

  • Daha bu kampanyadan Yararlanan görmedim.

    Gerek İnternet. Gerek çevrem. Hepsi eli boş dönmüş.

    Bu resmen sözde bir Kampanya olmuş.

    Sadece AKP için bir seçim şovudur..Ortada somut bir şey yok..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borcu, borçla ödemek çok güzel devam 2001 ötesi daha beter bir kriz geliyor.

  • Ya arkadaş kusura bakmada elektrikte ücretsiz ne demek! zaten yıllardır ödemeyen kürtlerin borçları bize biniyor! Şimdide yardımla yaşayan adamın borcu bize biniyor! Asgari ücretle çalış vergi öde sgk öde senin üzerinden o adamlar ücretsiz sağlık alsın suriyeli ücretsiz sağlık alsın iş yeri açsın vergi ödemesin beleş üniversiteye girsin... Bankalar düşük faizle spor kulüplerine kredi versin ödemeyen kredi borçlusuna kredi versin görev zararı yazsın hazineye yüklensin biz nasılsa vergiyle öderiz. Adalet nerede!

  • Birçok kişiden "Tüketici kredisi çekip tüm kartları kapatacağım" cümlesini duymuştum. Onlar için büyük şans. Umarım değerlendirirler.

  • ben halkbankasının yapılandırma kredisine başvurdum. hem bankanın kendinin hem de başka bankanın kredi kartı için başvurdum. iki kart için 9200 TL masraflar dahil kredi çıktı. diğer banka kredi kartımı kapatınca kredi kartlarıma ödenecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sonumuzu hayretsin
  • Herşeyi devlete yüklemeyin diyenlere ben şöyle bir garanti de vereyim. Benim borçlarımı yapılandırsın devlet yeni kredi kartı almama da kredi almama da engel olsun ve kredi borcumu da maaşımdan otomatik çeksin. Ben razıyım. 8 senedir canım çıktı faiz ödemekten. Maaşı bir karta yatırıyorum oradan tekrar çekip diğer bankaya yatırıyorum. Her ay ekstradan 500 lira faiz ödüyorum. Bankalara yapılandırın diyorum yapılandırmıyorlar. Kredi borcumun yarısını kapattım yeni kredi vermiyorlar. Bir ayı geçmemiş hiç borcum olmamasına rağmen anlamsız bir şekilde de kredi limitimi düşürmüşler. Yeni kredi çekemiyorum. Halbuki son ayda 11000 lik kredimi kapattım. Ödeyemeyecek olsam 11000 i nereden buldum? Yapılandırın avans ve kredi kartı borçlarımı diyorum aksatmanız yok diyorlar. Yeni kredi verin kapatıyım bu borçları ödeyemeyeceğim diyorum. Limitiniz yok diyorlar. Böyle adilik olmaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.