Şimdi Ara

Samsung'un Pulse kod adlı yeni akıllı saatine ait görüntüler sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Birkaç hafta önce Samsung’un Pulse kod adında yeni bir akıllı saat geliştirdiği öğrenilmişti. Gear Sport modelinin devamı olarak tanıtılması beklenen cihaza ait olduğu iddia edilen bazı render görüntüleri ortaya çıktı.

    Görüntüler fabrika verileri ile hazırlanmış


    OnLeaks isimli Twitter hesabından paylaşılan renderların fabrika verilerine dayanarak hazırlandığı belirtilmiş. Bu görsellere göre yeni Galaxy Sport 1.2 inç boyutunda ekran ile birlikte geliyor. Ayrıca akıllı saatin siyah, yeşil, gümüş ve pembe renklerine sahip versiyonlarının da olacağı söyleniyor. Tasarımlara bakılırsa daha yumuşak kenarlı bir akıllı saat modeli bizleri bekliyor.


    Ayrıca Bkz.Katlanabilen telefon elimizde

    Bir önceki sızıntıda Galaxy Sport akıllı saatin Tizen işletim sistemi ve 4 GB RAM ile birlikte geleceği öğrenilmişti. Samsung’un sesli asistanı Bixby’nin de desteklenebileceği söylentiler arasında. Şu an için ürünün ne zaman tanıtılacağı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor ancak yakın zamanda çıkması beklenen Galaxy S10 modelleriyle birlikte piyasaya sürülmesi olası.











  • Donanim olarak Galaxy Watch'tan ustun olacagini dusunmuyorum.

  • Bu cihazlar bir tutamadı gitti. Ne zaman tutulacaklar merak içinde bekliyoruz.

  • Bunu ön görmek zor açıkçası. Ancak giyilebilir teknolojilerin devri yeni yeni başlıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Telefon parasına ülkemizde saat almak ne kadar mantıklı tartışılır. Telefonla yapacağınız çok şey varken saatle ne yapacaksınız. Aksesuardan öteye gidemicekler.
  • çok kaba görünüyorlar ve malzeme kalitesi o kadar iyi durmuyor
  • Tasarim olarak tam istedigim gibi olmus. Samsung bu tasarimin üzerinde calisip elegant bir klasik model cikarmali gümüs renkte. Kordonu ya metal yada deri olmali. Gear S3 Klasik aldigimdan beri ondan daha elegant bir model cikmadi ve hala severek kullanmaktayim. Eger bu modelde 1.4 inch ekran bir model cikarirsa severek alirim. Moto nun cok satan modeline benziyor. O dönem bile bugunkulerden daha hos saatler vardi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Tasarim olarak tam istedigim gibi olmus. Samsung bu tasarimin üzerinde calisip elegant bir klasik model cikarmali gümüs renkte. Kordonu ya metal yada deri olmali. Gear S3 Klasik aldigimdan beri ondan daha elegant bir model cikmadi ve hala severek kullanmaktayim. Eger bu modelde 1.4 inch ekran bir model cikarirsa severek alirim. Moto nun cok satan modeline benziyor. O dönem bile bugunkulerden daha hos saatler vardi.
    Aynen Gear S3 klasik kullanıyorum, iş gereği klasik aldım. Her gören çok beğeniyor, müdürümde frontier var benimkini görünce kıskandı. Çelik baklalı kordon aldım daha da güzel oldu. Samsung bundan daha güzel bir saat henüz çıkaramadı. Hatta diğer firmalarda bile yok.
  • Ben samsungun saatlerini daha çok beğeniyorum. Uygun fiyatlı olsalar hiç düşünmem alır kullanırım, ama ne yazık ki 2milyar olunca...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gear Sport kullanıcısı olarak beni heyecanlandırdı. 5 aydır Gear Sport kullanıyorum. Bu saat ile birlikte şunlar gelirse kesinlikle alırım.

    1) Google Asistan ve klavyesiz, Türkçe olarak whatsapp'a cevap verebilme olanağı.
    2) Daha yüksek kapasite
    3) Daha hızlı çalışmasını sağlayacak donanım.
    4) Batarya ömrü bir tık daha iyi olabilir.
    5) Daha fazla ön tanımlı aktivite
    6) Tepkisel bilek döndürme hareketi ile hemen açılma
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Hangi cihazlar tutmadı?

    Hiç akıllı saat kullandınız mı?
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Param bol olsa alırım ama şuan imkansız. Çöpe atacak param yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı telefonların gerekli gereksiz özelliklerini kullanmayacaklar ve aynı zamanda saat gibi koluna takıp sadece görüşme whastapptan konuşma birkaç maile vs bakmak için yani basit temel ihtiyaçlar için kullanacakları hedef alıp neden telefona bağımlı olmayan kendi sim girişi olan yani kendi halinde akıllı saat yapmazlar anlamıyorum.Büyük markalardan bahsediyorum.Ben alırım mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 16 Ocak 2019; 17:14:55 >
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Hocam, çöp dediğiniz Gear Sport sayesinde 95 kilodan 68 kiloya düştüm. Şuanda vucut geliştirme yapıyorum. En ufak nabız, kalori sapması yaşamadım. Pulse ise bunun gelişmişi olacak. Akıllı saati ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama bu saate çöp diyemezsiniz.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Kilo vermek için saat mi gerekli kendinizi kandırmayın asıl. Saat aldım bahanem hazır olsun gibi olmuş sizin ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Tamam, siz tipik yeni nesil bir Türkiye vatandaşısınız. Size bir daha cevap vermeyeceğim. Takılın efendim.
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Saatin gercekten etkisi var. Örnegin hareketsiz sekilde bir saat oturdunuzmu kolunuzda vibrasyonla hareket etmeniz icin uyariyor ve ekranda bürodada yapabileceginiz hareket sekilleri gösteriyor. Kac saat uyudugunuzu bunun ne kadari derin ne kadari hafifi oldugu gibi analizler yapip size bildiriyor. Bu sayede daha önce önem vermediginiz bu gibi konularin ustune dusmenizi sagliyor. Yaptiginiz hareketleri otamatik algilayip adiminizdan tutun yaptiginiz spora dek tum etkinliklerinizi algiliyor, örnegin 10 dakika yurumeye basladiysaniz hizli adimlarla kolunuzda size kac dakikadir yurudugunuzu ve kac km yol katettiginizi belirtiyor, bisiklet kullaniyorsaniz yine öyle. Bir bakima insanin kilo vermesi icin belli sartlar var, iyi uyumak, günde en az yarim saat yürümek veya 10bin adim ve az yemek. Bu saatler az yemek disinda kalanlar icin sizi tesvik ediyor.

    Tüm bunlarin disinda gercek saat gibi görünmekte.
  • Bir Garmin Forerunner 935 hissiyatı verdi görüntüler bana. Tabi plastik olmazsa ortaya çok farklı şeyler çıkabilir. :)
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Hadi kullanın hocam



    Şakasına takılıyorum yoksa kişisel zevkler bunlar. Herkes istediğini kullanmakta özgür ve o yüzden halen daha gelişmeye devam ediyorlar. 4-5 senedir piyasadar halen daha üretim varsa tercihde edildiğini gösterir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza katılıyorum. Hadi parası geçtim uzun ömürlü olmaları lazım. Şarj süreleri kısa olduğu kanaatindeyim. Şarj süreleri uzarsa ilerde telefonun tek vazgeçilmez aksesuarı olması kaçınılmaz gerçek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.