Şimdi Ara

2si1 | Türk Telekom indirim yaptı Vodafone yeni fiyatları açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Binlerce video icerisinde elbet hatali videolar olur. Sen dh videonun 2 yil ve daha oncesi videolarina bak once.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btk onaylı Vodafone kullanım eşiğini unutmayın lütfen.
    https://forum.donanimhaber.com/vodafone-limitsizde-gizli-kota--136530409

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratai

    Binlerce video icerisinde elbet hatali videolar olur. Sen dh videonun 2 yil ve daha oncesi videolarina bak once.
    Konuşmuş olmak için konuşma şimdi... dh konusu altında genel olarak teknoloji sitelerimizi eleştirirken, oradan çıkıntılıp yaparak, isim vererek "Teknoseyir de ilk günden beri yok" dersen eğer, çok değil daha Mart 2018 deki videosunun linkini yapıştırırlar öyle yüzüne. Kendin kaşındın yani. Konumuz teknoseyir değil bir şey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 8 Ocak 2019; 9:33:7 >
  • Turkcell Superonline 35mbps fiber ve TV+ 100 TL. Kaçırmayın hat varsa hemen alın. TTNet varsa da iptal ettirin. Sakın durup beklemeyin.

  • Apple'ın piyasa değerindeki düşüşten de bahsetseydiniz daha iyi olabilirdi.

  • Youtube'da videonun HD seçeneğinin video yüklendiği anda açılmasını sağlarsanız çok süper olur. Sanki bilerek ilk başta 360p açıp siteye adam çekiyormuşsunuz gibi geliyor. (İşe yaradı)

  • Mesut hocam gelecek sefer uzay konusunda konusurken calisip gelin lutfen
  • Vodafone vdsl'de upload hızı 4 mbit

    50 mbps download 4 mbps upload'a 72 tl ödüyorum şuan mesut bilginiz olsun vodafone hakkında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shockwave error

    Konuşmuş olmak için konuşma şimdi... dh konusu altında genel olarak teknoloji sitelerimizi eleştirirken, oradan çıkıntılıp yaparak, isim vererek "Teknoseyir de ilk günden beri yok" dersen eğer, çok değil daha Mart 2018 deki videosunun linkini yapıştırırlar öyle yüzüne. Kendin kaşındın yani. Konumuz teknoseyir değil bir şey değil.

    Alıntıları Göster
    Bi tane videoyu gozume sokarsan bende sana diksiyonu yillarca bozuk kalmis, hem goruntusu hem sesi berbat dh videolarindan yuzlerce sokarim anlastik mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • açılış ve kapanışta enis abinin selamlaması çok güzel :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardicli2000

    Turkcell Superonline 35mbps fiber ve TV+ 100 TL. Kaçırmayın hat varsa hemen alın. TTNet varsa da iptal ettirin. Sakın durup beklemeyin.
    türksat kablonet, 100mbit download 5mbit upload. 19.00-00.00 arası 25d 5u. Sinema paketleri, üst paket kablo tv 76 TL.
  • güneş küresi haberi de programınıza uygun bir haber diye düşünüyorum bir bakın isterseniz

  • Andolu Tic Meslek mezunu olarak sesleniyorum. bizim müdürümüz devamlı olarak ara eleman olacaksınız piyasada aranan kişi olacaksınız derdi öyle oldu özel bir şirkette network uzmanı olarak çalışıyorum.

  • Neden taş toplanıyor? sorusunun cevabı,
    https://www.youtube.com/watch?v=tK2k00U-Mrc

    bu linkte. Celal şengör güzelce anlatmış her şeyi. Buyrun izleyin.

  • 57.22 Sql sunucu lisanslamadan bahsetmişsiniz. Çekirdek bazlı lisanslama yapılıyor. Örneğin 4 çekirdekli bir sunucunuz var ise 8 adet microsoft sql lisansı almanız gerekiyor. Core bazlı lisanslama modeli diye geçiyor. 10 veya üzerinde alınacaktır diye bir kaide yoktur.

  • kablonetin astsi vodafonedada var. benim modeme 16 geliyor 11i geçemiyorum.limit konmuş başklarında da var.

  • Mesut Çevik ; Elektrik santrallerinin çoğunluğu termik santraldir fosil yakıtla üretim yaparlar kömür, petrol,doğal gaz,biyogaz,asfalsit. Ne kadar çok elektrikli araba o kadar çok fosil yakıt. o kadar çok hava kirliliği sonuç aynı.

    En iyisi yine nükleer santrallerdir.
    Eskişehir-Sivrihisar-Kızılcaören'de ise dünya çapında önemli olan 380.000 ton toryum rezervi bulunmaktadır..Dünya toryum rezervinin % 54?ü ülkemizde bulunmaktadır. Bu özelliğiyle Türkiye'nin, nükleer hammadde için dışa bağımlı kalmayacağı söylenebilir. Nükleer yakıtlar; fosil yakıtların sebep olduğu sera etkisi, asit yağmurları ve ozon tabakasına zarar veren atıkları oluşturmaz. Bunun yanında reaktör arızalarından yayılan radyasyon ve nükleer atıkların kısa zamanda yok edilememesi ise potansiyel bir tehlikedir.

  • En azından sonunda kotasız internete geçtik :)
  • Eğitim sistemimizin sorunları üzerine tek bir kelime dahi etmek o kadar saçma ki, böyle tam ağzını açıp olağanca nefesinle bütün saçmalıkları söyleyip "bu nasıl olabilir" diyecekken; o konuşmaya başlamak için aldığınız tüm nefesi geri verip "neyse ya boşver.." diyorsunuz. O kadar anlamsız..

    Gerçekten neyse..

    Şimdi asıl bahsetmek istediğim şu ki, meslek liseleri mühendis yetiştirmek için en verimli liseler aslında. Mühendislik fakültesini kazanıp eline bir kere dahi multimetre almamış, kumpas tutmamış, merak etmemiş, ilgi duymamış ve sırf title uğruna Anadolu Liselerinden Fen Liselerinden mühendis olmaya gelmiş gençleri, üniversitede alan derslerinde bir görün lütfen. Belki doktor, hakim, mimar, kimyager olduklarında gurur duyup övüneceğiniz başarılı insanlar, mühendislik fakültesinde eline kumpası alıp virgülden sonrasının hesabını yapamıyor. Bide diyoki bunların dijitali çıktı niye hala bununla uğraşıyoruz. İyi de arkadaşım sen 3 katlı integral alıyorsun. Cebirin anasını ağlatmışsın. Neden yahu neden virgülden sonrasını kumpasın hassasiyetine göre üst üste gelen çizgileri okuyup yazamıyorsun? Neden belki iyi bir astrofizikçi olacakken mühendis olmak istiyorsun? Yanlış mı yönlendiriliyorsunuz? Parasına mı tav oluyorsunuz? Mühendisliği memurluk mu sanıyorsunuz? İşten eve döndüğünüzde hala projedeki çıkmazı kafanıza takmayıp "Aga saat 5 dedin mi benim için iş biter. Eve iş getirmem ben!" diyip gerçekten bir şeyler başarabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Bir karakter hatası yüzünden sabahlara kadar derleyemediğiniz kodlarınız olmayacak mı sanıyorsunuz?

    Heee anladım siz mühendislik fakültesini bitirip hemen Elon Musk olmak istiyorsunuz, bildim dimi?

    (Neyse yine çok uzatmayayım burayı uzun yazı okumayız biz.)

    Meslek ve Teknik Liselerden çıkan öğrenciler bir şekilde üniversitede mühendisliği kazandığı taktirde genel derslerden çıkıp alan derslerine girdiğinde kendilerini evlerinde gibi hissediyorlar. Ama gel gelelim onlarda matematik, kimya, fizik gibi derslerde ilk seferinde çuvallıyorlar. Bununda tek sebebi Meslek ve Teknik Liselerdeki disiplinsizlik. Biz alan dersleri olduğu gün okula değil işe gidiyormuş gibi giderdik derse. Ne olduda öğretmenler ipleri bu kadar gevşettiler anlayamıyorum. Sanırım "alın hocam eti sizin kemiği benim" diyen ebeveynlerin yerine "benim oğluma kimse laf edemez" diyenler geldikten sonra, modern kültürün insana verdiği saygı ayağına heba ettik gençliği.

    He tabi tabii durun ahmak öğretmenlere de iki çift kelam edeyim.

    Dersin hocası diyor ki: Ben anlatıyorum bunlar anlamıyorsa ben ne yapayım..
    Einstein diyor ki: Bir şeyi 6 yaşında bir çocuğa anlatamıyorsanız, siz de anlamamışsınız demektir
    Son olarak Feynman'in hayatı ve felsefesi... diyerek sonlandırıyorum.





  • Kablonet 100mbit 100tl ben göremiyorum tarifelerde. 100gb duran kotalı tarifelerde yazıyor. O mu acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.