Şimdi Ara

HTC küçülmeye devam ediyor: Gelir yüzde 62 düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • HTC mutlu olmalı. İstedikleri buydu çünkü...

  • Bu yıl bir HTC sahibi oldum. Tek sebebi daha önceden HTC one x kullanmam oldu. Ama memnun muyum? Değilim. Kamerası vasat, Telefon çok kaba, şarjı tatmin edici değil, arayüz iğrenç ötesi (ki daha önceki telefonumda samsungculara örnek olarak gösteriyordum), kablosuz sarj yok, sıvı geçirmeme yok, zil sesleri bile iğrenç. Bir daha almam ve kimseye de tavsiye etmem.

  • note 9 dan önce htc 10 kullandım. baya kronik sorunları olan bir telefondu, ucuza da almamıştım. bir daha bu markayı kullanmam.

  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Bende de 4 senedir E8 var, hem hala taş gibi hem de güncelleme yapmamama rağmen yağ gibi akıyor.

  • HTC KENDİNE GEL!!! Bizi bu pnelere bırakma, özünde dön Apple ve koreli cincon tasarımları da ne öyle ... Evo 3d ,Sensation,Hd 2,M7 ve M8,One s One x,Desire z ,Titan 1 ve 2 bu cihazları revize etsen bile kurtarırsın.

  • Htc tlf aldım aldığıma pişmanım. Batarya sıfır, wifi bazan bağlanıyor bazen bağlanmıyor. Tlf kasası yılana döndü eğri büğrü oldu. Ve tlf titiz bakan biriyim hiç düşürmedim cebimde dahi taşımadım. Hızına gelince çok yavaş. Sadece benim model tlf değil htc lerin hiçbiri yaramaz. Kaliteden ödün veren kendi firmasının altını kazar bunu kimse unutmasın. Tüketici aptal değil. Bir kez aldım başkada almam...

  • Buradaki bazı yorumlara hayret ediyorum. 4 senedir HTC One M8 var 16gb versiyonu. Telefon hala taş gibi taş. 2 sene önce şarj soketi bozulmuştu. Onu da kendim değiştirmiştim hala kullanıyorum. Google Play Edition Romu yüklü. Anlık takılma bile yok cihazda. Sadece bataryasının artık eskidiğini hissettiriyor biraz. O da yaşına göre normal olduğunu düşünüyorum. Powerbank hep yanımdadır zaten. Hala kullanmaya devam ediyorum. Bu telefondaki ses performansı hala çoğu yeni telefonda yok. Hala kullanmaya devam ediyorum. Ekran boyutuna göre de çerçeveleri kalın ama bu çerçevelere çok kaliteli 2 hoparlör koyulmuş. Gayet işlevsel.

    Kasa tasarımı için uğraşmasınlar. Koysunlar eski M8 kasasının içine Snapdragon 855'i. Çeksinler 400 dolar. Hemen alalım. 300-350 dolara Snapdragon 845'e bile razıyım hala.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xiaomiseverim

    Bu firmalar nasıl batıyor anlamıyorum. Yapmanız gereken tek şey telefon çıkarmak. Yani ekran kasa oranını arttırın kamerası son nesil işlemcisi son nesil Bi telefon çıkartın ama kendinizi Apple sanıp da fiyatları tavandan koymayın bak o zaman ne güzel satacaksınız
    Aç gözlülük bu hale getirdi htc yi... Sony gibi tasarım da yapamıyor, geriye de birşey kalmıyor. Çin cihazları piyasada yükselince htc, lg, Sony gibi firmaların batışı hızlandı. Çinli markalar olmasaydı bu markalar biraz daha yaşardı aslında. Adamlar tasarımı, donanımı, fiyatı ile resmen dünya devlerini sildi süpürdü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçülmesin bence direk dükkanı kapatıp gitsin. Bu piyasada htcye yer yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    one x lerde wifi sorunu ve pil problemide vardı,

    telefonu aldım 4 sene kullandım, 4 sene odamdan wifi ile bağlanamadım modeme. ne zaman araştırıp içindeki anten temasında problem olduğunu öğrendim açıp tekrar lehimledim. düzeldi.


    bunun içinde rahat 3 4 kere servise yollamışımdır TEST OK yazıp geri yolluyorlardı.

    KVK ya da burdan güzel sözler sölüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.