Şimdi Ara

Tim Cook: İndirimli pil değişim kampanyası iPhone satışlarını düşürdü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tüm dünyada ciddi bir hastalık var, "kendini mükemmel sanma" hastalığı, insanlar kusurlarını asla görmeyip suçu hep başkasında ve başka olaylarda arıyor. Tim Cook'a sormak isterim, sürekli yemek yediğin herkesten daha pahalı olan ama bunu hakeden bir lokanta, gün gelse yemeklerin kalitesini düşürse bu da yetmezmiş gibi fiyatı da ciddi oranda artırsa gitmeye devam eder misin yoksa "hadi ordan"mı dersin?

  • Ben Apple'ı akpye benzetiyorum ikisi de halkı düdüklüyor, totalde ikisi de sürekli kazanıyor.Demek ki biz deve diken ilişkisi yaşıyoruz

  • Eskiden 649 dolardan sattığı amiral gemileri artık 1000 dolardan satmaya çalışıyor. Çinliler yani Huawei ve Xiaomi 400 500 dolara çok iyi cihazlar sunuyor kamera instagram WhatsApp Twitter Facebook chrome arasında dönüp duran kitle için gayet yeterli stabil hızlı cihazlar var iphone nun nerdeyse üçte bir fiyatına.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer bu ivme ile satmaya devam etselerdi 2019-20 de iphone lar 20-25 bin bandında satılırdı
    tüketici keriz yerine konduğunu ancak anlayabildi

  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    2013 ten beri aynı cihazı kullanıyorum. Sizi kim kandırdı ise Android cihazlar 2yilda çöp oluyor diye Harbi sağlam keklemis.

    Alırsanız 500tl ye alırsanız flash TV den 150 TL ye tâbi çöp olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 6 Ocak 2019; 12:33:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tim’cim böyle bahanelerin arkasına saklanmaya gerek yok. 1000 dolar ve üzerine ürün satarsan olacağı budur. Bazı arkadaşlar demiş ki yenilik yok. Yahu hangi cihazda yenilik var? Android piyasası da aynı. İşlemciyi ve kamerayı güncelleyip satıyorlar. Apple yenilik yapmadan her sene rekor kıran bir şirketti. Bu yıl satışlar düştü ve tam da 1000 dolarlık cihazlar yaptığı yıl oldu. Bakın bu cihazlar eski fiyatlar olan 649-749-849 dolardan satılsa bu yıl da rekor kırarlardı. Demek ki insanlar yüksek meblağ ödemek istemiyor. Bu fiyattan satmaya devam ederseniz millet gider pilini yeniletir 2 yılda bir değiştirdiği modeli 3-4 yılda bir değiştirir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yıl değişen bir teknolojide 12 bin lira kimse senin çentikli çöpüne vermez 5 sene sonra centiklilere takoz diyecekken. ??

  • Apple 300 dolara telefon çıkarmadığı sürece piyasada tutunamaz...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi model

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.