Şimdi Ara

Project CARS 3 Need for Speed Shift'e Benzeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geçtiğimiz ay Project CARS 3'ün geliştirildiğini doğrulayan Slightly Mad Studios CEO'su Ian Bell bu kez de oyun hakkında yorumda bulundu.
     
    Slightly Mad Studios Project CARS serisinden önce Electronic Arts için Need for Speed: Shift oyunlarını geliştirmişti ve Ian Bell tarafından belirtilene göre Project CARS 3 daha çok Need for Speed: Shift gibi olacak.
     
    "Project CARS 3'ün daha odaklanmış ve daha eğlenceli olacağını söyleyebilirim. Project CARS 2'deki varyasonlar ile fazla uzağa gittik ve bu da beraberinde sonsuz denge sorunları getirdi. Bundan dersimizi aldık ve içeriği azaltma niyetimiz olmasa da neleri düzeltmemiz gerektiğini biliyoruz. Project CARS 3 daha çok Need for Speed: Shift'in ruhani devam oyunu gibi olacak, herkesin takdir edeceği simülasyon oynanışıyla birlikte."
     
    Project CARS 3'ün çıkış tarihi ve çıkacağı platformlar açıklanmadı. Oyun için herhangi bir ekran görüntüsü ve fragman da henüz paylaşılmadı.  








  • Valla zamanına göre ilk Shift çok güzeldi. Ayıla bayıla oynamıştım o dönem çok kıyaslamıştım Forza 3 ile. Kokpit kamerası şahane idi, dokular falan 10 yıl önceye göre çok çok iyi durumdaydı. Oynayış da fena sayılmazdı, İyi olur açıkçası :D
  • Benim anlamadığım bu seri niye 2 senede bir çıkıyor ? İlk oyun ile ikinci oyun arasında çok büyük bir değişim de yoktu. Amaç ne yani ? Oyunun biraz üzerine düşseler öbür nesile iyi hazırlansalar ortaya çok daha güzel bir oyun çıkacaktır. Satışlar da benzer bir şekilde olumlu yönde seyredecektir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bencede kataay doğru söyluyosun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bencede kataay doğru söyluyosun


    Aynen kataay kardeş, haklısın ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.