Şimdi Ara

Google Duo görüntülü arama uygulamasına grup sohbeti özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google mesajlaşma servisleriyle sürekli sorunlar yaşadı. Uygulamalar ya kapandı ya da başka bir isimle yeniden sunulmaya çalışıldı. Tüm bu başarısız servislerin arasında görüntülü arama uygulaması olan Google Duo kullanıcıların beğenisini kazanmayı başardı. Sade arayüzü ve kolay kullanımı ile oldukça popüler hale gelen Google Duo’ya yeni özellikler ekleniyor.

    Düşük ışık modu ve grup sohbeti


    Bazı kaynakların ortaya çıkardığı ekran görüntülerinde Google’un görüntülü grup sohbeti üzerinde çalıştığı görülüyor. Özellik devreye girince aynı anda 8 kişiye kadar görüntülü arama yapabileceksiniz. Bu 8 kişinin arayüz üzerine nasıl yerleşeceği belli değil ama çalışmaların devam ettiği görülüyor. Sohbeti başlatmak için diğer mesajlaşma uygulamalarındaki gibi bir grup kuruyorsunuz ve o grup üzerinden arama yapıyorsunuz. Ayrıca karanlık bir ortamdaysanız düşük ışık modunu açmanızı öneren bir özellik de ekleniyor. Bu sayede video parlaklığı otomatik olarak ayarlanarak daha iyi bir görüntüye sahip olmanız sağlanacak.



    Ayrıca Bkz.Sahte Alexa uygulaması, App Store'da zirveye çıktı

    Güncellemenin ne zaman kullanıcılara açılacağı şu an için bilinmiyor. Ancak ekran görüntülerinde yeni özellikler erken bir test aşamasında bulunuyorlar. Google Play üzerinde 1 milyar indirme barajını aşan uygulamanın daha da popüler hale gelmesi bekleniyor.


    Google Duo: Google Play || App Store








  • Görüntü kalitesi konusunda whatssapp tan çokndaha iyi ama ses kalitesi daha iyi olabilirdi

  • drserk kullanıcısına yanıt
    kesinlik katılıyorum. görüntü kalitesi piyasadaki tüm uygulamaların üzerinde. üstelik hespni tek tek test ettik :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.