Şimdi Ara

Huawei'nin yıllık geliri 100 milyar doları aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden biri olan Huawei, şirketin bir rekora imza atarak yıllık 100 milyar dolarlık geliri aştığını açıkladı. Bu açıklama, şirketin 200 milyon telefon satışı gerçekleştirmesinin hemen sonrasında geldi.

     


    Huawei hızla büyümeye devam ediyor


    Özellikle ABD'nin Çin'e karşı uyguladığı ambargolara rağmen bu rekorun kırılması, şirketin ne denli önemli işlere imza attığını gösteriyor. Huawei'nin yaptığı açıklamada, şirketi gelirinin ilk kez %21 artış göstererek yıllık 100 milyar doları aştığı ve 2018 itibarıyla 109 milyar dolarlık rekor bir seviyeye ulaştığı belirtiliyor.


    2012 yılından itibaren Huawei'nin ürettiği telekominikasyon ürünlerinin, ABD için bir güvenlik tehdidi oluşturduğu iddia ediliyordu. Beyaz Saray, başta Huawei olmak üzer birçok Çinli teknoloji şirketinin, devletle ortak çalışarak ajanlık faaliyetleri yaptığını iddia etse de dünya genelinde önemli bir pazar olan ABD'nin bu tutumunun bile Huawei'nin büyümesine engel olmadığı görülüyor. ABD tarafından uygulanması beklenen ikinci ambargonun ne gibi sonuçlar doğuracağını ise zamanla göreceğiz.

      







  • İşte kaynağı güven, özveri ve tecrübe olan muhteşem bir analiz. Bu analizin çıktısını alıp duvarlara asmak lazım, yetmedi uçakların arkasına pankart olarak asıp dolaştırmalı, zeplinlere, balonlara yazmalı, tribünlerde koreografisi yapılmalı, 2018'i terk edeceğimiz şu günlerde tam da "bu yıl dişe dokunur, önemli bir şey olmadı" derken bu felsefi, ekonomik ve sosyolojik derinliği olan bu yazıyla karşılaştım, 2019'a gönül rahatlığıyla girebiliriz artık.
  • Batmasi yakindir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei iyi markadır, lakin servis ve müşteri hizmetleri veren firma yüzünden huawei den tiksindim.....Bir lanet servisimiz daha oldu...Siz bakmayın 0 45 dakşka da işlem tamam palavrasını.. Gittim, test ettim ama onaylayamadım... 35 dakika bekledim sıra bile gelmedi..Sıkıldım,çıktım...bana faturası yol parası ve başımda bıraktığı ağrılar oldu..

  • mhrUca M kullanıcısına yanıt
    İşte kaynağı güven, özveri ve tecrübe olan muhteşem bir analiz. Bu analizin çıktısını alıp duvarlara asmak lazım, yetmedi uçakların arkasına pankart olarak asıp dolaştırmalı, zeplinlere, balonlara yazmalı, tribünlerde koreografisi yapılmalı, 2018'i terk edeceğimiz şu günlerde tam da "bu yıl dişe dokunur, önemli bir şey olmadı" derken bu felsefi, ekonomik ve sosyolojik derinliği olan bu yazıyla karşılaştım, 2019'a gönül rahatlığıyla girebiliriz artık.

  • iPhone ile yarışırsa normaldir fiyatta tabi.Kamerayi zaten söylemiyorum.Demekki çin çonlar yapınca yapıyormus.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahil muallim -- 31 Aralık 2018; 0:21:48 >
  • 4 yılı geçti halen ilk modellerinden G7 kullanıyorum. Bana mısın demedi.. Halen yeterli..

  • the ekonomist dergisinde !
    çin ve hindistan !
    çin'in para birimi
    hindistanın ise hisse senetleri yükseleceği bilgisini
    gizli bir şekilde tüm dünya masonlarına açıkca şifreli bir şekilde
    2019 dergi kapağında gösteriyor !

    $ veya € yerine çin yuanına daha mantıklı gibi !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.