Şimdi Ara

Digiturk 2023-2024 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.908
Cevap
61
Favori
332.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    avrupanın yıldızı diye paket var hocam

    12 ay taahhüt verirseniz aylık 59 tl ye geliyor

    taahhütsüz 89 tl

    Alıntıları Göster
    decoder olmadan satılıyor mu smart tv ve webte izlemek için ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harce74

    decoder olmadan satılıyor mu smart tv ve webte izlemek için ?

    Alıntıları Göster
    var hocam sporextra paketi diye. fiyatları da şöyle ;
    https://www.digiturkplay.com.tr/sporextra#paket-detayi



    Digiturk 2023-2024 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 19 Eylül 2019; 13:49:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    var hocam sporextra paketi diye. fiyatları da şöyle ;
    https://www.digiturkplay.com.tr/sporextra#paket-detayi





    Alıntıları Göster
    fiyatlar harbi kazıkmış en fazla bu paketin değeri 30 tl yada 25 tl hak ediyor zaten bizim takımlar çeyrek finali bile görecekleri belli değil gruptan çıkacakları da muamma akşamda maç vardı ama bilgilendirme için teşekkürler lige hiç girmeye bile gerek yok lig tamamen kurguya döndü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 19 Eylül 2019; 14:2:54 >




  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

    Avrupanın yıldızı paketinde süper lig haricinde tüm spor içerikleri izlenebilecektir kredi kartı ile 49 TL den alabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba,
    Fb taraftar paketi aldım 1 ay önce hediye ettikleri kanallar kapandı ancak ben alırken premier lig fransa italya ligi olacağı söylenmişti dün bein sport 4 te fransa 2.ligi maçına denk geldim ancak kanal kapalı erişim izni yok deniyordu telefonla görüştükten sonra da sadece s sport kanalının açık olduğu söylendi arkadaşımda farklı bir takımın taraftar paketi var benden önce satın aldı o dün bahsettiğim maçı izleyebildi bein sport kanallarında takımınız dışında maç izleyemezsiniz denildi bein movies türk izliyordum o da iyidi ancak o da pakete dahil değilmiş
  • burakketenci kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

    BTK üzerinden bu konuda şikayet kaydı oluşturabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Smart tvden sadece galatasaray lig maclarını alabileceğim paket var mı? Ben anlayamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askanbey A kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

    Maalesef taraftar paketi sadece 3 ekran olarak mevcut.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >








  • blackleads007 B kullanıcısına yanıt
    Aileden başka biri adına alsak sorun olmaz heralde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cihan0001 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

    Sıkıntı olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgiler için teşekkürler.
  • Bilgilendirme :TEB Banka ya da Kredi Kartın ile Digiturk üyesi ol, %40'a varan indirimle Digiturk keyfini yaşa!

    31 Aralık 2019 tarihine kadar alacağınız 12 aylık yeni Digiturk Ailenin Yıldızı, Filmin Yıldızı ve Sporun Yıldızı paket üyeliklerinde %40'a varan indirim fırsatını kaçırmayın.

    Yararlanabileceğiniz indirimli paketler:

    Yıllık Digiturk Sporun Yıldızı Paketi

    1.548 TL yerine sadece 1.199 TL - 11 taksit ödeme fırsatı ile sahip olun. Üstelik 3 ay tüm içeriklerin yer aldığı Digiturk Yıldız Dolu Paketi hediye!

    Yıllık Digiturk Ailenin Yıldızı Paketi

    360 TL yerine sadece 225 TL - 9 taksit ödeme fırsatı ile sahip olun. Üstelik 1 ay Sporun Yıldızı Paketi ve 2 ay boyunca beIN Connect’ten  1000’in üzerinde film içerikleri hediye!

    Yıllık Digiturk Filmin Yıldızı Paketi

    624 TL yerine sadece 378 TL - 9 taksitle ödeme fırsatı ile sahip olun. Üstelik 1 ay Sporun Yıldızı Paketi ve 2 Ay boyunca beIN Connect’ten dizi içerikleri hediye!

    Kampanyadan nasıl yararlanırım?

    Kampanyadan yararlanmak için 0212 473 73 73 numaralı Digiturk Müşteri Hizmetleri Hattı'nı arayabilirsiniz.

    Diğer detaylar:

    Kampanya 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerlidir.

    Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin 31 Aralık  2019 tarihine kadar üyeliğini aktifleştirmiş olması gerekmektedir.

    Mevcut Digiturk aboneleri ve kampanya süresinde üyeliğini iptal edip yeniden başlatan kullanıcılar bu kampanyadan faydalanamaz.

    Digiturk kampanyasından Türkiye'nin her yerinde faydalanabilirsiniz.

    Kampanya koşulları, belirtilen paketlerde Digiturk'e yeni üye olacak müşteriler için geçerlidir.

    Digiturk'un tüm müşterilerine sunduğu kampanyalar için detaylı bilgi Digiturk'ten alınabilir. TEB'in bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    Kampanya kapsamında Digiturk'ten satın alınan paket üyelikleri ile ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Digiturk'un 0212 473 73 73 numaralı Digiturk Müşteri Hizmetleri Hattı'na iletilebilir.

    Sporlu Paketlerde Digiturk'e üye olan müşterilerimiz artık UEFA Şampiyonlar Ligi, Uefa Avrupa Ligi, İngiltere Premier Ligi - EPL, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1,English Football League Championship – EFL", "TFF 1.Lig, Turkish Airlines Euroleague ve uluslararası tennis turnuvalarından karşılaşmaları da izleyebilecektir.

    Bu kampanya Digiturk'un diğer kampanyaları ile birleştirilemez.



    Digiturk 2023-2024 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Digiturk’ten kamu çalışanlarına özel 50TL’ye varan indirim

    Siz de hemen Taraftar, Sporun Yıldızı, Yıldız Dolu ya da Filmin Yıldızı+Dizi Paketlerinden birine üye olun, 12 ay boyunca ayda 50 TL’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın! Üstelik Digiturk üyesi yapacağınız kamu çalışanı sayesinde hem siz hem de üye yaptığınız kişi kampanyaya ek indirim kazansın.

    Kampanya bilgileri

    Kampanya, 12 ay kullanım sözüyle, Yıldız Dolu, Sporun Yıldızı, Filmin Yıldızı + Dizi, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Taraftar paketlerinde 31 Aralık 2019’a kadar yeni ve mevcut üyeliklerde geçerlidir. Kamu kurumu personeli olan ve bu durumunu geçerli Kurum kimligini ibraz etmek suretiyle belgeleyebilen aboneler kampanyadan faydalanacaktır.Kampanya kapsamında; 12 ay boyunca Yıldız Dolu 129 TL, Sporun Yıldızı 109 TL, Filmin Yıldızı + Dizi Paketi 64 TL, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Taraftar paketleri 79 TL’dir. Ayrıca bu kampanyadan faydalananlar tarafından referans olunan ve abonelik gerçekleştiren her yeni kamu çalışanı için de hem referans olan kişi hem de referans olunan kişi Yıldız Dolu ve Sporun Yıldızı paket üyeliklerine ek 20 TL, Taraftar paketi ve Filmin Yıldızı + Dizi paketi üyeliklerine ek 10 TL indirim kazanmaktadır. Referans indirimi 1 kişiyle sınırlıdır. Kampanyadan yararlanmak isteyen mevcut Digiturk üyelerinin, Kamu Kuruluşu kimliğini veya Kamu Kuruluşunda çalıştıklarına dair resmi yazı/belgeyi  indirimbelge@digiturk.com.tr  mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Mevcut Digiturk üyelerinin kampanyadan faydalanabilmesi için 12 aylık yeni bir taahhüt vermesi gerekmektedir. Aktivasyon, iç kurulum ücretsizdir. Digiturk kanal/paket içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar. Taahhüt, süresinden önce bozulursa kampanya kapsamında sağlanan ücretsiz/indirimli hizmetler için  ayrıca cayma bedeli yansıtılır. İlgili kamu kuruluşlarının listesine ulaşmak için tıklayınız.

    KURULUM: 
    Kampanya kapsamında 12 ay kullanım sözüyle iç kurulum ve aktivasyon ücretsizdir. İkamet edilen konutun bulunduğu binada ortak Digiturk anteni olmaması halinde ise dış kurulum yapılır. Dış kurulum bedeli 80’lik - 90’lık çanak anten için Digiturk’e 210 TL olarak ayda 17,5 TL olmak üzere 12 taksitle veya Digiturk yetkili servisi tarafından kesilen fatura karşılığı, ilgili yetkili servise tek seferde peşin 155 TL olarak ödenebilir. Belediye merkezi dışındaki kurulum için yol bedeli yetkili teknik servis tarafından kurulum esnasında alınır. 

    Veri işleme ve paylaşım izni kapsamında verilen hediyeler hakkında: Hediye olan paketlerden faydalanmak için; üye olduğunuz tarihten sonraki ilk 15 gün içerisinde; Online İşlemler Merkezi’nden veya 0212 473 73 73 no’lu Digiturk Müşteri Hizmetlerini arayarak hizmetlere, kampanyalara, projelere yönelik servis, avantaj, tekliflerin oluşturulabilmesi ve size daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla kişisel verilerinizin Digiturk, yani Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş. ve Digital Platform Teknoloji Hizmetleri A.Ş. tarafından veri işleme amacı geçerli olduğu sürece işlenmesine ve Digiturk’ün diğer grup şirketleri, temsilcileri, çözüm ortakları, taşeronları, anlaşmalı olduğu Pazar araştırma şirketleri ve bunun gibi diğer üçüncü kişilere aktarılmasına ve bu kişiler tarafından işlenmesine izin vermeniz gerekmektedir.

    UYDU ALICI: 
    Uydu alıcı, üyelik süresi boyunca kullanıma verilmektedir. Digiturk uydu alıcısı, üyeliğiniz boyunca, Digiturk garantisi altındadır, arızalanması durumunda çalışan bir uydu alıcı ile değiştirilir. 

    Digiturk 2023-2024 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) Digiturk 2023-2024 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) Digiturk 2023-2024 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) Digiturk 2023-2024 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) Digiturk 2023-2024 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • BTK 2. Çeyrek verileri açıklandı! Buna göre :

    - Digiturk 19 bin 766 abone kaybetti

    - D-Smart 19 bin 262 abone kazandı

    - Tivibu 27 bin 321 abone kaybetti

    - Kablo Tv 483 abone kazandı

    - Tv+ ı. Sadece OTT TV aboneleri dahil, toplam TV kullanıcı sayısı 1. çeyrekte 4.1 milyon aboneye sahipken , 2. çeyrekte 4.5 milyon aboneye sahip oldu ( Digiturk 2023-2024 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bilgilendirme

    Engelli üyelik yapısı değişti.

    Bugünden itibaren engelli üyeler normal taahhütlü fiyatlar üzerinden %25 indirim alacak.

    Örnek olarak eski kampanyada sporun yıldızı paketini 85 tl ye alabiliyordu ve maçların olmadığı aylarda paket düşümü yapılıyordu

    Şimdi ise 1 yıl taahhüt var paket düşümü yok %25 indirimli hali 97 tl

    Filmin yıldızı eski fiyatı 36 tl iken 39 tl olmuş

    Avrupanın yıldızı 39 tl iken 44 tl olmuş

    Taraftar paketi 70 tl iken 74 tl olmuş

    Tek avantaj evin yıldızı ve ailenin yıldızı ucuzlamış

    Yıldız dolu 105 tl iken 119 tl olmuş

    Evin yıldızı eski fiyat 19 iken 15 tl ye düşmüş

    Ailenin yıldızı 22.50 tl iken 19 tl ye düşmüş

    Mevcut üyelerde değişiklik yok

    Yeni üyeliklerde geçerli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    çok da ucuz değilmiş Metin hocam...
  • Serpantino kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

    Ucuz değil maalesef aksine pahalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.