Şimdi Ara

Keçiören İncirli'de Esnaf Ziyareti Yapan Akpliler Kovuldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ShperioN kullanıcısına yanıt
    Demi sen muslumansin biz gavuruz!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Yaw he he Elhamdulillah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide bunu yapanlar esnafta değil bildiğin provakatör hdpliler.Katiller diyorlar.Olay farklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    Çok boş yazmışsın dostum ben akp'li değilim ama keçiörende oturuyorum şuan. Buradaki insanların mafyayla dinle alakası yok genelde asker, doktor, öğretmen, polis yaşıyor burada.

    Bu dediğiniz belki 20 sene önce falan olabilir ama şimdi buradaki insanların bu dediklerinizle alakası yok. Daha önce İstanbul kadıköy ve İzmir bornovada yaşamış birisi olarak kıyasladığımda yaşanabilirlik anlamında eksik bir yanı yok bu ilçenin hatta daha yaşanabilir diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Ben böyle şeyler görüp duymuyorum. Yerel haberlerde dahi böyle şeyler yok siz 35 kat yukardan bakıyorsunuz heralde :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wilter

    Danimarka, Hollanda veya İrlanda'nın araç markasına sahip olmamasına rağmen bizi 3-4'e katlamalarına ne demeli peki? Üstelik bu ülkelerde bisiklet kullanımının aşırı yaygın olması da bunun az olmasında etkili nedenlerden birisi. Öte yandan Ekonomik krizde olan güya batmış yunanistan'da kişi başına 624 araba düşüyor, Bulgaristanda ise 393, bizde 144 iken. Malta gibi turizm ve dil okulları hariç hiçbir geliri olmayan bir ülkede bile bu rakam 700. Bizden daha üst sıralarda olan ülkelere bazı örnekler vereyim; İran, jamaika, ukrayna, mauritius, kosta rika, lübnan, dominik, moldova, gürcistan ve dünyanın en pahalı arabalarının satıldığı singapur.
    Eskiyle yeniyi karşılaştırıp haa iyiyiz o zaman yaa demek saçma geliyor, öte yandan 20 30 sene öncesine göre daha zengin(!) olmamızın sebebi ülkedeki herşeyi satıp ordan gelen sıcak parayı yatırımlara değil yola köprüye yatırmamız. Ve köprüden geçmeyen araçlar, havalimanına gitmeyen yolcular için de para veriyoruz devletimizin yandaş inşaat şirketlerine verdiği garantiler sağolsun. Daha bu hafta zafer havalimanına verilen garanti sayısının %4'ü gittiği içi 26,6 milyon euro ödendi. Bakan çıkmış utanmadan uzun vadede 1 milyar lira tasarruf edeceğiz diyor. Şaka gibi ülkede yaşıyoruz

    Alıntıları Göster
    Aklı sıra bir yerden vurmaya çalışıyorsun ama işe yaramıyor bu düşünce hiç mi düşünmeden araştırmadan bakmadan bir şeyler yazıyorsunuz anlamıyorum.. Almanya nüfusu ile bizim nüfus eşit kişi başı araba bize göre 3 kat fazla 67 milyon araç var biz de 23 milyon civarı ama ne dedim abd almanya gibi ülkeler birden fazla araç üretme üzerine güce sahip adı üstünde üreticiler ve gelişmişler ama kalkmış bana malta diyor bende sana kıbrıs diyeyim kıbrıs ta bulundum, Kıbrıs 'ta kişi başı araç sayısı bizim 10 katımız olsa ne olacak nüfus az orada malta da nüfus az neyi aklınız almıyor anlamıyorum bizim nüfusu da indir 10 'da birine bakalım 10 katı olacak mı malta 'nın işte kafanızın almadığı yer burası oran orantı işini bile yapmadan hesap kitap yapmaya kalkıyorsunuz o yüzden malta 'yı yap 83 milyon sonra nüfusu böl araç sayısına gel ülkene Türkiye 'ye bak bakalım ne çıkacak hesap ya da tam tersini yap Türkiye 'yi malta nüfusuna düşür ve nüfusu araç sayısına böl ondan sonra malta ile karşılaştır rekor mu kıracak ülkendei kişi başı araç sayısı görelim.. Böyle saçma düşüncelerle gelmeyin..




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.