Şimdi Ara

Üniversitelerdeki Kızlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
5
Favori
15.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EDIT : Konuyu sosyal deney amaciyla acmistim
    link :https://forum.donanimhaber.com/sosyal-deneyim-basari-ile-sonuclanmistir--136030945#136031716



    Beyler bakıyorum sevgililer birbirlerinin evlerinde kalmaya başlamış yurtta kalanlar günlük kiralık ev kiralıyorlar , çok yaygın hale gelmiş.Çevremde çok duydum ve gördüm.
    Sizin de dikkatinizi çekti mi bu durum ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7CC76DBE -- 26 Kasım 2018; 22:56:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kız özgür değil mi onun da kafasına göre yaşama hakkı yok mu, erkek yapınca helal olsun dersiniz, kız yapınca demediğiniz küfür kalmaz!



    Not: Şimdi bazıları çıkıp ya senin anana bacına yapılsa diyecek, bu lafım onu diyecek olan kişileredir siz kızlara sadece mal gözü ile baktığınız için onların birer özgür birey ve kendi hakları olduklarını unutuyorsunuz ama mal olan sizlersiniz, kız nasıl mutlu ise öyle yaşar size ne!
    Sizin tek derdiniz ben niye yapamıyorum ben niye kızlarla eve çıkamıyorum sevisemiyorum. Siz de yapsaniz bunlarin lafini asla etmezsiniz bakirelik falan umrunda olmaz.



    Hele her bakirelik konusunda yüzüne boşalmışlar bilmem ne yapmışlar bu kizlarla nasil evleneceksiniz gavat misiniz diye yazan sapiklar valla benim aklımdan hiç böyle fanteziler geçmiyor sizin nasil bir bilinç altıniz varsa sürekli her kizin cum bucket yaptığını düşünüyorsunuz heralde ?



    Ben kimseyle birşey yaşamadım o yüzden kimseyle birşey yaşamayan bir kızla evlenirim dersiniz anlarim da yapanlara ne laf ediyorsunuz sizene lan ? Bırakın şu kızlara karışmayı artık.

    Zaten birşey de ekleyim bu kızlar sizin gibi yobazlara bakmaz merak etmeyin.
    Bu özgürlükçü geçinen feminist tayfa her istediğini yapar sonra aynı yastığa baş koyacağı kişiyi kızlık zarı dikerek kandırır. Hani siz çok 'şerefli' idiniz dürüstlük olmayan bir insanda bir kere şeref de olmaz.

    Evlenme çağına geldiler mi onlardan iffetlileri yoktur sorsan 'ilkim sensin aşkım'dır.

    Başkalarına bedava verdiği şeyi aynı yastığa baş koyacağı kişiye evlilik ve getirdigi sorumluluklar ( kiz isteme, evlilik teklifi, kina, dugun, tek tas, ailesi ve akrabalarinin sorumluluklarini bir omur ustunuze almaniz, bosanirsan omur boyu nafaka, maddi olarak destek,monogami, yaslanip guzelligini kaybettiginde yinede sadik kalmak vs ) karşılığında veriyor.

    Anlamayanlar için

    kadin ask,sevgi ve cinselligi daha once guzelliginin zirvesinde baska bir erkege karsiliksiz vermisse
    insan; erkegin sevdigi kizin baskalarina “bedaya” verdigi herseyi evlilik ve getirdigi sorumluluklar ( kiz isteme, evlilik teklifi, kina, dugun, tek tas, ailesi ve akrabalarinin sorumluluklarini bir omur ustunuze almaniz, bosanirsan omur boyu nafaka, maddi olarak destek,monogami, yaslanip guzelligini kaybettiginde yinede sadik kalmak vs ) ile takas etmeyi adaletsiz buluyor.
  • milletten size ne?
  • Ben kardeşimin yada kızımın erkek arkadaşıyla aynı evde kalmasına müsaade etmezdim ama sevgilisiyle evde kalan baya bir öğrenci var burda. Bize diyecek bir şey düşmez.
  • Karşımıza çıkmadıkları sürece bizi ilgilendirmez. Onlar gibi olmayan da bir sürü kız da var zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanane ne la harbi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4E3DD9FE1

    Bu mesaj silindi.
    Iste orda boku yedin ayrilmak istesen ayrilcak nedenin yok, kiz cikipda sana derse gecmisim seni alakadar etmez sevgililik suremizde sana hic yanlisim oldumu iste orda hakli mi hakli ayrilsan doner doner kendini suclarsin, neden anlatmadin desen neden anlatsin,anlatsa sinirlerin bozulacak anlatmadi sonradan ogrendin yine sinirlerin bozulacak iki ucu boklu degnek, o yuzden kizlar bole seyleri sonuna kadar saklar ancak etrafdan cevreden bir duyum alirsaniz veya cok sikistirirsaniz anlatirlar, ustune cidden duruma baktiginda cikip sana hatadir oldu dese ve sende cok seviyosun olmaz hatayi affetmem diyemezsin cunki icinde kendini inandirmak istedigin sey bunun gercekden bir hata oldugu ve herkesin yapabilcegi, sonuc olarak tecrube ile sabitdir boyle bir sey ortaya ciktiginda once oturup bi sakinlesin daha sonrada 2 seceneginiz kaliyor ya ayrilin yada artik cok umursamadan sizde bazi seylerin tadini cikarin sonrasinda ayrilin baska turlu olmaz yapamazsiniz,ya bastan anlatacak kabulleneceksiniz veya boyle bir olay hic yasanmamis olacak obur turlusu guveni kiriyor ve midenizi bulandiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ne yobaz var cidden. Ayrıca sana ne?



    Bir şey yapacak olan zaten ayrı evde de olsa yapar. Kimse engelleyemez, engellemek de haddine değil.



    “Kardeşim olsa izin vermem” diyorsunuz sonra gizli gizli yaşanınca sonuç daha kötü oluyor bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheWealdstoneRaider kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kusura bakma da bu modernlik değil bu bildiğin ..lık.
  • Kız özgür değil mi onun da kafasına göre yaşama hakkı yok mu, erkek yapınca helal olsun dersiniz, kız yapınca demediğiniz küfür kalmaz!



    Not: Şimdi bazıları çıkıp ya senin anana bacına yapılsa diyecek, bu lafım onu diyecek olan kişileredir siz kızlara sadece mal gözü ile baktığınız için onların birer özgür birey ve kendi hakları olduklarını unutuyorsunuz ama mal olan sizlersiniz, kız nasıl mutlu ise öyle yaşar size ne!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne diyon kards
  • Aynı evde kalan sevgililer illa bir şeyler yaşıyor mudur ki? Ben mi çok masum düşünüyorum bilmiyorum ama dışarısı pahalı diye ve belki de yurtta kalmak istemediklerinden dolayı kendi evlerinde atıyorum yemek yapıp, film izleyip muhabbetin dibine vuramazlar mı bu insanlar? İlla ki cinsellik oluyor mudur? Gerçekten merak ediyorum yani bunu.



    Bazı arkadaşlar kızın özgürlüğü yok mu vs demiş, aslında haklılar da ama sevgilisiyle aynı evde yaşayıp cinsellik yaşayan(ciddi düşünmediği ve az tanıdığı biriyle) kızlar ve erkekler ilerde çocuklarının yüzüne bakarken hiç mi suçluluk duymayacaklar acaba? Hiç mi pişmanlık duymayacaklar geçmişlerinden? Tabi belki çocuk veya ciddi hiçbir ilişki düşünmüyor olabilirler, o zaman saygı duyarım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Hayır “modernlik” tam da bu: insanların özel hayatlarına karışmama.



    Senin söylediğin laf gibi kalıplaşmış laflar ülkede prim yapar, kabul görür ama bu gerçeği değiştirmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Perry Cox kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim neden çocuğun suratına bakınca suçluluk duysunlar? Hırsızlık mı yapmışlar, adam mı öldürmüşler?



    Alt tarafı aynı çatı altında ikamet etmişler. Her haltı böyle abartıp dramatize ediyor millet, “ahlak”, “aile/toplum yapımız” diyor ama sonuç çöp.



    Herkes “namus”, “ahlak” diyor ama kadın cinayetleri, sapıklık tavan yapmış. Kadın-erkek ilişkilerine hiç karışılmayan İskandinav ülkelerinde bu durumlar böyle mi peki? Hayır.



    Ölümlü dunya sonuçta, bırakın da insanlar istediği gibi yaşasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kafalardan kurtulun arkadaşlar umursamayın yoksa cidden kafayı yersiniz :)

    umarım karşınıza ahlaki yönden kendiniz gibi biri çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarDoc -- 26 Kasım 2018; 10:32:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.