Şimdi Ara

Apple, uygun fiyatlı Apple TV alternatifi üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Bazı yabancı kaynaklardan Apple’ın daha uygun fiyatlı bir Apple TV alternatifi çıkartmayı düşündüğü öğrenildi. Televizyonunuzun arkasına basit bir şekilde takılabilecek yeni cihaz, Apple’ın yakın zamanda kendi video içerik platformunu tanıtmayı planlamasıyla ilişkilendiriliyor.

    Apple’dan video platformu


    Firmanın yakın zamanda sadece Apple cihazları üzerinde çalışacak bir video içerik servisi tanıtacağı yönünde duyumlar gün geçtikçe artıyor. Bu video servisi üzerinden, şirketin sahibi olduğu orijinal içeriklerin ücretsiz olarak izlenebilmesi bekleniyor. Ayrıca firma, haberimize konu olan uygun fiyatlı TV çözümünü de daha fazla kullanıcıya video platformu hizmeti verebilmek amacıyla geliştirecek.


    Şu an için en uygun Apple TV, 149 dolarlık fiyat ile satılıyor. Rakipleri Amazon Fire TV ve Google Chromecast ise neredeyse 25 dolar gibi çok daha uygun fiyatlara bulunabiliyor. Yeni cihazıyla Apple da uygun fiyatlı televizyon yayın cihazı satıcıları arasına katılmak istiyor.


    Yeni Apple TV alternatifinin, Apple Müzik gibi diğer servisleri içerip içermeyeceği merak konusu. Sadece video içerik platformu sunan bir cihaz görmemiz oldukça olası. Sızıntılardan anlaşıldığı kadarıyla, yeni video servisi ise önümüzdeki senenin Mart ayında 100 ülke için hizmet vermeye başlayacak.


    Ayrıca Bkz.Disney, Netflix'le yollarını ayırıyor: Disney kendi içerik platformunu oluşturacak
    Netflix ve Disney savaşı sürerken Apple'dan gelen yeni video platformu haberleri, pazara başka bir büyük oyuncunun daha girmeye hazırlandığını bizlere gösteriyor.  







  • O cihazı 50$a bile satsalar kâr elde ederler. İçeriksiz, özellikle Türkiye'de işe yaramaz şeyler bu ip TV.

  • Hayrola! Yüksek fiyatlar epıl'ın canını acıtmaya mı başladı!

  • Uygun fiyatlı bir Apple TV nasıl olabilir? Ne eksiltebilirsin? Bu Apple yayın eksilterek nereye varmaktadı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaa gunumuz turkiyesinde boyle uygun fiyatli kelimeler yazmayin be kardesim senin ulkende boyle bir durum olmasi mumkun mu?
    Ulkedeki olan biteni anlayamayan bazi CEO lar var simdi yanlis anlarlar.

    1 TL = 0.18 cent ediyor.

    Bu sonuc ile gurur duyuyoruz.

  • Görsek sevinçten ağlayacağımız hatta bizim 7-8 tane iphone x alacağımız para amerikan halkına çok geliyor. Zira orada bir iphone xs 999 dolar yani onlara göre 999 TL. Çünkü maaşı dolarla alıyorlar ve aylık 1700 dolar falan asgari ücret. Ve Apple satışları arttırmak için böyle işlere giriyor.

    Orada uygun olan bize uygun gelmez gelmedi de..
  • BurcuHale kullanıcısına yanıt
    arkadaşım...senin neyi kastettiğini anlamakta zorluk çekiyom...bizim evde apple tv setbox mevcut küçük kutu üzerinden lcd televizyonumuzda netflix aboneliğimizle yayın izleriz...sizede netflixi tavsiye ederiz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.