Şimdi Ara

LawBreakers Mağdurları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steam ın gelmiş geçmiş en büyük kazıklarından bir tanesi LawBreakers oyunudur.
    Oyunu beta zamanında denedim çok eğlenceli idi sonrada alalım dedim.Belli süre sonra oyuncu eşleme çok adaletsiz olmaya başladı daha sonra maç bulma süreleri çok arttı.

    Steam a defalarca iade bileti açtım süreden dolayı yardımcı olmadılar.Daha sonra oyun bedava oldu bell isüre galiba şuan steamda yok şirket sunucuları kapatmış.Oyunda hikaye modu zaten yok online diye para verdik.

    Şirket batsa bile steam bu mağduriyeti gidermesi gerekir.Müşteri memnuniyeti sıfır adamlar milyar dolar kazanıyor iade etseler hiç koymaz.

    " Steam, 2017 yılında 4.3 milyar dolar nakit parayı Valve'ın kasalarına koymuş."


    Daha önce açtım haksız yere admin silmiş konudışı olan yere.



  • Haklısın da bu iş hukuki bir mesele. O okumadığımız sözleşmelerde adamlar böyle bir durumun önlemini almıştır diye tahmin ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

    Haklısın da bu iş hukuki bir mesele. O okumadığımız sözleşmelerde adamlar böyle bir durumun önlemini almıştır diye tahmin ediyorum.
    Yeni yada zayıf oyun şirketlerinden oyun almamak en iyisi büyük bir firma olsaydı server kapatma olmazdı.

    Ayrıca Betada iyi olan bir oyun sonrasından iyi olacak diye bişey yok.Benzer mağduriyet yaşamamak için oyun alırken dikkat edin.
  • Bende o dönem hype dalgasına kapılıp almıştım. Sanırım 60 tl falandı. keyifte aldım ilk zamanlar. ama gerçekten dediğin gibi artık kütüphanede de görünmüyor. Single modu zaten yok. Tamamen onlinedı serverları da kapandı. Ben aslında iflas ettiklerinde online tabanlı olduğu için steam bir şey düşünmüştür, belki kendileri bir server kurup fp devam ederler dedim ama o da olmadı. Kapanalı aylar geçti.

    Bir açıklamayı hakediyoruz sanırım. Ya da iade alsınlar dediğin gibi. Belki steam destek e yazılabilir. Akşam bir ingilizce makale hazırlarız artık :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kubillian

    Bende o dönem hype dalgasına kapılıp almıştım. Sanırım 60 tl falandı. keyifte aldım ilk zamanlar. ama gerçekten dediğin gibi artık kütüphanede de görünmüyor. Single modu zaten yok. Tamamen onlinedı serverları da kapandı. Ben aslında iflas ettiklerinde online tabanlı olduğu için steam bir şey düşünmüştür, belki kendileri bir server kurup fp devam ederler dedim ama o da olmadı. Kapanalı aylar geçti.

    Bir açıklamayı hakediyoruz sanırım. Ya da iade alsınlar dediğin gibi. Belki steam destek e yazılabilir. Akşam bir ingilizce makale hazırlarız artık :S
    Defalarca iade açtım ingilizcede konuştum.Hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar.
    SİZ SİZ OLUN BÜYÜK FİRMALAR HARİCİNDE OYUN ALIRKEN EN AZ 1 SENE BEKLEYİN.
  • Ben de 30 liraya almıştım ama pişman olmadım ben.

    Oynadığım en iyi oyunlardan biridir. Discordda Lawbreakers grubuna girmiştim. Oyuna gireceğimiz zaman oradan organize oluyorduk. Rastgele girince oyun bulunmuyordu maalesef.

    İade falan olacağını sanmıyorum
  • Öyle bir şey yok siz o ürünü alırken kullanıcı sözleşmesini kabul ediyorsunuz muhtemellen o kullanıcı sözleşmesinde şirketin istediği zaman bilgi vermeksizin sunucuyu kapatması durumu vardır + olarak steam inde kullanıcı anlaşmasını kabul ettiğinizden 1 tl bile geri ödeme yapmazlar
  • Konu Dışına açtığın konuyu hatırlıyorum. Şikayet eden ben değildim ama Konu Dışına oyun postları yasak. Şikayet edilmediği sürece kalır sadece.

    2. olarak, Steam senin paranda değil zaten ancak o oyunu sen Steam üzerinden aldın diye Steam kuralları koymuyor. Oyun satmadı yapımcı kaldırdı bu kadar basit. Steam sadece dağıtıcı bu işten de belirli bir komisyon alıyor. İsyan edeceksen Steam'e değil yapımcıya edeceksin.

    İade konusuna geleceksek, adamların belli bir kuralları var:

    -2 haftayı geçmeyecek,
    -2 saati geçmeyecek.

    İlk bu iade sistemi geldiğinde esnek davranıldı benim 6 ay süre geçmesine rağmen iadem yapılmıştı o esneklik artık yok. Steam'in de yapacak bir şeyi yok.

    Üstte biri yazmış belli bir kurallar var onlardan bir tanesi de bu olabilir diye. Kuralları bilmiyorum ama haklılık payı da vardır, sonuçta online bir oyun bir gün oyuncusu kalmayacak çürüyüp gidecek bunun bilincinde olman lazımdı. Kısacası ne kadar isyan edersen et sonuç değişmeyecek. Ama tabii tekrar tekrar denemek senin elinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.