Şimdi Ara

Sony WH-1000XM2 aldım - İzlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Adam gibi düzgün bir bluetooth kulaklığa ihtiyacım vardı. Halen sporda lg hbs 700, Samsung icon x ve evde TTaotronics kulak içi bluetooth kulaklık kullanıyorum. Evde, dışarda sürekli bişeyler dinliyorum. Ancak lg hbs 700 hariç (5 senesi doldu) hiçbirinden memnun değilim. Bunun dışında sayısız kablosuz-kablolu kulaklığım oldu.

    Bu sefer 1 kere para verip adam gibi bişey alayım dedim, yabancı incelemeleri araştırdım, forumları okudum ve kararımı verdim lakin TR'deki tüm incelemeler "çöp" Örn adam 20 dakikalık incelemede sadece pilden bahsediyor kulağına takıp bakmıyor bile.

    Tidal kullanıyor ve flac dinliyorum amacım düzgün,net ses almak, detayları duymak. Olay bu.

    Sony WH-1000XM2 almamdaki sebep Sony Euroasia'nın fiyat politikası ki yurtdışıyla TR arasında uçurum fark yok (çok iyi kulaklıklar yurtdışında var ama vergiyle çok yüksek fiyata geliyor veya TR'dekini fiyatın 3-4 katı ama kalite olarak başabaş, o kadar farka değmiyor)

    Sony garantisi (en kötüsü olsa mahkemeye verir uğraşırım elimde fatura, garanti vs var)

    1600 küsüre n11'den çek vs ile aldım. (merak edene)



    Kullanım deneyimi:

    TR'deki boş youtubelar gibi(çok sinirliyim) mıknatıs boyutu ve ohm sayıları vs yazacak değilim.

    1) Kapalı full jelatinli kutuda Sony euroasia belgeleriyle çiziksiz eziksiz olarak geldi.
    2) Taşıma kutusu sert şık bir kutu. Fermuarlı. (bez değil) Çok kullanışlı. Kutudan şarj kablosu ve kablolu dinleyecekseniz ara kablo çıkıyor. Uçak için 2'li aparat çıkmadı.
    3) Telefonum Xiaomi mi6. Nfc ile 1sn'de tanıttım. Kulaklığı telefona değdirdim "ekliyim mi usta" yazısı çıktı. Ok dedim hepsi o. Yok ona basılı tut arat de bekle vs yok öyle bişey.
    4) Ses çok temiz, net, basslar doyurucu ama öyle sağır edici değil. Youtube'daki müziklerin Tidal'den(hi fi) ne kadar geride olduğunu hayretler içinde duyabiliyorsunuz.
    5) Ses yalıtımı çok iyi. Elektrik süpürgesiyle denedim (uçak sesli lanet dyson) süpürgeyi açtım ve metallica veya konser değil you tube'dan tartışma programı açtım. sadece 1 kişi konuşuyor ve noise cancelling açıkken süpürge duyulmuyor. Noise cancelling kapalıyken makinanın çalıştığı eh işte o kadar duyuluyor. Müthiş.
    6) Dışarda noise cancelling açar da yüksek sesli şarkı türkü vs dinlerseniz "ciddi tehlike" araba, köpek, siren, polis vs hiçbişey duyulmuyor.
    7) Alırken 2. el forumları gezdim pek çok rakibinin 2. ellerinde malzemede soyulma dökülme var. Bunda yoktu.
    8) Telefonla konuşma performansı kusursuz (niye düşük puanlar verilmiş çözemedim) Her iki kulaklıktan da ses geliyor. (Bir çok çakal bt kulaklıkta sadece birinden ses geliyor)
    9) Mikro usb ile şarj olduğundan ara kablo kaybettim bulamadım vs derdi yok. Şarjı 8-9 saati rahat geçiyor(haftada 1 şarj)
    10) Dokunmatiğe alışmak zaman filan almıyor. İlkinden beri hiç hata yapmadım. Sağ kulaklığa dokunup yukarı itince açıyor, aşağı çekince kısıyor pıt pıt yapınca duruyor veya çalışıyor hepsi bu.
    11) On off butonuna kısa basınca pil oranını söylüyor (high veya low)
    12) Sporda (koşu bandı vs) bununla olmaz aga. Çok zor. Kayıyor. Hoplamaya zıplamaya pek gelmiyor. Zaten terleyeceğiniz için ekstra sıkıntı ama zaten kulaklığın sporda kullanılır gibi bir iddiası yok.
    13) Oyunlarda denemedim (Logitech g930 kullanıyorum)
    14) Bluettooth menzili evin içinde tüm diğer BT kulaklıkların ilerisinde. En kesintisiz verimi bununla aldım.


    Eksileri:
    - son ses açarsanız dışarı çok ses veriyor (çoğu inceleme vermiyor demiş ama alet burada gayet de veriyor)
    - ev 20-21 derece civarı 1 saatten sonra ciddi terletti. Dışarısı soğuk (10-12 derece) o kadar terletmedi. Yazın işimiz var.


    Başka sorusu vs olan varsa beklerim.

    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufo -- 18 Kasım 2018; 13:35:8 >







  • Guzel inceleme ama fotolar da olmalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 18 Kasım 2018; 15:40:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Öncelikle hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın..

    Bende de aynı kulaklıktan var gayet memnunum.Evet terletiyor uzun kullanımda ama verdiği hissiyat herşeye değer :)

    Tv ye bağlamada sorun yaşıyorum. Sony xd8505 var bluetooth arıyor fakat kulaklığı görmüyor. İkiside sony olmasına rağmen enteresan ve can sıkıcı. Siz evde Tvye bağlamayı denediniz mi?
  • Merhabalar



    Bende de atılı vaziyette kulaklıklar mevcut bunların içinde deli paralar ödenmiş ürünlerde var ama beni mutlu etmiyor.Yazinizda g930 da kullandığınız yazıyor müzik için ayrı kulaklık kullanıyorum ama oyun için aradığımı bulamadım rica etsem oyunda g930 ile karsilastirmisiniz ? .g930 dan genel olarak memnunum ama ses seviyesi yetersiz ve bassları zayıf. G930 gibi temiz ses verip daha yüksek ses ve bass ile dengeliyorsa beni oyun acısından mutlu eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kardeşim benimde elim bose qc 2 ile bunun arasında cok gttti geldi ama bose demek sonucta apple mantıgı ısım satıyor 1000 lira fazla vermeyi doğru bulmadım.Yapıştırdım m2 yi aldım.Sennheiser cx300 ii'ymiş yok jbl momentummus ,ötekinin nikahıymış,in earmış hikaye.Bu kulaklığı alan kişi kulaklık defterini kapatır ve bundan sonrada başka kulaklık kullanamaz ben dıyım..

    Bide bu kulaklıgın sesi az geliyor diyenler gerçekten gidip bir kbb uzmanına muayenesi olsunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 20 Şubat 2019; 20:52:43 >
  • turgut_fb T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bluetooth ile bilgisayara vs bagladim ama tv hic denemedim o ozellikli tv ye sahip degilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alkımm

    Merhabalar



    Bende de atılı vaziyette kulaklıklar mevcut bunların içinde deli paralar ödenmiş ürünlerde var ama beni mutlu etmiyor.Yazinizda g930 da kullandığınız yazıyor müzik için ayrı kulaklık kullanıyorum ama oyun için aradığımı bulamadım rica etsem oyunda g930 ile karsilastirmisiniz ? .g930 dan genel olarak memnunum ama ses seviyesi yetersiz ve bassları zayıf. G930 gibi temiz ses verip daha yüksek ses ve bass ile dengeliyorsa beni oyun acısından mutlu eder.
    Merhaba

    Logitechten cok daha iyi. Ayni bahsettiginiz sorunlardan ben de sikayetciydim ama simdi makineli tüfek :) ve dusuk kisik sesler (yurume hisirti vb) cok daha iyi

    G930u da satiliga cikarttim. Artik gerek yok.

    Tek eksisi daha cok terletmesi :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Bende oldukça memnunum ama logitech de duruyor onunda avantajlı olduğu yerler var.Kulaklık beklediğimden güzel çıktı özellikle telefon da istediğimden fazla verim aldım.
  • Selam arkadaşlar,

    Konuyu hortlatmış gibi oldum biraz ama bende geçtiğimiz ay aldm kulaklığı ses kalitesinden çok memnunun , telefon görüşmesi yapabiliyordum fakat şu an sadece uyarı sesleri müzik ve film izlerken gelen sesleri dinleye biliyorum ama telefon görüşmesi yapamıyorum whatssap tan da sesli görüşmeyi denedim konuşma sesi gelmiyor ve gitmiyor. bluetooth ayarlarından sesli görüşmeyi kapattım açtım

    Telefon V30+
    telefondan kulaklığı sildim yeniden bluetooth ve NFC ile tanıttım olmadı. bir fikri olan var mı telefonda başka kulaklık , bu kulaklıkta başka telefoda sorunsuz çalıştı.
  • Merhaba,

    Bluetooth ayarlarinizi kontrol edin. Kulaklikta sorun olacagini sanmıyorum. Ben aldım, tanittim ve hersey mükemmel.

    İsterseniz farkli bir telefonla deneyin kulaklığı. Telefona guncelleme gelmis vs olabilir. Bu gibi durumlarda problem olabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlphaKnight kullanıcısına yanıt
    O kadar da değil müzik odaklı bir kulaklık değil 1000mx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EdnanBey kullanıcısına yanıt
    Müzik odaklı değil derken Hocam nptın sen ya...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gürültü engelleyicisi hiç fena değil ama aynı paraya Sennheiser PXC 550-II veya Bose QC35 II daha iyi olabilirdi. Hepsi deneyimlediğim kulaklıklar ve PXC 550 aralarında en iyi sesi olan kulaklıktı ayrıca en kullanışlısıydı. Versus ta da en yüksek puanı almış zaten.
  • AlphaKnight kullanıcısına yanıt
    Bu kulaklıkları denedim ve bence ses çok boğuk geriden geliyor akustik bir şarkıda yerler belli değil netliği alamadım baya bass ağırlıklıydı diğer bir forumda da gördüm benim gibi düşünen gürültü engelleme odaklı bir kulaklık ama müzik için gidipte tercih etmem

    Edit: hocam brain burn-in'den sonra normal gelebilir kulaklık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdnanBey -- 23 Mart 2020; 21:33:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EdnanBey kullanıcısına yanıt
    Şimdilik evde kal ama bu corona virüsü muhabbeti bittikten sonra derhal bir kbb uzmanına görünmelisin(ciddiyim).
  • AlphaKnight kullanıcısına yanıt
    Ne saçma yorum yapıyorsunuz beğenmedim diye beğenmek zorunda mıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.