Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.856
Cevap
123
Favori
758.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugüne kadar 150 den fazla ülkede 46 milyondan fazla satıldı.

    Gövde yapısı %60 daha sert, bağımsız süspansiyonlar standart.

    Avrupada satılacak Corolla sedan modelleri Türkiyede üretiliyor.

    Toyota, 2023 için Corolla ürün yelpazesinde stil, teknoloji, performans ve sürüş çekiciliğini güçlendiriyor
    Yeni dış özellikler ve renkler ile yenilenmiş tasarım ve uyumlu yeni iç kaplamalar, döşemeler ve yüzeyler
    Daha fazla güç, daha iyi sürüş deneyimi ve performans sunan yeni beşinci nesil Toyota hibrit elektrik teknolojisi
    Gelişmiş dijital kullanıcı deneyimi
    Özelleştirilebilir 12,3 inç kombimetre
    Yeni tam boyutlu 10,5 inç multimedya ekran
    Bulut tabanlı navigasyon ve ses aracısı
    Toyota T-Mate paketi, en yeni nesil Toyota Safety Sense artı Güvenli Çıkış Yardımı ve Arka Koltuk Hatırlatma Sistemine sahip yeni Kör Nokta Monitörü içerir.
    Corolla GR SPORT daha özel tasarım özellikleri kazanıyor

    Yeni seri, ön ızgara örgü deseninde, sis lambası çerçevelerinde ve alaşım jant tasarımlarında yapılan değişikliklerle daha rafine ve çağdaş bir görünüm kazanıyor. Hatchback ve Touring Sports modellerinin daha yüksek sınıfları yeni bi-LED farlara sahip; Yüksek derecede bunlar, Uyarlanabilir Uzun Far Sistemi (AHS) ile birlikte gelir.

    Dış renk seçenekleri, mimari, ürün tasarımı ve modadaki güncel trendlerden ilham alan üç yeni rengi içeriyor. Canlı, ışıltılı bir tonla Juniper Blue, hatchback ve Touring Sports için yeni ana renktir. Yakından bakıldığında, hafif renk değişiklikleriyle taze bir etki yaratan kırmızı alt tonları ortaya çıkarır. Sedan için, doğru perspektiften bakıldığında özel bir gölge efekti ortaya çıkaran zarif bir kaplama olan yeni yeşil Midnight Teal var. Tüm vücut tipleri için mevcut olan Metalik Gri, geniş çekiciliği olan zamansız bir renktir ve çekiciliği, boyadaki koyu gümüş pullarla güçlendirilmiştir.

    İç mekan için, döşemelere, yüzeylere ve kaplamalara üç boyutlu derinlik ve dokunsal çekicilik katan yeni grafikler, süslemeler ve kabartmalı desenlerle ruh hali daha modern ve kaliteli. Döşeme ve koltuk döşeme kombinasyonları , kabine çağdaş, zarif bir his vermek için koordineli renkler ve kaplamalarla yeni Koyu ve Açık Uyum (gövde tipine bağlı olarak) temalarını takip ediyor.

    Yeni Corolla, Toyota'nın dünya lideri kendi kendini şarj eden tam hibrit elektrik sisteminin beşinci nesline sahip.

    Mevcut modelde olduğu gibi, 1.8 ve 2.0 litre hibrit sistemler mevcuttur. Her ikisi de, ekstra güç, iyileştirilmiş performans ve sürülebilirlik ve aynı veya daha düşük CO 2 emisyonları (güç aktarma sistemine bağlı olarak) ile sürüş deneyimini iyileştiren motorlarında ve elektrikli motorlarında yapılan önemli değişikliklerden yararlanır . Güç kontrol ünitesi (PCU) ve transaks motoru yeniden tasarlandı ve lityum iyon pil daha güçlü, ancak daha küçük ve daha hafif (güç aktarma sistemine bağlı olarak kütle 18 kg'a kadar azaltıldı).

    1.8 litrelik sistemin toplam gücü 140 hp'dir ve 0-100 km/s süresinde 1,7 saniyelik bir azalmayı 9,2 saniyeye getirir. Bu performans artışına rağmen CO 2 emisyonlarının 102 g/km'de değişmemesi bekleniyor.

    Yeni Corolla, Toyota'nın daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tasarlanmış ve yeni özelliklerin ve yükseltmelerin kesintisiz kablosuz güncellemelerle sunulabilmesi için geleceğe yönelik en yeni dijital ve multimedya özelliklerinden yararlanıyor.

    Genişletilmiş 10,5 inç multimedya ekranı, grafikleri yüksek tanımlı olarak sunar ve parlama önleyici ekrana sahip olup, tüm aydınlatma koşullarında mükemmel görünürlük sağlar. Orta sınıftan başlayarak , sürücü gösterge ekranı da sürücünün tercihine göre dört farklı modda özelleştirilebilen 12,3 inçlik yeni bir kombimetre ile bir dönüşüm geçirdi: Casual, Smart, Sport ve Tough.

    Otomobiller, "her zaman açık" bulut navigasyonuna ve gerçek zamanlı trafik ve yolculuk bilgilerine erişim sağlayan Toyota Smart Connect veya Toyota Smart Connect+'a (model sınıfına göre) dört yıllık kapsamlı erişimle birlikte gelir.

    Sürücü ayrıca, multimedyayı çalıştırmak için doğal, konuşma isteklerini veya camları açma veya kapama gibi araç işlevlerini tanıyan yeni bir yerleşik sesli aracıdan da yararlanabilir.

    Ayrıca, MyT uygulaması kullanılarak, sürücülerin akıllı telefonlarını kullanarak araçlarını kilitlemelerine veya kilidini açmalarına, bir yolculuktan önce kabini ısıtmak veya soğutmak için klima kontrolünü çalıştırmalarına, dörtlü flaşörleri etkinleştirmelerine ve araçlarını bulmalarına olanak tanıyan bir dizi uzaktan hizmet mevcuttur. .

    Yeni Corolla, en yeni nesil Toyota Safety Sense paketini diğer aktif sürüş ve park yardım sistemleriyle birleştiren ve yalnızca sürüşü daha kolay ve güvenli hale getirmekle kalmayan, aynı zamanda araçtaki tüm yolcuları ve diğer yol kullanıcılarının korunmasına yardımcı olan Toyota T-Mate ile donatılmıştır.

    Sistemlerin çalışması ve işlevselliğindeki iyileştirmeler arasında, düşük hızda seyahat ederken gaz pedalının ani kullanımına tepki veren Hızlanma Bastırma; bir kavşakta dönüş yaparken çarpışmadan kaçınma desteği; Artık karşıdan gelen araçlara tepki verebilen Acil Direksiyon Yardımı; yanal çarpışmadan kaçınma ve viraj hızında azalma. Kablosuz yazılım güncellemeleri, işlevleri güncel tutacak ve aracın kullanım ömrü boyunca kullanıma sunuldukça yenilerinin eklenmesini sağlayacaktır.

    Toyota T-Mate özellikleri arasında Güvenli Çıkış Yardımı sistemi bulunur. Bu, arkadan yaklaşan bir araç veya bisikletçinin yoluna açılan bir kapı tespit ederse bir uyarıyı tetikleyecektir. Ayrıca, sürücüyü arabadan ayrılmadan önce arka koltuklarda bir şey bırakıp bırakmadıklarını kontrol etmeleri gerekebileceği konusunda uyaran yeni bir Arka Koltuk Hatırlatıcı da var.



    2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 28 Şubat 2024; 9:41:19 >



  • Bir balon daha patladı sonunda. Öyle övdüler ki gittik baktık hiç bir albenisi olmayan ve şaka gibi özellikleriyle kol gibi fiyatlı bir araç gelmiş. Vision cvt bile kampanyalı 105bin lira araba da hiç bir şey yok. 1.6 atmosferik de tam komedi en dolusu hibritten daha boş ve 159bin lira, atmosferik cvt araba bu şaka olmalı. Türkiye de üretip türk milletini bu kadar keriz yerine koyan toyota yöneticilerine saygı ve sevgilerimi sunarım.
  • Toyota yıllar sonra önü de arkası da güzel bir corolla yapabilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yandan civic'e benzettim. Tasarım olarak keskin çizgiler kullanılmış güzel durmuş.
  • Klasik uzak doğu tasarımı. Bi heyecan uyandırmadı bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzde 500 yerli ve milli japon üretimi corolla lazım bize
  • ben de toyota camry'ye benzettim.
  • Çin üretimi fason mallar olur ya bu da o hesap.Tabletin ve vites kolunun iticiliğine bak
  • Yine 1.4 dizel robotize şanzıman ve atmosferik benzinli ile gelir bizde toyota sorunsuz abi ya diyip alırız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel olmuş,ilk defa sedan Corolla'nın tasarımını beğendim.Benzinli motor olarak hb kasada sadece 1.2 turbo vardı, ülkemize bu motorla mı gelecek yoksa 132 beygir gücündeki atmosferik motorla mı?Dizel motor olmayacak sanırım.
  • Tasarım cidden iyi , corollada gelişme var , ancak TR ye gelmez bu versiyon

    Edit : araç zaten TR'de üretiliyormuş XSE versiyonu satışa sunulmaz diye düşünüyorum.

    Ancak HB versiyonu satışa sunulursa Golf' e ciddi rakip olur .

    Sedan'ıda Jetta'nın yokluğunda iyi pazar payı kapar ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariic -- 16 Kasım 2018; 16:41:45 >
  • Tr ye bunun çakmasını yollarlar. 2 hava yastığı, göçen kasa ve her hafta zamlanan fiyatı ile sıraya gireriz. Demedi demeyin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haliyle begenmedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam akıllı direksiyon takamadılar şu arabaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu en full versiyonu birde bos versiyonunu gorsek bununla alakasız bir araçtır kesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki kasadan pek bir farkı yok. Golf e laf atanların yorumlarını bekliyorum.
  • AVRUPA VERSİYON

    2019 TOYOTA COROLLA SEDAN
    2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN
  • 2019 TOYOTA COROLLA SEDAN
  • Gayet beğendim. Beğenmeyen gitsin civic egea filan alsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı ne zaman belli olur ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ilk defa bir yeni Corolla kasası güzel görünüyor.
    İçi çok iyi olmasa da genel olarak başarılı duruyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.