Şimdi Ara

SilverStone DS322B RaidBox 2 x 3.5' SATA USB 3.0 Disk Kutusu ( 170 TL )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silverstone DS322B Dual RaidBox 2 x 3.5" SATA I/II/III Disk Destekli USB 3.0 Disk İstasyonu (SST-DS322B)

    SilverStone DS322B RaidBox 2 x 3.5" SATA USB 3.0 Disk Kutusu ( 170 TL )

    SilverStone DS322B RaidBox 2 x 3.5" SATA USB 3.0 Disk Kutusu ( 170 TL )

    SilverStone DS322B RaidBox 2 x 3.5" SATA USB 3.0 Disk Kutusu ( 170 TL )

    SilverStone DS322B RaidBox 2 x 3.5" SATA USB 3.0 Disk Kutusu ( 170 TL )

    FİYAT : 170 TL



    SilverStone DS322B 2x3.5" SATA HDD Destekli USB 3.0 Dual RAID Disk Kutusu
    Yüksek Kapasite Destekli, Yüksek Performanslı ve Yedekleme Özellikli Bir Depolama Arayanlar Çözümü SilverStone DS322B'de Bulacak

    Depolamada Performans ve Güvenlik İçin Silverstone RAID Disk Kutusu
    Farklı çözümler üretmede usta Silverstone'dan yüksek performans, büyük depolama kapasitesi ve üstün veri güvenliği bulabileceğiniz çift disk destekli USB 3.0 disk kutusu karşınızda! DS322B yüksek hızlı USB 3.0 arabirimi, yazılım gerektirmeden kurulabilen disk yapılandırması ile tam bir DAS (Direct Attached Storage) çözümüdür. 2 x 2TB disk kullanarak toplamda 4 TB kapasiteli bir depolama sistemi kurabilirsiniz.


    USB3.0 Bağlantısı ile Uçuşa Hazırlanın
    RaidBox Silverstone DS322B performanstan ödün vermeyen kullanıcılar için tasarlanmıştır. Günümüzün en hızlı bağlantı arabirimi olan 5 Gbit/s bant genişliğine sahip USB 3.0 arabirimine sahiptir. USB 3.0 bağlantısı USB 2.0 ile geriye uyumludur.


    Yazılım Gerektirmeyen 3 Farklı Konfigürasyon
    Silverstone DS322 ile RAID 0, 1 ve Normal konfigürasyonlarında kurulum yaparsınız. Herhangi bir yazılım yardımı olmadan, sadece cihazın ön kapağının altında yer alan anahtarları kullanarak dilediğiniz moda geçiş yapabilirsiniz.*
    *RAID konfigürasyonunu değiştirmeden önce mutlaka verilerinizi yedekleyiniz. Aksi takdirde tüm veriler silinecektir. Kullanım kılavuzunda istediğiniz RAID modu için anahtarları hangi pozisyonlara getirmeniz gerektiği gösterilmiştir.

    RAID 0 ile Maksimum Performans
    Günümüzde USB 2.0 bağlantılı taşınabilir diskler maksimum 30 MB/s veri aktarım hızına ulaşabilirken, USB 3.0 bağlantılı harici diskler daha hızlı olmakla beraber performansları sadece 60-70 MB/s civarındadır. DS322B'nin RAID 0 desteğiyle iki adet diski tek diske dönüştürerek, iki diskin performansını bir araya getirebileceksiniz.

    RAID 1 ile Kusursuz Güvenlik
    Veri güvenliği sizin için önemliyse DS322B'nin RAID 1 modu tam size göredir. İki disk ile oluşturacağınız RAID 1 konfigürasyonunda diskleriniz arızalandığında kolayca sorun çıkaran diski değiştirerek çalışmaya devam edebilirsiniz. Bu sayede yedek aldığınız önemli verilerinizi başka bir harici diske tekrar yedeklemek zahmetinden kurtulmuş olursunuz.

    Normal Mod ile Diskleriniz Serbest
    Non-RAID modunu kullanarak iki diske bağımsız olarak da erişebilirsiniz.



    Windows İşletim Sistemi 2TB üzeri Kapasite Desteği Hakkında:
    2TB'ın üzerindeki kapasitedeki disk veya toplam kapasitesi 2TB 'ın üzerine çıkan Large veya RAID konfigürasyonlarında tüm kapasiteden faydalanabilmek için kullandığınız işletim sisteminin ve sistem konfigürasyonun bunu desteklemesi gerekmektedir.
    Detaylı bilgi için :https://support.microsoft.com/kb/2581408


    4cm Arka Fan ile Sessiz Soğutma
    Arka panelde, konumlandırılmış 4cm sessiz fan sayesinde ön ızgaradan çekilen hava kasanın dışarısına atılarak iki sabit diskin de sürekli serin ve stabil çalışması sağlanır.

    Kolay Sabit Disk Montajı
    Disk kutusuna sürücü montajını yapmak için kasanın ön panelinin kilidini açın. Yuvalara diskleri kilit sesini duyuncaya kadar itin. İşte hepsi bu!
    LED Durum Göstergeleri
    Silverstone DS322 ön panelinde güç, disk aktivitesi ve disk konfigürasyonunu izleyebileceğiniz LED göstergelere sahiptir.


    Fırçalanmış Alüminyum Siyah Kasa ve Kauçuk Ayaklar
    Silverstone DS322 siyah boyalı fırçalanmış alüminyum kasasıyla bilgisayarınızın yanında sırıtmaz; odanıza şıklık ve zerafet katar. Ayrıca kauçuk ayarlarıyla ahşap, fayans ve cam gibi hassas yüzeyleri çizmez.



    Taşınabilir Disk Kalabalığından Kurtulun!
    Birden çok taşınabilir disk ile depolama ihtiyacını gidermeye çalışanlar için Silverstone DS322 biçilmiş kaftandır. Tek adaptör ile çift disk destekli depolama çözümü sunan DS322 aynı zamanda atıl olarak duran SATA disklerinizi kullanarak ekstra depolama alanına sahip olmak için idealdir.

    Maksimum 36W Güç Tüketimi ile Enerji Tasarrufu
    Silverstone DS322, 10,000 RPM yüksek devirli sabit diskleri kullanabilmeniz için 36W güç değerine sahip adaptörle beraber gelmektedir. Bu sayede en hızlı diskleri dahi güvenle kullanabilirsiniz.


    Kompakt Boyutlar
    Sadece 175mmx120mm boyutlarında olan Silverstone DS322 ile minimalist boyutlarda yüksek kapasiteli depolama çözümüne kavuşacaksınız.

    Teknik Özellikler

    · Kullanım Alanı: 3.5" Sata SSD ve HDD Desteği

    · Tip : Raidbox

    · Desteklenen Raid Modları : Raid 0 Raid 1

    · Desteklenen Max. Disk Sayısı : 2 (Toplam 4TB)

    · Arabirim: USB 3.0 ve USB 2.0

    · Veri Transfer Hızı: USB 3.0 (5000 Mbit/sn), USB2.0 (480Mbit/sn)

    · Soğutma : 4cm Fan

    · Malzeme: Alüminyum

    · Ağırlık : 780g

    · Boyutlar: 175mm x 80mm x 120mm

    · Ürün Kodu: SST-DS322B

    SilverStone Hakkında
    Dünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi Silverstone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne layık görülmüştür. Son olarak SilverStone'un Raven serisi kasaları 90 derece anakart montajı ve sıra dışı tasarımıyla PC kasaları pazarında yeni bir segment daha yaratmıştır.

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



  • Merhaba hala satılık mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.