Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türknet in çağrı merkezi ile ilgili savunduğu şey şudur : zaten sizi dinleyen kişi sadece arızanızı kayıt altına alıyor diye savunuyor. Halbuki çağrı merkezleri sadece arıza şikayeti dinlemez. Daha önce de söyledim madem çağrı merkezi bir işe yaramıyor neden satış sırasında canlı çağrı merkezi elemanı bulunuyor? Satış yapana kadar ulaşamadığınız adam yok. Hatta satış öncesi firmanın ceosuna bile ulaşabilirsiniz. Şaka yapmıyorum. Gerçek bu. Ama satış yapılsın o sözleşme ellerine bi geçsin sanarsınız ki türknet diye bi firma yok. Hatta şöyle bir detay vereyim henüz internetiniz bağlanmadıysa telefon ile arayıp kayıt bile açamıyorsunuz evet yanlış okumadınız kayıt açmanız imkansız. Arar aramaz internetinizi en yakın zamanda bağlayacağız diyip hemen kapanıyor.

    Diğer firmalar akn ve kotayı kaldırsın hatta fiyatı da daha pahalı olsun türkneti kullanan çok az kişi kalır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azeroth_ -- 10 Kasım 2018; 10:38:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen interneti satana kadar karşınızda konuşabilecek insan bulabiliyorsunuz başvurduktan sonra hiçbir şekilde bi insana bağlanamıyorsuz sorunlar çözülmüyor teknik destek sıfır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arseyus kullanıcısına yanıt
    türknet satış sonrası destek konusunda rezil bir firma.rbotla konuşmak nedir ya
  • Bizim turkcell ile sözleşme bitiyor dedim şunları bir arayayım öylesine yani. Saniye 1 gol 1 fatura öde diyor. Allahtan telefonu hemen kapattım da fatura yansıtmadılar bana da.



    Not: Arapları da aradım, onlar evinizde hiç internet yok dediler. Haklılar benim gibi hakklarını bilen birine hizmet verecek değiller ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık meydan sizde. Siz de YAPA santrallerinizi çoğaltarak yaptirimlarinizi arttirirsaniz ortalıkta operatör kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olumlu mesajlara cevap verip olumsuzları boş geçerek anlayışınızı bir kez daha gösterdiniz. Konu içindeki mesajımda da belirttiği gibi. Sözünüzün eriyseniz çözün sorunu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Selamlar,

    Ping konusu hakkında ufak bir bilgi paylaşmak istiyorum. İşinize yarayabileceğini düşünüyorum.

    Pingi etkileyen birden fazla faktör olabilir. Bunlar;

    1- Uzaklık

    Bağlanmak istenilen sunucu ile aradaki mesafe ne kadar uzak olursa ping süresinde de artış yaşanır. Örnek olarak Türkiye üzerinde yer alan bir sunucuya ping süresi 20 ms. ise, aynı bağlantı ile Avrupa’da yer alan bir sunucuya bağlanıldığında bu süre 60 ms. çıkabilir. Bu süreler karşı sunucu yoğunluğu durumu da göz önüne alındığında artabilmektedir.

    2- Bağlantı Tipi

    Bağlantı tipi pingi doğrudan etkiler. ADSL, VDSL, Fiber, 3G, 4,5G gibi bağlantı kullanan kullanıcılarda ping süreleri farklılıklar gösterebilir. Kablolu bağlantı kablosuza göre daha iyi ping sonuçları verir.

    3- Bilgisayarda Çalışan Programlar

    Windows Update işlemleri, spyware, trojan ve virüs programları da ping süresini etkileyebilir.

    Ping Değerini Düşürmek için Çözüm Önerileri

    1- Kullanılan bilgisayar kablolu olarak modeme bağlanmalı. Çünkü kablosuz ağlar veriyi gerçek anlamıyla havadan iletir. Bağlantı engellerden seker ve duvarlardan geçer. Buda ping süresine etki eder.

    2- Bilgisayarda bulunan tüm açık programları kapatılmalı.

    3- Aynı ortamda interneti kullanan başka kişiler varsa ve interneti ne kadar aktif bir şekilde kullanırlarsa ping süresi etkilenir (yükselir). O nedenle ping değerini düşürmek için bağlantı sayısı düşürülmeli.

    4- Bilgisayarda herhangi bir veri indirme işlemi yapıyor ya da oyun oynanıyorsa durdurulmalı. ( Torrentten veri indirmek, Steamden oyun oynamak gibi uygulamalar açıksa kapatılmalı. )

    5- Ağ donanımlarında sorun olup olmadığını kontrol edilmeli. Dağıtıcı (Router) veya Çoklayıcı (Hub) kullanılıyorsa bunun yerine bilgisayar modeme doğrudan bağlanabilir. Böylece bu cihazlarda herhangi bir sorun varsa hangi donanımda olduğu ortaya çıkar.
    Merhaba, malum firmanın internetini kullanmaktayım. Ping değerim çok düşük sorunsuz online oyunları oynamaktayım.Siz de de ping değerim o rakamlarda mı olacak?
  • Firmanın pinglerimiz yüksek demesini beklemiyorsun herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxe

    Firmanın pinglerimiz yüksek demesini beklemiyorsun herhalde
    Firmadan ve siz kullanıcılardan yorum bekliyorum :)
  • -the- kullanıcısına yanıt
    Valla hocam al buyur bak benim ping değerleri böyle:

    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!

    http://www.speedtest.net/result/7748182990

    Şöyle kötü böyle kötü diyenlere de inanmanı tavsiye etmiyorum çoğu malum firmanın paralı çalışanı. Sırf benim şahsen tanıdığım iki kişi var internette forumlarda ve sosyal medyada rakipleri kötülemek üzere parayla çalışan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 10 Kasım 2018; 12:35:39 >
  • Sivas ve İstanbul (Anadolu yakası) da olmak üzere 2 aboneliğim var gayet memnunum bugüne kadar bir sorun yaşamadım inş böyle devam edersin türknet.
  • 2 yıla yakın türknet kullanıyorum 2 kere sorun yaşadım biraz uzun sürdü ama olsun tekel firmalara para kazandırmak yerine turknet kullanmaya devam 😁

    Ayrıca türknetin akn yi kaldirmasi Türkiye de internet için gerçek anlamda bir devrimdir... Btk kararına rağmen akn kaldırmayan operatörlere örnek olması dileğiyle 😁😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz mağduriyet gideremeyecek kadar saygısız ve aciz bir firmadır. Yaptıkları hatayi bile kabuk etmeyen ucuz etin yahnisi yavan olur misali firmadır turknet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hab_b -- 10 Kasım 2018; 14:1:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 Şubatta TTnet taahhütüm bitiyor Türknet'e geçmeyi düşünüyordum ama görülen o ki çoğunluk memnun değil ben de vazgeçtim bu nedenle.

    Peki Netspeed kullananlar genel olarak memnunlar mı ?
  • TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!


    Memnunum böyle devam.
  • Konu dalga geçilmek için asist olarak açılmış resmen. Kota yok akn yok muhatap yok hız yok Daha dün yine aylık destek talebimi oluşturdum 3 hafta sorunsuz gidersem kötü birşeyler olacakmış gibi hissediyorum. Artık açıklamaya kopyala yapıştır yapıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aydır türknet kullanıyorum. İlk ay o kadar memnundum ki, ne iyi etmişim diyordum türknete geçmekle sürekli aldığım hız belli, akşamları hızım yine aynı hiçbir sıkıntı yok maşallah. 2 aydır ne gece ne gündüz 1-2 mb hızdan ötesini almak ölüm, hergün en fazla bir iki saat hızım normale dönüyordur o da şansa artık ne zaman olursa. Onlarca destek kaydı açmışım herbirini çözüldü diyerek kapatmışlar. Çalışma yapacağız, çalışma yapılacak, çalışma yapılıyor gibi zırvalarla iki aydır oyalanıyorum, bir ay daha katlanacağım bu zırvalara eğer ki düzeltilmezse aknli paket kullanırım daha iyi en azından düşse bile 10-15 bi hız alırım.
  • İnterneti iptal etmek için basvurmustum taşınma nedeniyle daha sonra Turknet illa donduralim diye tutturdu. 6 ay sonunda internet hizmeti otomatik açılacak mı yoksa tekrar fikrim mı sorulacak ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.