Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • önce turk.net sayfası açılmadı , 2 dakka sonra açılınca baktım "ne hız alırım " imkanı var
    il ilçe mahalle seçiminde her seferinde 2-3 dakka bekleyerek işlem yaptı en son bağlantı hızı sorguladı 2 dakka da orda bekledikten sonra "İşleminiz gerçekleştirilemedi. Lütfen tekrar deneyiniz."

    sizde bu siteleri tasarlattığınız yaptırdığınız elemanlarda onların başında duranlarda kontrol eden yöneten denetleyende zerre akıl bilgi tecrübe yok . yaptığınız işten ne hayır gelecek .
  • Online işlemler menüsüne girilmiyor bekliyor bekliyor ve network error mesajı veriyor altındada Kapat linki var tıklayınca error mesajı kalkıyor bi el atabilirmisiniz şu duruma ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 9 Kasım 2018; 16:31:23 >
  • lewizsthank1 kullanıcısına yanıt
    Selamlar, çağrı merkezi üzerinden hizmet verirken telefonda görüştüğünüz agent sorunu çözen değil, şikayetinizin kaydını alıp yönlendiren bir kişiydi. Ve bu da sorunun çözüm süresinin uzamasına ve ekstra maliyetlerin oluşmasına sebep oluyordu. Şuan ise siz OİM veya//IVR üzerinden kayıdı siz oluşturuyor ve doğrudan yetkili kişiye ulaşarak sorunu kendiniz iletiyorsunuz.

    Çağrı merkezinin bize çıkardığı ekstra maliyetleri ortadan kaldırarak, taahhütsüz ve AKN'siz olan Özgür İletişim Paketimizi uygun fiyatlarla sizlere sunma imkanına sahip olduk.
  • clamp C kullanıcısına yanıt
    Selamlar, şuan için bir sorun yok. Donanımsal olarak siz bir sorun yaşamış olabilir misiniz? Tekrar kontrol edin istersiniz.
  • Bilgilendirme için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 9 Kasım 2018; 16:41:20 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ne kadar açıklansa da illaki müşteri hizmetleri ile konuşmak isteyenler oluyor isteyenler ücretli olarak konuşabilmeli bence ve gerektiğine teknik bilgi verebilmeli siteniz veya uygulama üzerinden aranmak istediği zaman ve telefonunu girerek personel tarafından istenilen zamanda aransın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Faustus kullanıcısına yanıt
    Selamlar, iyi kullanımlar dileriz
  • Yok pingim arttı Türknet ölsün, yok yapa yapmamış Türknet ölsün, yok canlı müşteri hizmetleri yokmuş Türknet ölsün....

    Oturduğumuz sandalyelerden ne kadar çok çamur atan, memnuniyetsiz insanlar olduk. Türknet'in illaki eksikleri var, benimde kızdığım şeyler oldu, bazı sorunlar yaşadım ki birkaç tanesine buradaki konulardan çözüm bulmaya çalıştım, biraz uğraştım, sonra çözüldü falan filan ama bu adamlar gelene kadar yok akn, yok kota diye milletin elinde sürünüyorduk. Türknet'ten 16 mbit internet almışmışta 5 mbitin üstüne çıkamıyormuşmuş. Sanki xxnette yada ynette 16 mbit diye satılan internetten 50 mbit hız alıyordun.

    Velhasılı, eksiğiyle, yanlışıyla, ama artılarını gözeterek, öldürmeden eleştirebilmek lazım. Bu adamlar akn yok, kota yok dedi ve benim 75 gb aknli xxnet internetimden daha ucuza bana internet sağladılar. Kesiliyormu, bazen kesiliyor. Su gibi, elektrik gibi, doğalgaz gibi arada bir kesiliyor. Bugüne kadar en uzun kesintim 1 saati geçmedi. Zaten iki ayda bir kez kesildi. Yav ayda bir kesilse ne olacak. Bunda bukadar abartılacak birşey göremiyorum. Şu gömen insanlara yarı parasını ben vericem aknli yada kotalı xxnete geç desen kabul etmezler.

    Neyse çok uzattım. Benim Türknet'e ilk geçiş amacım taahhüt olmaması, ikincisi akn olmaması. Yani babamın şirketi değil yarın hattımı değiştirebilirim, ama değiştirmiyorum. AYNI SİZİN GİBİ. Çünkü avantajlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayF -- 9 Kasım 2018; 16:47:31 >




  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Selamlar, biz kullanıcılarımıza ekstra maliyetler çıkartmak istemiyoruz. Dediğimiz gibi telefon ile sesli olarak yaptırmak istedikleri işlemleri zaten IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden yaptırabiliyorlar. Gerekli görülmesi durumlarında arkadaşlarım zaten kullanıcılarımıza ulaşıyor ve sözlü olarak iletişime geçiyor.
  • nomadio N kullanıcısına yanıt
  • Daha çok insan gelsin ki altyapı iyice çöksün
  • hastasın doktora gittin derdini anlatıyosun , baktın doktorun kolunda açık yara var , enfeksiyon almış buram buram kokuyo kurtlar kımır kımır.
    demezmisin kendine faydası olamayanın bana ne faydası olur


    superonline 2 katından fazla fiyat çekiyo , tabi sonunda boynumuzu büküp ya buna ya benzerine gidecez. ama milyonlara internet götürme iddiasındasın siteni düzgün yap en azından şu il ilçe database in düzgün çalışsın , müşterim ilk bunu görecek demezmisin

    edit: sonunda gittik abone olduk . büyük konuşmamalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clamp -- 10 Aralık 2018; 23:53:53 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Fakat basit arızalarda bile müşteri hizmetleri hat güncellemesi yapıp sorunu çözebiliyordu. Bu tarz basit hatalar müşteri hizmetleriyle toplam 5 dakikaya çözüme kavuşabiliyordu fakat oim üzerinden açılan destek kayıtlarının çözümleri günlerce sürebiliyor. Yoğun internet kullanıcıları veya işi gereği kullanmak zorunda kalanlar için 5-10 dakika bile çok önemlidir. Bunları düşünüp tekrardan yetkili kişilere bu fikri sunarsanız emin olun sizler ve kullanıcılarınız için daha iyi olacaktır. Fikrimce şuanki Türkiye altyapısında bu tarz otomatik sistemler için henüz çok erken. Saygılar.
  • YAPA altyapisinda olmama ragmen neden ben stabil 16 mbit alamıyorum bunun hesabini verin önce. Müşteri hizmetlerine ulastigimda santrale uzaksiniz deniyor, istanbulun göbeğinde santrale nasil uzak olabiliyorum bir de YAPA altyapisi diye dem vuruyorsunuz?



    Yapa altyapisi diye kandırarak insanlara 10 mbit hiz vermekten utanmıyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mèrt

    YAPA altyapisinda olmama ragmen neden ben stabil 16 mbit alamıyorum bunun hesabini verin önce. Müşteri hizmetlerine ulastigimda santrale uzaksiniz deniyor, istanbulun göbeğinde santrale nasil uzak olabiliyorum bir de YAPA altyapisi diye dem vuruyorsunuz?



    Yapa altyapisi diye kandırarak insanlara 10 mbit hiz vermekten utanmıyor musunuz?
    Hat değerlerinizi atın bakalım bi ama büyük ihtimal YAPA santraline uzaksınız. VAE altyapısına geçiş isteyin. Yakın bir saha dolabı varsa daha yüksek hızlara ulaşabilirsiniz.

    https://www.extranet.com.tr/altyapi/ buradan sorgulama yapın kaç mbps çıkıyor?




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bugün gerekli evrakları gönderip Türknet'e geçişi başlattım. Umarım hayırlısı olur. Hiç sorun olmayacak demiyorum ama size çok güvendim umarım yanılmam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nomadio N kullanıcısına yanıt
    Hız Bilgisi

    Maksimum 14 Mbps'e kadar



    Hız 15 mbit olunca snr tam 8 sınırında oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havuz IP dönemi ne zaman bitiyor çıkmak istemiyorum bu Havuz IP den

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 2 senedir Türknet kullanıcısıyım, eylül 1'den beridir hızım akn olmadan 100mbps :) İyi ki varsınız...Başarılarınızın devamı olur umarım. Sevgiler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.