Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Gold,Platinum üyelik bir şey desinler 10 lira fazla para alsınlar. Sadece onlara müşteri hizmetleri olsun buna da okey. Ama ne yapmışlar foruma adam koyup yok efendim yavaşlatıyormuş işlemleri neye göre kime göre , iyi yorumlara teşekkür eder yapıcı ve kötü yorumlara cevap bile vermez.

    Açıklamaya gelince açıklama yapmıyorlar insanı sinir edende bu oluyor zaten. Yapay zeka koymuşlar gibi ne yazarsan yaz ilk santralde doluluk var diye yapıştırıyorlar erteleme bahanesini sonra bastırıyorsun yine yapay cevaplar. Tüketici şikayetine yazıyorsun ilk şikayetine direk cevap veriyorlar hakkını yemeyelim. Çünkü oradaki yazışmalar Btk'ya iletiliyor . Saha ekipleri ile iletişime geçtik bilmem ne buda yapay cevap hatta ctrl v yapmaktan iki üç kere attıkları oldu bende cevapları. İnsan gibi şu yüzden bekliyorsunuz biz ttnet ekiplerine söyledik onlar bekletiyor vs hiç bir bilgi yok yada şu yapıldı bu yapıldı gibi 0 iletişim.

    Mantıkları güzel ama ctrl v yapmasalar insan gibi cevap verseler telefonla aramak isteyende yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxe

    Kota yok
    AKN yok
    Taahhüt yok
    Müşteri hizmetleri yok
    Bayii yok
    İnternet yok
    Turknet'te özgürlük var
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Teknoseyir videolarında öyle bir ayrıntıyı inan hatırlamıyorum. Pay çıkarma olayına gelirsek elbette bu başarı tamamen tüketicilere ait. Zaten türknet çıkıpta biz başardık demedi sadece ben şahsi olarak bir değerlendirmede bulundum. Belkide yanlış değerlendirme yaptığımı düşünüyorsun onada saygı duyarım. İnsanız belki bilmediğimiz görmediğimiz ayrıntılarda olabilir. Bugün gördüğüm kadarını değerlendiriyorum sadece eğer türknet'in birgün tüketiciye kasıtlı olarak bir yanlışına denk gelsem bu defa yanlışları ile değerlendirim.
    Nedendir bilmiyorum ama benim de artık pek umudum kalmadı. AKK konusu için 300 bin imza toplandı meclise taşındı gençlerimiz çok rica etmelerine rağmen BTK bizim istediğimiz gibi söz geçiremedi Türk Telekom'a. Artık ülkemizde hukukun oturduğuna dair inançlarım zayıflamaya başlıyor. 300 bin insan bunu hak etmedi. Söylemek istediğim çok şey var ancak hiç bir şey değişmiyor zira bunca çabaya rağmen tam olarak tatmin edici bir sonuca varılmadı.

    Tabi bu yazdıklarım hiç ilerleme olmadığı anlamına gelmez. Gayet iyi ilerleyiş oldu fakat yıllarımızı aldı. Şimdide kotanın kalkması için ne kadar zaman geçicek onu bile bilmiyoruz. Kaldı ki kota kalksa dahi bu defa düşük hızlar fahiş fiyatlar için mücadele edilmesi gerekilebilir.

    Şunuda samimi bir şekilde yazmak istiyorum. Türk Telekom'un açıklamasından sonra çok üzüldüm. Bunca genç çok rica etti imza topladı meclise kadar girdi ülkemizin bakanı tam olarak sorunu çözemedi. Şimdi biz bu ülkenin bakanına güvenemesek kime güveneceğiz? Bunca mücadele rağmen bir şey tam olarak değişmiyorsa bu ülkemizin hem hukuk konusunda hemde eğitimi konusunda büyük bir sıkıntı olduğunu gösterir. AKK'nin temel olarak tamamen kalkmamaısnın nedenide budur.

    Neyse bu kadar çok şey kafa ağırtır. Ancak hala pes etmiş değiliz. Bireysel olarak bende gittiği yere kadar destek olmaya çalışacağım. Umarım ülkemizde internet hizmeti hak ettiği yeri bulur.




  • Bence Turknet’e haksızlık ediyorsunuz. Kötüleyenler biraz fazla abartıyor. Bir çoğuda port yok sorunu. Bu sadece turknete özgü birşey değil TT hariç diğer iss’lerde de bu sorun ile karsılaşabilirsiniz. Çünkü kendi altyapısını kullanmadan verilirken tüm ipler TT’nin elinde. Hattınızı kontrol ettiğinizde maksimum vdsl hattınız 100 mb görünse bile boş port yoksa buna tek çözümü TT bulabilir. Turknete ilk geçtiğim 1 ay biraz sorunlu oldu zamanla şikayetlerim ve bıraktığım desteklerle boş port olduğu an beni taşıdılar ve hiç bir sorun yaşamıyorum. Ufak tefek hız sorunları yaşadığımda da destek bırakıyorum ve sorunum çözülüyor. Bilmiyorum ama ben Turknetten şuanlık memnunum umarım böyle devam ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş port yoku anlarım, hat kötüyü anlarım eyvallah. Ama 100 mbps hız verdiğin adam yurtdışı almanya fransa pingi 100 ms üzeri alıyorsa burda sorun senin yurt dışı hattın yetmiyor demektir. Bunu düzeltin önce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arseyus kullanıcısına yanıt
    TürkNet, Millenicom, Netspeed gibi şirketlerin oluşturduğumuz rüzgarı arkalarına alarak ardı ardına kotasız paketli hizmet vermeye başlaması güzel gelişmelerdir. Her zaman destekledik. Ancak ''büyük bir rol'' üstlendikleri konusunda size katılmıyorum. Onlar bizim desteğimizi aldılar, biz onların değil.

    Türk Telekom'un yaptıkları konusunda üzülmeye gerek yok. Onlar öyle davrandıkça biz daha çok bileniyoruz. Er ya da geç kota, mazide bir hatıra olarak kalacak. Bu durumun artık sürdürülebilmesi mümkün değil. Desteğiniz için teşekkürler.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Turknet çakallık yapıyor ana operatörlere vurmak için ama neden bunu yapıyorlar anlamadım açıkçası. En son turknet röportajlarında yetkilinin ahkam kesmesi, akn ile soruları muallakta bırakması anlamsız. 2018 ilk çeyreğine kadar daha doğrusu müşteri hizmetleri birebir irtibatı kaldirdiktan sonra

    port sorunları baş gösterdi aradan 3,4 ay sonra nice 35 ve 70 mbit alıp hava basanlar 3 mbitler sürünmeye başladı. Hala da öyle.



    Akn üzerinden pirim yaptı, yapa ile tüketiciyi kendine inandırdı ama bir çuval inciri mahvetti.



    Samimiyet lerinin arkasında tüketiciyi düşünmek yok kesinlikle bu kurumsal firma ve önceliği kurumsal firmalar. AKN nin gündeme gelmesini kendilerine mâl ediyorlarsa halt etmişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece bakır hatolan evlerde satış yapıyorlar evimde fiber hatolduğu için alamıyormuşum. benim merakım bakır hat ile 100 mb hızlı interneti nasıl verceksiniz
  • Lan yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 50 kere ticket atıyoruz size düzelttik diyorsunuz her akşam 7 den sonra internet felç ping 90 oluyor speedtest işimiz gücümüz var yapamıyoruz düzeltin şunu
  • beyler modemden aldığım değerler bunları, bu değerlere göre türknet nasıl olur, malesef bu değerlerden pek anlamıyorum.


    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrendMark -- 10 Kasım 2018; 21:53:0 >




  • Keşke mobile de gelseniz. Yeminlen var ya en büyük rakip olurdunuz. Mobil internet olarak 69 Liraya sınırsız 4.5G satsanız sektörde tek olurdunuz. Gelecek bence Fiber ve mobil internet çevresinde dönecek. 5G de bunu görüyoruz. Firma bu konuda da elini çabuk tutmalı. Turk Telekom gibi dolandırıcılık yapmaya çalışan firmalardan umarım arınırız.
    Bu arada İstanbul Sultanbeyli Burası ve hayla 8mbit internet var. 24 mbit e kadar destek veriyoruz diyorlar ping 2000 lere çıkıyor. Adsl aynı vdsl aynı hızı düşürünce ping nedense azalıyor hız yükseltince ping artıyor bunun nedenini anlayamadım bir türlü. Ben bunu alt yapı kalitesizliğine vuruyorum. Bizim burada Telekom altyapısı var ve çoktandır kontrol edilmiyor iyileştirme yapılmıyor. Merkezde iyi ama mahallelere geçince batık bir internet var.
    4.5G de aldığım hız (pttcell) gece 2-8 deniyorum paket 10 lira 90mbit download 30mbit upload alıyorum. Ping 50-100 arası
    Turkcell 150 mbit upload 25-50 upload veriyor ama ping 35-45 arası
    Turk telekom 4mbit download 1mbit upload hızı 4.5G de ping 900 leri buldum
    Vodafone deneyimlemedim.
    Amacım firmaları kötülemek değil ama durum böyle. Turknet de alsam ping yüksek geliyor en iyi turkcell 4.5G de alıyorum. Pttcell bile altyapıdan iyi ping değerleri veriyor. Ama aynı kalite enteresandır ki vdsl de yok.




  • 59.90' dan TurkNet' e başvurdum ve 1 ay interneti bağlamalarını, 2 ay' da internetim' deki olan ama TurkNet' in kabul etmediği problemleri çözmelerini bekledim. 3 ay sonrada 65 küsür TL ödeyerek kullanmaya devam ediyorum.

    Umarım tekrardan zam yapmaz ve en kısa zamanda OLMAYAN MÜŞTERİ HİZMETİNİZİ bir düzene koyarsınız ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ToTeM

    59.90' dan TurkNet' e başvurdum ve 1 ay interneti bağlamalarını, 2 ay' da internetim' deki olan ama TurkNet' in kabul etmediği problemleri çözmelerini bekledim. 3 ay sonrada 65 küsür TL ödeyerek kullanmaya devam ediyorum.

    Umarım tekrardan zam yapmaz ve en kısa zamanda OLMAYAN MÜŞTERİ HİZMETİNİZİ bir düzene koyarsınız ...
    Kullanamadığınız zmnları online işlemlerde belirtirseniz bir sonraki faturada indirim ypıyorlar.ben 15 gün için yarım fatura indirim aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum yerde turk telekom altyapısıyla Turknet kullanıyorum. 3 kere sorun yaşadım çözmem 3ay , 2 ay , 1 ay şeklinde oldu. Bu yaşadığım sorunların hepsi turktelekom ekipleri yüzünden uzun sürdü. Canlı desteğiniz yok eyvallah ama şu saha ekiplerine baskı kuramadığınız için sıkıntılar çözüme ulaşmıyor. Adamları yakalayıp zorla yaptırmak zorunda kaldım bütün işlemleri. İyi bişeyler yapıyorsunuz , bizde memnunuz ama herkes iyi niyetli değil malesef.

    Bölge müdürlerine kadar ulaşıyorum adamların cevapları ee geçmeseymiş turknete oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Yıldır TürkNet kullanıyorum. Çok memnunum ancak ping konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. Online olan Counter Strike Global Offensive oyununda 100 pingden aşağı düşmek kısmet olmuyor bir türlü . Bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz ?
    @TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetyasinakturk -- 10 Kasım 2018; 23:53:59 >
  • Düşünsenize gelirinizi internet üzerinden sağlıyorsunuz. İnternet gidiyor müşteri hizmetlerini arıyorsunuz. karşınıza insan çıkmıyor. yeni abonelik için bağlanıyorsunuz insan çıkıyor abonelik iptal ettiricem yardımcı olur musunuz diyorum beni bağlamaz diyor. fax çekiyorum sürekli meşgul başka bir yolu var mı iptalin diyorum yok diyor mecbur. kargo gönderem oda olmaz. ben kendim gelem merkeze oda olmaz . allahtan forumdan birisi yardımcı olduda hello fax isimli online bir fax uygulaması sayesinde kurtultum bu illetten . şimdi 35 mbit 150 gb kota, kotayı aşınca 16 mbit çok şükür vodafone fibermax bağlattım kurtuldum. kimseyee tavsiye etmiyorum.
  • Aman uzak durun arkadaşlar altyapının desteklediği hızın yarısına bile çıkmıyor veya çıkartmıyorlar superonline eyidir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapada değilim 35 mbps kullanıyorum. Csgo'da ping genelde 80'i geçmiyor. 35/35 alamasam da ortalama 30/35 hız alıyorum. Memnunum, Türknet de memnun olmak için biraz şans lazım, ben de şanslıyım sanırım. Tek sıkıntı CGN.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldır TurkNet kullanıyorum.
    Evden online olarak müşterilere sesli ve cihaz üzerinden teknik destek sağlayan bir firmada çalışıyorum. Müşteriler Avrupa'da.
    Yani elimiz kolumuz internet hızı ve bağlantı kalitesi.
    Açıkçası büyük bir sorun yaşamadım. Zaten yaşasaydım çoktan iptal edip başka bir sağlayıcıya geçerdim.
    Gayet memnunum TurkNet'den.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.