Şimdi Ara

2019 da iç savaş olacak (EM) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Concordato

    Hocam çok güzel tespitlerde bulunmuşsunuz,

    Şunun anlaşılması çok önemli Avrupa DoğalGaz nedeniyle Rusya'ya bağımlı ve Doğu-Akdeniz bunun çözümü olacak bir potansiyele sahip bu rezerv için Türkiye'yi yakmaya hazırlar, ülkenin ne kadar zayıfladığını sezmiyorsunuz ama ülke çok zayıfladı hem ekonomik, hem askeri olarak, halk olarak da tek parça değiliz maalesef(iktidarın yöntemi bu.)

    Rakam da verelim, ABD'nin araştırmalarına göre şimdilik o bölgede 3 trilyon dolarlık bir gaz rezervi var. Ki bu yüzeysel çalışma, 3 trilyon dolar ne demek? Bunun için neler-neler yapmazlar, bizim o bölgeyi tamamen ele geçirmekten başka şansımız yok.

    Darbecilerin hangi bilgileri kaçırdığını tahmin edebiliyor musunuz? Bu ordunun bütün mahremiyetinin yerlere serildiğine eminim.
    Teşekkür ederim hocam



    Ulke inanilmaz zayif ve acziyet içinde cunku bu ulkenin dunyayla yarisabilecek tek gucu ordusuydu ergenekon balyozdan sonra ordu rezalet bir hale geldi



    Aklima gelen subaysizliktan ihmalden disiplinsizlikten gerceklesen bazi rezaletleri yazayim mesela



    2 askerimizin tuncelide soguktan sehit olmasi



    Tsk icindeki cemaatlerin namazi kim kildiracak kavgasi yapmasi



    Daha dun 10 kasim saygi durusunun anitkabirde yanlis yapilmasi



    Hakkarideki muhimmat patlamasi



    Surekli devrilen askeri araçlar



    Siyasilerin ve sanatcilarin afrin askerlerini ziyareti (bu her seyin ozeti aslinda)



    Yaz yaz yaz bitmez mahvettiler orduyu



    Su doğalgaz bulunacagina bulunmasa daha iyiydi basimiza bela olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.yenicaggazetesi.com.tr/iste-kaos-plani-uyuma-turkiye-49740yy.htm

    quote:

    İşte kaos plânı! Uyuma Türkiye! - Arslan BULUT
    Arslan BULUT
    3-4 dakika

    Emniyet istihbaratın eski daire başkanı Sabri Uzun, Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın programında "2012 yılında Pakistanlı bir görevli, 'Biz ABD'nin organizasyonu ile Afganistan'a müdahale ettik. Sonuçta 5.5 milyon Afgan ülkemize göç etti. Şimdi onlara biz bakıyoruz. Türkiye'nin de Suriye'ye müdahalesi söz konusu. Yetkililerinizi uyarın. Siz de aynı sorun ile karşı karşıya kalırsınız. Gelen göçmenler ülkenizde kalır' demişti" diye bir açıklama yaptı.

    Bu sütunu takip edenler hatırlayacaktır; Aynı uyarıyı 2012 yılından itibaren defalarca ve alenen yaptım! 6 Mart 2012'de, "Afet İşleri Genel Müdürlüğü'nün 1.5 milyon çadır siparişi verdiğine dair haberler var. Suriye sınırında kurulacak yeni çadır kentler için mi bu kadar çadır lazım? " diye sordum.

    "1.5 milyon çadır sipariş etmek, çadırda barınacak 4-5 milyon kişi olacağını öngörmek demektir... Türkiye'yi yöneten siyasi irade, böyle bir akın olacağını bilerek ona göre mi çadır sipariş etti?" diyerek konuyu televizyon programlarında da anlattım...

    Sonuçta Türkiye'nin de 4.5 milyon Suriyeli kaçkını oldu!


    ***

    2011'in Eylül ayında ise Foreign Policy, Suriye'den Türkiye'ye geçen muhaliflerin Türkiye'de eğitildiğini videolar ile göstermişti. Bu yönde bir haber, AKP gençlik kolları kaynaklarından bana da gelmişti. Bana gelen bilgi, Türkiye'nin 30 şehrinde Suriyeli muhalifleri eğitmek için 10 biner kişilik kamplar kurulmakta olduğu şeklindeydi. Şimdi onlara devletin ajansında, "milli ordu bileşenleri" deniliyor.

    Üstelik 4.5 milyon Suriyeli yetmezmiş gibi bir de İran üzerinden geçerek gelen Afgan kaçkınlar var. Bu da bir plânlamanın eseri... Üstelik bu bir analiz değil doğrudan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıkladığı bir bilgi...

    Edirne'de, 29 Mayıs 2018 günü, düzenlenen "Sınır Güvenliği ve İşbirliği" konferansında konuşan Soylu, "Afgan mülteciler Türkiye'ye ilk gelmeye başladıklarında, önce 'Tahran bir oyun mu oynuyor?' diye düşündük" diyen Soylu Türkiye'de ABD Büyükelçiliği görevini yaparken Afganistan'a atanan John Bass'ı suçladı ve aynen şu ifadeleri kullandı:

    "Sonra baktık rota doğrudan Afganistan'dan oluşturuluyor. Bizim burada başımıza bela olan bir büyükelçi şimdi ABD'nin Afganistan Büyükelçisi oldu. Orada yine bir takım şeyler karıştırıyor. Uyuşturucu konusunda da doğudan batıya doğal maddelerden yapılmış uyuşturucu trafiği var. Afganistan kaynaklı. Bu uyuşturucu meselesini kim tetikliyor? Biraz önce bahsettiğim göçü kim tetikliyorsa, uyuşturucu trafiğini tetikleyen güç de odur..."

    ***

    Süleyman Soylu, 26 Ekim 2018 günü de Kocaeli'de şu açıklamayı yapmıştı:

    "Düzensiz göç ve terör örgütleri arasında simbiyotik bir ilişki var. Düzensiz göç kafilesi bir yere kadar DEAŞ tarafından getiriliyor, oraya ödeme yapıyorlar, oradan PYD/PKK alıyor, ona ödeme yapıyorlar, oradan başka aracı çeteler alıyor ve bu silsile gidebildiği yere kadar gidiyor."

    Türkiye'yi de kullanarak Suriye'yi ve Libya'yı parçalayan ve 4.5 milyon Suriyeli ile yüz binlerce Afgan'ın Türkiye'ye göç etmesini sağlayan asıl güç kimdir? Taliban'ın, El Kaide'nin, IŞİD'in organizatörü ve PYD/YPG'nin koruyucusu ABD değil mi?

    Türkiye'ye gönderilen Afganlar ve Suriyeliler çoğunlukla hep genç insanlar!

    Kısacası Türkiye'nin sadece nüfus yapısını değiştirmiyorlar; Afganistan ve Suriye'de oynadıkları oyunlarla Türkiye'yi de Afganistanlaştırmak veya Suriyeleştirmek için hazırlık yapıyorlar! Kaos plânı budur!


    Türkiye'ye plânlı, projeli bir göç düzenlendiğini resmen İçişleri Bakanı söylüyor ama aynı iktidar bir taraftan da "Andımız" ile birlikte "Türkçe ezan" tartışması yaptırıyor! Uyuma Türkiye!
  • Uyu Türk milleti uyu köle olarak uyanmaya mahkumsun. Atamız gözünde fazla büyütmüş bu milleti bunu tekrar gördük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben bireysel silahlanma karşıtıydım ama son yıllarda olanlardan sonra hem kendim hem ailem ayrı ayrı silahlandım. Çomarların böyle silahlandığı, göstere göstere rejim düşmanlığı yaptığı bir zamanda, silah karşıtı olup izlemek aptallıktır. 15 TemMUZ denen şeyde kendi askerini, erlerini, askeri okul öğrencilerini linç etmiş, öldürmüş, kesmiş bir güruhtan bahsediyoruz. Bunların atalarına Atatürk acımadı, yunan artığı torunlarına biz niye acıyalım?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.