Şimdi Ara

Bir mass effect alma hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hafta indirime girmisti.eski gunlerin hatrina tekrar tum seriyi oynamak istedim.xbox 360 konsolum hic olmadi ve sans eseri ilk oyun turkiye store da yok.2.ve 3. oyunu aldım. (ikisi de 36 tl suan) ve ilk oyun olmadan baslamak istemedim.ilk once hesabımı USA ya tasidim sonra kredi kartıyla denedim olmadi.vpn ile denedim yine olmadi. sonra microsoft store dan gift card aldim.

    en can alici yer burasi XBOX 360 oyunlarini microsoft credits ile xbox one veya pc uzerinden alamiyorsunuz.Sadece xbox360 uzerinden alabilirsiniz ve benim de Xbox 360 ım da yok. ayni zamanda xbox360 kullanan arkadasim da yok .kredi kartı da olmadi alamiyorum oyunu! sok oldum!

    reddit te okumadıgım yada google da yapmadigim sey kalmadi.en sonunda support ile konustum ve o da bunun olmayacagini soyledi.sonra kisisel olarak sordum '' ofiste kullandigimiz bir tane var dedi '' ben de benim icin bir iyilik yaparsan o konsol uzerinden benim icin oyun alır mısın diye sordum. '' robotic sacma cevaplara bagladi '' mesela '' i suggest you try it on an xbox360 '' ben de kapattim ustune.

    Simdi xbox360 hesabim amerika ve 3 ay icinde ceviremem.e oyun zaten turkiye de yok.

    aklima bir fikir geldi xbox app den club lara girdim. oradan mass effect clublarina katilip herkese '' xbox 360 kullanıyor musunuz diye '' mesaj attım.

    Bu kisinin de soyle olmasi gerekiyor. zaten xbox one sahip diye varsayiyorum ama xbox 360 i da televizyona bagli bir sekilde xbox360 sahibi olmasi gerekiyordu.

    Sordugum insanlardan soyle cevaplar aldim'' var ama yigenime verdim, var ama catı katında ve kullanmiyorum artık, babama sormam lazim'' ve artık umudumu kaybettim. sonra en son birisine sordum ve evet yanimda dedi.

    Sonra '' sana hesabimi versem benim icin konsoluna xbox360 profilimi yukleyip oradan ME( mass effect ) oyununu alir misin '' diye sordum.bana tamam yardim edecegim dedi.

    hesabimda 200 den fazla oyun var ve bunu tanimadigim kisiye veriyorum.Daha once boyle bir sey yapmadim ama denemek istedim . hesabi verdikten sonra profil yukleyememe sorunu alip durdugunu soyledi. sonra bir tane error code verdi '' 80151012 '' sunu arastir diye . sonra ben de arastirdim. ve halletmem yaklasik 4 saat falan aldi .sonrasinda '' adam birakmistir artik bana yardim etmeyi '' diye dusunurken mesaj attim donmedi uyuya kalmis oldugunu sandim ( oyle de olmus )

    1 saat oncesinde mesaj atti uzgunum uyuya kaldim diye sonra tekrar denedi ve aldi

    Bazilari bana '' bu yaptigin cok riskli neden bi yabanciya sifreni veriyorsun '' gibi seyler soyledi bu adam hic kelimesini bile etmedi.iyi insanlar varmis.iyi oyuncu insanlar yasiyormus dedirtti bu olay.Burada olsa ne olurdu bilmiyorum.
    aldiktan sonra '' ME den keyif al her zaman nostalji olurum onu oynadigimda '' diye tatli bir mesaj atti.

    Bir kisinin dil ile yada nereli olduguyla alakasi hic yok.eger bir karakterde insani degerler varsa ve baglanti kurabiliyorsan yasadigimiz,tuttugumuz,oldugumuz tarafin hic bir onemi yok. adam bana texas dan yardim etti. hem de hic tanımadigi birine.Boyle bir seyi okudugumda ben bile inanmazdim bu tarz insanlarin olabilecegini. sanirim sansliydim. keske gercek hayatta arkadasim olsa da vakit gecirebilsek cunku bu yaptigi sey kucuk ama kayda deger bir sey ve hic bir zaman unutmayacagim.
    icimden geldi ve paylasmak istedim okudugunuz icin tesekkur ederim.

    Bir mass effect alma hikayesi
    Bir mass effect alma hikayesi
    Bir mass effect alma hikayesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 7 Kasım 2018; 18:47:28 >



  • Güle güle kullan dostum şanslıymışsın. Bende Alice madness returns almayı çok istiyorum ama istediğimizle kalıyoruz maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Umarim sizde sahip olursunuz 😊



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 7 Kasım 2018; 20:9:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna kasmışsın. Xbox One da EA Access üyesi olduktan sonra konsolun bölgesini USA yaparak bütün seriyi bedava indirip oynayabilirdin ya da ebay den kutulu alarak da aynı şekilde xbox one da sorunsuz oynayabilirdin. Çok saçma iş yapmışsın ama karşına iyi bir insan çıktığı için şanslısın. 2. defa bu kadar şansın olmayabilir.

    Ayrıca x360 bölgeni USA ya taşımakla en buyuk hayatı yapmışsın bundan sonra her ay gold üyelere verilen bedava xbox 360 oyunlarınıda profiline ekleyemeyeceksin. Amaç burada bölgeni değiştirmek değil Microsoft ip adresinden nerede olduğunu görebilir. x360 da, tr de yaşayıp usa üzerinden alım yapamazsın vpn kullansan bile.

    Bu işlere girişmeden önce forumda konu açsan yardımcı olurduk...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 7 Kasım 2018; 21:55:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 ağustos 2018 de arjantinden pc de vpn yi açıp ethernet kablosunu pc ye bağlayarak asssasin's creed 3 dlclerini almıştım.
    konsolun(xbox one) bölgesini değiştirdim olmamıştı.tl ile gösteriyordu.
    oyuna girip oyunun içinden satın aldım tabi profilin bölgesi de arjantin idi.

    ilerde tomb raider underworld,splinter cell conviction için denemeyi düşünüyorum.
    deneyen,uygulayan var mı?
  • legendwarior3 L kullanıcısına yanıt
    Vpn ile alım yapmalar gift kart hariç komple engellendi artık alamazsın o şekilde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen galiba bu oyunu andromeda ile karistirdin? Cunku mass effect 1 den bahsediyorum



    1. Ea access yada game pass uyesi olmak nerden cikti? Sorun benim o oyunu satin alabilmem konsola indirmem degildi.



    2.kutulu oyunlardan hoslanmiyorum zaten ebay diyorsun fahis fiyattan satar onlar



    3.bu oyun bana 25 tl ye geldi ve daima hesabimda tutabilecegim koleksiyonluk bir oyun ancak remastered i cikmadigi surece (ki ea bioware i anthem den sonra kapisina kilit vuracak ve bence hic cikmayacak bu tarz bi oyununda es degeri yok) . Seri tamamen koleksiyonluk ve her rpg sevenin sahip olmasi gereken ucleme. Oyle shitty andromeda degil 😂😂



    4. Cidden cok sansli hissediyorum boyle biriyle tanisdigim icin ve bir daha yapmayacagim. Cunku boyle sacma seyler ileri ki nesilde olur mu bilmiyorum.sanmam😊



    5.Gold uyesi degilim ve 1 tl ye her sene black friday indirimleri icin gold aliyorum.



    6.kis indirimlerine kadar yine almak istedigim ve store da olmayan oyunlari almis olurum usa dan



    7. Elimde xbox 360 olsaydi vpn kullanmadsn yine oyunu alirdim burada tek eksik xbox360 imin olmamasi. Adamin amerika da olmasi onemli degildi onemli olan 360 a sahip olmasi



    8. Bu islerin nasil yurudugunu az cok biliyorum. Uzun suredir usa dan oyun almadim ve mind cracking oldum.Baska biri elindeki trilogy yi gondermeyi teklif etti icinden gelerek ben kabul etmedim sirf kutulu diye. Kutulu oyun devri bitti benim icin. O yuzden bu kasintilar. Xbox360 ile xbox one storelari ayni degil. Microsoft credits i kullanamamam bu yuzdendi. 360 olsaydi dedigim gibi halledilirdi.



    9. bu arada cevapin icin cok tesekkur ederim bana pinkydemon u hatirlattin yoksa sen o musun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 7 Kasım 2018; 23:22:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık 65₺ ödeyerek EA Access deki Mass Effect 1-2-3-4 hepsine sahip olup oynayabilirsin hatta P2 hakkını satarak 30₺ ye gelir. Senin uğraşıpta USA dan almandan cok daha ucuz bir rakam yani ve bir sürü daha oyun bedava.

    https://www.xbox.com/en-us/entertainment/xbox-one/live-apps/ea-access?xr=shellnav

    Ama oyun ömür boyu komple hesabımda olsun ıstıyorsan ona bir şey diyemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 7 Kasım 2018; 23:41:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sen oyna gec diye dusunuyorsun ve bu anlattigin gayet mantikli.

    Ben mass effect serisini gecen sene ilk defa ps3 de oynadigimda cok sevdim. Koleksiyonluk olarak bu soyledigim seyleri cektim ve pisman degilim zaten. O yuzden sana gore bosuna olabilir. ps4 te andromeda ya sahibim. Burada 3 oyuna 97 tl verdim ve bu sonsuza dek benim. Yillik uyelikte yok.



    Oyle bi anlatiyorsun yemin ederim e3 te ea konfrensina cikan bir tane ea nin ciosu andrew bir seydi adamin adi. Ayni oyle konustun😂😂 ea access i senelik bir kere aldim. Daha da bes para vermedim. 14 gunluk kod vardi onu bile baskasina verip kullanmadim oylesine sevmiyorum o sistemi. Gold game pass hepsine karsiyim



    Ilgimi ceken oyun olursa mesela crysis serisi gibi onu da alirim benim olur kafam rahat olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komple senin olunca ne oluyor aynı oyunu bitirip tekrar tekrar bir daha mı baslıyorsun? Bana gore boş iş bir oyun bitti mi biter yenisine geçerim bir daha yuzune bakmam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be azmedip almışsın güle güle kullan =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.