Şimdi Ara

MVC için visual studio şart mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi, mvc ve asp.net öğrenmek istiyorum, merak ettiğim şey, asp php vs de olduğu gibi herhangi bir düzenleyici kullanabiliyor muyuz, yoksa visual studio ile proje oluşturmamız şart mı? oluşturduğumuz projeyi olduğu gibi host a yüklememiz mi gerekiyor? Visual studio nun oluşturduğu proje olmazsa olmaz öğelerin tümünü mü içeriyor.



  • İstediğini kullan. Yeter ki gerekli dosyaları doğru ve eksiksiz oluştur. Eski webforms da bolca idenin code generationu olduğu için Visual stüdio olmazsa olmaz haldeydi. ASP.net mvc de bu durum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir ASP.Net projesi yapmadım fakat ASP.Net uygulaması için VS şart olmasa gerek cunku VS ve ona bağlı Microsoft C# derleyici dışında başka IDE ve C# derleyiciler de var, ilk başta biraz uğraştırsa da onları ayarlayarak da ASP.Net uygulaması yapılabilir. Ben örneğin VS kullanmadan masaüstü C# form uygulaması yaptım, VIM gibi temel bir editör ve Mono C# derleyici kullanarak. Ancak bunu daha cok denemek için yapmıştım. Konuyla ilg daha ayrıntılı bilgi içinhttps://duckduckgo.com/?q=ASP.Net+without+visual+studio

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.