Şimdi Ara

Dlp projeksiyon Elektrik kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Optoma nın HD27e projeksiyonunu kullanmaktayım daha önce epson tw550 ürünü kullandım. Benim sorum DLP projeksiyonlarda cihaz çalışır durumdayken elektrik kesintisi olduğunda sıkıntı olur mu? Malum cihazı kapattığımızda fanlar yaklaşık 10 sn ye kadar çalışıyor malum LCD cihazlarda böyle bir durum söz konusu değil cihazı kapatır kapatmaz fanlar da duruyor ve elektrik kesintisi olsa bile bir sorun olmuyor. Sizce UPS almalımıyım line interaktif bir ups almayı düşünüyorum. Ne yapayım. Bu tür DLP projeksiyon kullanıcıların cevaplamasını rica ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlu_37 -- 6 Kasım 2018; 23:42:8 >



  • İster LCD ister DLP kullanın ,ups mutlaka sisteminiz de bulunsun. UPS bir nevi sigortadır.Her elektrik kesintisin de cihazınız bozulacak diye bir şey yok şanslıysanız çalışmaya devam eder ama bozulursa da ups maliyetinden çok daha fazla maddi zarara uğratır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astramastra -- 14 Kasım 2018; 14:6:51 >
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    İlgilenip cevap yazdığınız için teşekkür ederim biraz geç yorum yazıyorum ama, Line interaktif cihazlar işimi görür mü? online ups ler çok pahalı 1000 tl nin altında yok neredeyse.
  • mutlu_37 M kullanıcısına yanıt
    Yani bütçe meselesi tabii , bulunduğunuz bölgede ani voltaj dalgalanmaları çok sık yaşanmıyorsa line interaktif de kullanabilirisniz, ani dalgalanmalar da bazen geç devreye girebiliyorlar bu da bağlı cihaz için kesinti demek.
  • çok önemli bir konu 3lcd projeksiyon ile dlp projeksiyonlar arasindaki farklardan birj de dlp cihazlardaki yuksek basincli civali lambalarin coo yuksek sicakliklarda calismasi sonucu sicaklik azalana kadar surekli olarak sogutulmaya ihtiyac duymasi.

    3lcd ve led dlp cihazlarda biyle bir sikinti yok. elektrik kesilse bile lambaya zarar gelmez. tabi cihazin elektronik devrelerinin zarar gorme ihtimali ayri bir konu. o her 3 tip cihaz icin de gecerli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.