Şimdi Ara

AKK kalkıyor KOTA geri geliyor. Faturalarınızı kontrol edin. (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.439
Cevap
15
Favori
134.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zamburlu

    Ben dün başvuruda bulundum. 24 MB 150 GB kota sonrası 8 MB ve modem kurulumda ücretsiz dedi kapıdaki eleman. Bugün yarın gelip kuracaklar.
    150 sonrası 8 ise, olmamış. TTNet ile hız ve ping sorunum yok, yıllardır kullanıyorum, en iyisi web sitesinde gözüken AKK olmayan 16mbit, 90 TL ama her şeyi 360P seyretme derdinden kurtulurum gibi duruyor. Şu şartlarda 24 ile 16 arasında göze batan büyük bir fark olmayacak gibi geliyor. Hele ki gece 2-8 olayı da kalkarsa zaten hepten çöp diğerleri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ula hala bir şey değişmediğini zanneden saflar var (troll mü nedir bunlar)

    değişmese sana niye bilgi versinler ,hiç değilse bunu düşün (düşünemeyenler)
    ki zaten akn. tamamen kalkacakken sana verecekleri (tilkilik yapıp) birkaç mbit. yüksek hızı normal görenlerde göz görmüyor ve gözlükte kullanmıyor olmalı

    diğer bir konu ise taahhütler bitince nelere gelecek (kota mota dediklerine göre) ?
    illa gelmesini mi bekliyor bu anlamayanlar ,gelince mi ağlayalım demek istiyorlar ?
  • Ara ara konuya girip bakıyorum ama birader sen ne boş beleş bir adamsın ya. Her mesaja bi’ cevap verme cabasi filan. Bu nasil bir aşağılık kompleksidir lan? Kimse seni takmıyor birader hala neyin çabasındasın? Hatta anlaman için the unicorn cosplayi de yapayım => Beyler kota kalksın dediniz kalktı işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyereksiyon -- 8 Kasım 2018; 17:16:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zaten Türknette taahhüt yok bizden hizmet almaya mecbur değilsin diyor adamlar işine geliyorsa kullanır gelmezse kullanmazsın bu kadar basit diyor.
  • 2012 de daha önce olmayan akn denen illet geldi. 2019 da kota geliyor. 2023 de ne gelecek acaba? Teknoloji ilerliyor lafı söz konusu internet olunca Teknoloji geriliyor'a dönüşüyor malesef. Kullandığımız telefon gelişiyor, televizyon gelişiyor, otomobiller gelişiyor ama bu anasını sattığımın interneti Türkiye'de geriye gidiyor. Nasıl iş anlamıyorum?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık, engelli galiba. Neyse beyler dalga geçmeyelim arkadaşla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emojilerle derdini anlatmaya çalışıyorsun, zeka geriliği sanırım geçmiş olsun hocam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    Eski evimde bende yıllardır TTNET kullanıyordum ayın 29 gününü 3 5 MB kullanmaktan beter olmuştum. Sonrada turknete geçtik 16 15 MB i sınırsız aldık videoları 720 1080 olarak izliyoruz. Ama evlendikten sonra yeni eve geçtim orda turknet olsa hiç düşünmeden gecerim. Ama maalesef kablonet ve bu aralarda vodefone fiber gelmiş. Sana turkneti tavsiye ederim istersen bi dene. Ayda 1000 dk her yöne aramasıda çabası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MertLIVE

    Sanırım kalkmaması daha iyi olacak.
    Maalesef bu karamsar düşünceniz ölümü görüp sıtmaya razı olmanın tam karşılığıdır. Bu aşamadan sonra geri adım atmak düşünülemez. Onların eline kalırsak en az 10 yıl daha kotalı, yavaş ve pahalı internete mahkum oluruz. Bu yaşanan sıkıntıları doğum sancısı olarak görürsek daha iyi olur.
  • Senin gibi tipler yüzünden Türkiye'de hiç bir şey doğru dürüst bir şekilde ilerlemiyor neymiş "hehehe ucuza isteyen saftır" "hehehe fakir olan ucuzu alsın" afedersinde bu açık net angutluktur. AKK kaldırılıyor diye 3 yıldır konuşuluyor propagandası bile yapıldı. son düzenlemeyle zaten en düşük internet hızı 5mbps idi şimdi 5 olan 8 mbps oldu. değişen ne? sen vatandaş olarak beni kim kandırdıysa allah belasını versin demiyor musun? bunu düzeltin böyle iş mi olur demiyor musun? ucuza internet isteyen saftır hehehehehehe demek kolay olanı zaten adamlar gözünün içine baka baka biz bu yasayı dolandırır dolandırır bi şekilde kendi lehimize çevirirz deyip bu düşünceyi uygulamaya sokmuşlar. bence saf olan kim 2 kere düşün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkGathering

    benim fatura geldi herhangi bir bilgi yazmiyor bu olay ile ilgili biraz ustte yazmistim :)
    paketiniz nedir acaba? gördüğüm kadarıyla 100mbps kullanan kişilere çıkmıyor bu uyarı. sadece 1 kişide gördüm şu ana kadar.
  • Yazdıklarımdan ne anlam çıkardın gerçekten merak ediyorum, 150 200 lira gibi rakamlar zaten uçuk rakamlar internet bu kadar pahalı olmamalı 16 mbps interneti kullanmakta zulüm haline gelmemeli BTK yasasıyla bu düzeltilecek algısı oluşturuldu insanların beklentisi "internet hızım artık düşmeyecek" idi fakat son güncellemeyle TTNET BTK kararını kıvırmış kıvırmış yine müşterilerine sokmuş. Ne perhiz ne lahana turşusu. tahattütler bittiğinde de o 8 mbps hızı kim bilir kaç liraya satarlar. ikimiz de aynı şeyi söylüyoruz sen kendine saf diyerek işe başlamışsın :)
  • AKN ismi gidecek kota ismi gelecek akn uygulaması devam edecek :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.