Şimdi Ara

Yan Oda Kampanyası (Ücret Ödemeden HD İzleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yan Oda Kampanyası (Ücret Ödemeden HD İzleme)

    İyi günler

    Dışarıdan Modüler Kart Alarak 2. tv de HD yayın izlenebilir mi (Splitter 2 liden 3 lüye çevirerek)



  • İzlenemez piyasadan sadece modül alabilirsin smart card olmadan şifre cozulemez. 2. Kablotv(teledunya) üyeliği yapmanız gerekir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugrate

    İzlenemez piyasadan sadece modül alabilirsin smart card olmadan şifre cozulemez. 2. Kablotv(teledunya) üyeliği yapmanız gerekir
  • En fazla analog yayınları izlersiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Conax Modüllü kart ile salonda dijital Teledünya izlerken mutfaktaki ikinci TV'de de dijital Conax modül alıp izlemek için ne kadar bedel ödemek gerekiyor? İkinci oda kampanyasına giriyor mu durum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Kasım 2019; 0:13:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    İkinci oda kampanyasına girer.Hangi paketi tercih ettiğinize göre fiyat değişir. 3 TL'ye de Conax modül kiralayabilirsiniz. Giriş 15,99 temel 18,99 üst paketin ise ikinci oda kampanyasında 24,98 fiyatı var. Satın almayacaksanız söylediğimi fiyatlara 3 TL de modül kirasını ekleyiniz. Üçüncü bir yerde izlemek girekirse o girmez.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Yan oda paketlerinin fiyatları çok yüksek, bende almayı düşünüyorum fakat fiyatlı olduğu için geri adım atıyorum sürekli. İlave olarak sanırım 2. odada Sinema paketine üye olunamıyor herhangi bir bilgi görmedim.
  • engineer.man E kullanıcısına yanıt
    Eskiden kampanya bilgilerinde sinema paketi de gözüküyordu. Yan oda içinde sinema kampanyaları geçerli olabilir. 2. oda fiyatları yüksek,birinci oda için ödenecek fiyata yakın bir fiyatla abone olunabiliyor. 2.odada çok kullanılmıyorsa analog kablo tv ya da uydu izlenilebilir. Sürekli kullanılıyorsa o zama abonelik düşünülebilir.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    İlk oda üyeliği Analog Kablo TV olarak başladı. Onuda mutfakta babam kendine aldı, bir kaç yıl sonrada Teledünya geçiş yaptık o gün bugündür ana üyelik mutfakta babam tarından kullanılmakta(şuanda Üst Paket+Altın Sinema). Ana odada uydu var fakat uydu yetmemeye başladı benim için, özellikle S Sport'lar gelirse yan odayı ciddi ciddi düşünmeye başlayacağım. Aklımda bir şey var mümkün olursa eğer onu uygulayacağım.

    Düşündüğüme gelirsek forumdaş, ana odaya yan oda üyeliği alıp, bağlantı yapıldıktan sonra, ana üyelikteki kutu ile yan oda üyeliğinde verilen kutunun yerlerine değiştirsem(ana üyeliğinin kutusunu ana odaya, yan odanın kutusunu mutfağa bağlasam), herhangi bir sorun olur mu izleme konusunda falan, bilginiz var mı?
  • engineer.man E kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşamazsınız. Analog Kablo TV'nin hangi odada olduğunun önemi yok. Sadece kartları değiştirirseniz sorun yaşama ihtimali az da olsa var da,cihazları değiştirirseniz sorun olmaz.

    Abone olmayacaksanız da mutfakta analog kablo tv kullanılabilir,ana odada Üst paket+Altın Sinema kullanılabilir. Ana odada kablo yoksa oraya kablo çekilmesi gerekecek.Babanız bu durumdan memnun olur mu onu bilemeyeceğim
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Yayını çözen kartlar, kablolar ile sadece iletimi var, bilgi için teşekkürler forumdaş. O zaman ana oda ana üyelik, mutfak yan oda üyeliği ile sorunsuz izlenir

    Sorun olacağını düşünmüyorum. Kablo odadan geçiyor da o da sadece geçmek zorunda olduğu için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.