Şimdi Ara

Recovery ( Çok çok acil lütfen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gerçekten çok çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var.. Acayip mağdurum wala :D


    Normlade xp kullanıyorum.. Hd yi partition magic programı ile böleyim edim.. Restart falan istedi restledim fakap pc açılmadı.. Boot ekranında hata verdi.. Bootable disk takın falan dedi.. Hİçbir şekilde sisteme ulaşamdım.. Sonra vista kurup kurtarayım dedim oda olmadı..

    Arkadaşlar masaüstünde çokçok önemli bir dosyam var.. Bir metin belgesi.. Normalde haftada 1 yedeğini alırım ama bu hafta almadım ve 1 hafta içerisinde neredeyse 70-80 sayfa yazdım.. Kendime ait bir Fantastik roman.. Ayrıca üzerinde aylardır çalıştğm bir makale vardı.. Oda gitti..

    Recover programlarından 1-2 sini denedim (Acronis RecoveryExpert Deluxe) bi sonuç vermedi daha doğrusu HD bulunamdı fln dedi.. Herhangi bir tavsiyenz varmı arkadaşlar.. Masaüstünde aylardır üzerinde çalıştğm dosyalarım belgelerim duruyordu.. Lütfen yardım edin benm için çok çok önemli keza bir daha yazı falan yazmayacağım çünkü şu an hevesim müthiş kırıldı.. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.. Lütfen







  • ARkadaşlar lütfen .. Çok acil lazım.. Şimdi kafama göre birşey yapıp daha da berbat etmeyeyim diye size soruyorum.
  • Merhaba bir arkadaşınızın bilgisayarından, internetten XP Live CD programını indirip CD'ye yazdırın. Bilgisayarı cd'den başlatarak çok rahat ve güvenli bir şekilde dosyalarına ulaşabilirsin. Kolay gelsin.
  • Hocam yanlız ben vista kurmuştm oradan ulaşayım diye.. Bir işe yaramaz sanırım artık.. yinede sağol.. Şimdi laptopun yanına yaklaşmıyorm.. Moralim acayip bozuldu tüm hevesim kırıldı .. O derece yani..
  • bozuk diskin üzerinde işlem yaparak dataları riske atmışsın. Diski söküp varsa USB HDD box a takarak başka bir bilgisayardan ulaşmaya çalışabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen -- 16 Nisan 2007; 19:10:55 >
  • Linux CD si bulup onunla makineyi açmayı dene
    Bilgileri de USB belleke aktarmaya çalış

    Laptopun kendi recovery cd si olması lazım
    Format atmadan düzeltme seçeneği vardır

    XP CD veya vista DVD leriyle sistemi üzerine kurmayı dene ( Belki yapmamışsındır )

    Labtop Diskini başka bir PC ye takmaya çalış
  • Hoca işte dediğim gibi, pc ye vista kurdum sonrasında kurtarmak için.. Hani "windows.old" klasöründe topluyor ya.. İşe yaramadı ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.