Şimdi Ara

2009 yılı yazına ait bir Türkü arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, sene 2009 temmuz ayı. belki henüz siz yoksunuz ;)

    Lafın doğrusuna gelirsek, çalışıyorum iş yerinde, TRT Türk kanalı yeni açılmış dünya gündemi diye bir program var günde 3 defa bağımlısıym paso onu izliyorum. Saat 14:00'deki programı bitti bende ayağa kalktım bir sigara yakmaya çalışıyorum. O zamanlar kanal yeni olduğu için pek yayınlayacak program yok, o yüzden kanal TRT'nin yeni sanatçılarından, daha önce hiç görmediklerimden yeni sanatçılardan bir tane falan şarkı koyuyor aralara. Yine bir Müzik arası verdi o programdan sonra.

    Bir bayan stüdyoda ama sadece kendisi var, bir merdiven iniyor stüdyonun ortasından o da orada oturuyor. Bir türkü söyledi. Türkünün güzelliğinden kendimden geçtim, sigarayı ilk defa sanki o zaman o kadar keyifle içtiğimi hatırlıyorum. Ne adını not etmek aklıma geldi, ne şarkıdan bir kaç kelime not etmek aklıma geldi. Şarkı bitene kadar hiçbirşey düşünemedim. 10 yıl geçti halen ararım ama elimde o merdivende oturan stüdyo ortamından başka bir bilgi yok maalesef. O türkü keşke o kadar güzel olmasaydıda türkü çalarken not etmek aklıma gelseydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isakoc -- 13 Ekim 2018; 14:49:36 >







  • Türk Halk Müziği sevdalısı biriyim. Birkaç söz paylaşabilseydiniz/hatırlayabilseydiniz bulurdum. Mutlaka TRT sanatçısıdır.

    Sesinin inceliği/kalınlığı hakkında hatıranız varsa onu da bir şekil çözeriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 13 Ekim 2018; 15:1:34 >
  • Sesi Zara'nın biraz daha incesiydi. Bayan sanatçı 23, 25 yaşları arasındaydı. Belliki yeni mezun bir sanatçı. Sözlerini o an bile kaydedemedim, sadece aklıma bir nakaratı kalmıştı o an, fakat şuan hiç hatırlamıyorum. O nakaratı Google'a yazdım, hiçbir sonuç çıkmadı şarkıdan sonra. Sanırım kendi bestelediği bir parça idi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.