Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.680
Cevap
62
Favori
332.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    Düşük performanstan kastınız nedir hocam, biraz detaylandırır mısınız?
  • Norge23 N kullanıcısına yanıt
    Bence daha yavaş genel olarak. Ama beta tabi mutlaka fark edecektir.
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    Peki sağ olun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Norge23

    Arkadaşlar uygulama başlatma ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz, otomatik olarak mı yoksa manuel mi ayarlıyorsunuz. Bu aralar telefonum boştayken, bir iki saat içinde %8 şarj gidiyor bu hiç olmazdı son zamanlarda oluyor. Nedeni hakkında yorum yapabilecek olan varsa sevinirim.

    Hocam aynı sorun son 2-3 haftadır bendede mevcut telefon beklemedeyken çok hızlı şarjı azalıyor bataryalarımızmı eksidi yoksa mobiö hatlamı ilgili sıkıntı var çözemedim bu arada tt mobil hat kullanıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CRUSSOR kullanıcısına yanıt
    Hocam ben uygulama başlatma ayarlarından bazı uygulamaların çok fazla başlatıldığını gördüm ve onları manuele alıp üç kısmı da kapatınca beklemede şarj azalma olayı %1-2 ye düştü. İsterseniz siz de bi deneyin, örnek verecek olursam bende Facebook, mi fit, Outlook ve birkaç uygulama daha arka planda kendi kendine en az 30-40 defa başlatılıyordu. Hele de saydığım bu üç uygulama günde en az 100+ kez başlatılıyordu. İsterseniz siz de bi bakın dediğim gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 4 Ocak 2021; 6:46:6 >
  • Hocam şimdi kontrol ettim bende o kadar fazla başlatılma yok bataryadamı sorun var acaba. Sorun olsa kulladıgın zaman daha hızlı gitmesi gerekmezmi anlamadım ben bu işi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRUSSOR -- 4 Ocak 2021; 8:35:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CRUSSOR kullanıcısına yanıt
    Bilemedim ki hocam yani mantıken bataryada sorun olsa dediğiniz gibi kullanırken de hızlı gider. Yakın zamanda büyük bi güncelleme almış olsak diyeceğim ki alışma süresi ama o da yok. Bakın ben şimdi aldım telefonu elime 6.30 du bıraktığımda, şarj da 82 idi, 4 saatin sonunda tekrar elime aldığımda 80 di şarj. Bir sorum olacak .328 güvenlik güncellemesini ne zaman aldınız? HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü bakın bende bunlar kapalı eğer isterseniz bi deneyin bir şey kaybetmezsiniz, belki çözüm olur size de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 4 Ocak 2021; 10:26:1 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Norge23

    Bilemedim ki hocam yani mantıken bataryada sorun olsa dediğiniz gibi kullanırken de hızlı gider. Yakın zamanda büyük bi güncelleme almış olsak diyeceğim ki alışma süresi ama o da yok. Bakın ben şimdi aldım telefonu elime 6.30 du bıraktığımda, şarj da 82 idi, 4 saatin sonunda tekrar elime aldığımda 80 di şarj. Bir sorum olacak .328 güvenlik güncellemesini ne zaman aldınız? bakın bende bunlar kapalı eğer isterseniz bi deneyin bir şey kaybetmezsiniz, belki çözüm olur size de.

    Hocam dediğiniz uygulamaların çoğu kapalı bendede 328 güncellemesini tam hatırlamıyorum ama 15 gün olmuştur yaklaşık ve sanırım o güncellemeden sonra böyle oldu. Telefonu kurcalarken sıkıntı yok ama beklemedeyken çok aşırı gidiyor. Dün gece 12 gibi şarjdan çektim sabah 7 de yüzde 90 kalmıştı eskiden ya 1-3 arası giderdi o zaman aralığında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CRUSSOR kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yakın zamanda aldım 328 güncellemesini 1-2 hafta oldu yani, büyük ihtimalle bundan kaynaklanan bir sorun. Yakın zamanda düzelir umarım.
  • arkadaşlar sizdeki HIAI Engine sürümü kaç acaba ? (ayarlar/uygulamalar)

  • Mate 20 pro için stabil emuı 11 küresel dağıtım yakında başlayacakmış deniyor doğruluğu var mıdır arkadaşlar?
  • Norge23 N kullanıcısına yanıt
    Martın sonuna kadar Avrupa'da dağıtıma başlayacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam.
  • beyler sizin de fişinizi çabuk çektiler geçmiş olsun.

    https://hwp.com.tr/huawei-mate-20-serisi-artik-guvenlik-guncellemesi-almayacak-173985?unapproved=32908&moderation-hash=5ea456dad36899280cfdb1e11c53dfe9#comment-32908

    inşallah bizim mate 10 pro lardaki gibi bir güncellemeyle kamerayı da bozup öyle göndermezler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    :)) uzun yıllar kullandığım iPhone dan sonra satın aldığım ilk android telefondu ve gerçekten de son Android telefon oldu. E destek de kesildi. Hele bir daha Huawei mi? Asla.. yurtdışı ikinci el fiyatları 200€ ya kadar düştü. Telefon satmak için değil kullanmak için alınır ama gün gelip de değiştirmeyi düşündüğümde bu kadar çok ve çabuk değer kaybedeceğini düşünmemiştim. Böylesine değer kaybeden başka bir ürün daha satın almadım desem yeridir. Android pişmanlıktır, Huawei ise kökten pişmanlıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 19 Ocak 2021; 12:29:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_001 kullanıcısına yanıt

    Benimde şimdiye kadar kullandığım en iyi android telefondu. 2 senedir kullanıyorum ve ilk günkü kadar stabil ve pili uzun ömürlü. Sanırım en az 2 sene daha kullanırım gibi geliyor. Iphone kullanmadım daha önce. Kullanan arkadaşlarım ellerinde powerbanklerle gezdiğinden hiç ilgimi çekmedi.

  • https://www.huaweicentral.com/huawei-mate-20-series-will-keep-getting-software-updates-confirms-huawei/ Erken vazgeçmiyoruz arkadaşlar, karalamaya çalışanların bilgisine :)
  • TR_001 kullanıcısına yanıt

    Ne bos yapmissin ya, mate 20 pro cok ama cok kaliteli bir telefon, iphone da cok kaliteli bir telefon. Ben ios sevmiyorum ama sevenleri anlıyorum, sen android sevmiyorsun diye android kötü olmuyor. Tecrubesizsin belli, telefonun tek olayi ikinci eli dusmemesi zaten.


    Almayı düşünen arkadaşlar, tereddütsüz alin, bu isin mutfaginda calisan bir muhendis abiniz olarak diyorum bunu size.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate 20 pro daha çok güncelleme alır merak etmeyin. 6 ayda telefon değiştiren biri olarak 1.5 yıldır kullanıyorum. Note ların 9 a kadar hepsini D serilerini ve iPhone 3 ten X e kadar hepsini kullandım. Bu harika.
  • Max_Payne M kullanıcısına yanıt
    Bakın siz hele "müyendis abiniz" öyle diyormuş! Sen git önce Max Payne oynamaya devam et delikanlı. Boş yapan ve boş boş konuşan, bir de üstüne üstlük insanları yanlış yönlendiren sensin. Tecrübemin altında ezilir, daha da ne olduğunu anlayamadan hayattan geçersin. Max Payne oynamayı bırakta tanımadığın insanlarla konuşma üslubunu öğren önce. Sonra da olmak istediğin o "müyendis abisi" olursun he mi ?

    Bu yazım da diğer arkadaşa hitaben;
    Benim de en uzun kullandığım telefon olma yolunda gidiyor Mate 20 pro.. sebebi ise bilin bakalım ne ? Dur ben söyliyim zahmet olmasın sizlere; satılığa çıkarıyorum ama alıcı çıkmıyor da o yüzden mecburen bu kadar uzun kullanıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.