Şimdi Ara

İKİNCİ EL BMW YARDIMM!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
2
Favori
9.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başpiskopos kullanıcısına yanıt
    Hangi hayal dünyasında yaşıyorsun. Bir de büyük harflerle noterlikte vs. Satıcı olsam satmıyorum der kovarım adamı, gitsin nereden alıyorsa alsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F30 3.16i M Sport sahibiyim.Yakıt ortalamam 8-9 Lt. Arası.Çevremde bu araçtan kullanan çok arkadaşım var.Bakım harici herhangi bir masraf yapanı duymadım.Gidip leş araba alırsan tabiki uğraşırsın.Bu her araçta böyledir.Ama bu fiyat aralığında alınabilecek en mantıklı araçtır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Başpiskopos

    Merhaba kardeş, Ülkemizdeki insanımızı iyi Tanı ondan sonra Mantık çevir Fikir yürüt...Bizim insanımız Merhametli ve Cana yakındır ancak işin içine Mani Para Ticaret girince olur Cehennem Zebarisi...BUNUNLA NEYİ ANLATTIM TABİKİ İNSANIMIZIN YAPISINI.



    Yok Bmw alma Mercedes alma Megane al Egea al Ford al vs... geç bunları kardeşim, Bunlara araba denilmez ha diyenlerde illaki vardır onlarda Alt-Tabaka kesimdir.



    Oysa sen 140.000 Lirayı denkleştirmişsin, O zaman sana tamda senin düşündüğün Ayarda Premium Lüks bir otomobil yakışır.



    Örnek, Hepsini genelleme yapmıyorum fakat 10 senelik bir Bmw bir Mercedes’i 1 senelik Megane Egea’ya Forda şuna buna asla değişmezdim, Neden mi Çünkü gavur gerçekten Çürümeyen, Paslanmayan, Çelik gibi otomobil yapmış iyi efendi güzel kullanırsan bu 10 senelik otomobiller diğerlerini her Şartta tartar.



    AMA BU İKİNCİ EL İŞLERİNDE BİRDE MİLLETİMİZİN CİLVESİNDEN KAPRİSİNDEN TİCARET ANLAYIŞINDAN DOLAYI CİDDİDE RİSKLERİ VAR, Örneğin ikinci el Bmw veya Mercedes almaya karar verdin, Ama 140.000 Lira gibi büyük bir para Ödeyeceğin için korkuyorsun acaba Alacağım Bmw Mercedes nasıl çıkar, Acaba üzülürde Mağdur olurmuyum dimi ?



    O ZAMAN RİSKE GİRMEDEN BMW MERCEDES ALMAK İSTİYORSAN ŞUNLARI BİR BİR YAPACAKSIN...Önce kendin Alacağın aracı Boyasız-Değişensiz-Kazasız-Hatasız olarak kendin seçeceksin, Bineceksin, Süreceksin, Her yerini her özelliğini ince ince kendin inceliyceksin, İÇİNE SİNEN ARACIN sahibine şunu diyeceksin...BAK KARDEŞ, Ben tomarla Para döküp senin Aracını almak istiyorum, Lakin benimle bu Aracının Boyasız-Değişensiz-Kazasız-Hatasız-Masrafsız olduğuna dair kendi aramızda ALICI ve SATICI ibaresiyle Aracın A’dan Z’ye kadar herşeyine Temizdir, Sıfır Ayarındadır, Masrafsızdır şudur budur bir sürü şeyin DETAYLICA yazılmış olduğu ve her İki tarafında her Bilgisinin, Araç Bilgisinin yazılı olduğu bu NOTER SÖZLEŞMESİNİ eğer imzalayıp bu Sözleşmeyi NOTERLİKTE kabullenirsen, Senden ancak bu SÖZLEŞME ŞARTIYLA otomobil alırım diye Şartını otomobil satıcısına Dayatacak ve ikinci eldeki risklerden bu sayade Kurtulacaksın.



    Ha bu SÖZLEŞMEYE girmeyen kabul etmeyenden Araç Almayacak ve uzak duracaksın...SADECE BU SÖZLEŞMENİ NOTERLİKTE BİRLİKTE SENİNLE YAZILI ŞEKLE DÖKÜPTE İMZASINI VE TÜM BİLGİLERİNİ YAZANLA ARAÇ ALIMINA GİRİŞECEKSİN.



    Sözleşmeyi kabul edenden ARACI ALDIN ilerde bir sorun yaşadın mı MAHKEMEDE satıcının afedersiniz Donuna kadar Alırsın, Hemde tereyağdan kıl çeker gibi.


    Sen ne yiyip ne içiyorsun ya şu kafaya gel 3 kuruş paranla BMW değil sanki BMW fabrikası satın alıyor




  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    Zorlamı aracı alıyorum, Para bende Karar bende...Alıcı cebindeki canlı parayla her zaman Avantajlıdır.

    BENİM PRENSİPLERİM GEREĞİ RİSKE ATACAK PARAM YOK, SENİN VARSA SÖZLEŞME YAPMA YANLIŞ ARAÇ SEÇİMİYLE İLK DURAKTA ARAÇLA YOLDA KALIRSIN, İLK DURAKTA KALMAZSAN İKİNCİ DURAKTA KESİN KALIRSIN. 😂🤣

    İnsanımızı ve ikinci eli sakın bana öğretme, Sütten dilin yanmamış senin...Bizim insanımız sadece basit bir Çizik yüzünden araba satacak hastalıkta.

    ŞUNUDA UNUTMA, ŞUAN İKİNCİ ELDE SATILAN HER ARACIN YÜZDE 80’İNDEN FAZLASINDA MUTLAK BİR KUSUR VAR...Kimse kusursuz malı Satmaz...İkinci elde satılan her malda mutlak bir Kusur var ama küçük kusur ama büyük kusur bilemem.

    Ben Araç aldım hemde özel servisin Expertiz raporuyla ve bu Aracın alt motoru Bitik çıktı, Yolda hararetle kalarak mağdur oldum...Binlerce liram servislerde Buhar oldu ve genede sonuç Alamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Liste fiyatının neredeyse yarısına temiz bir f20 lci alabilirsiniz. Alacağınız araç maksimum 3 yaşında ve düşük kilometre olacağı için de yorumlardaki gibi arabanın size binme durumu olmayacaktır diye düşünüyorum. Motor, şanzıman olarak bu fiyat bandındaki en iyi kombinasyonlardan biridir. Gördüğüm tek sıkıntı kapı fitillerinden gelen sesler. Ayrıca iç mekan hacmi dar bir araç buna da dikkat etmenizde fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen birgün İkinci Elde kazık yersen beni ve bu Risksiz önerimi Hatırla. 😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kyhnzcn kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi şehirdesiniz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erzurum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muti9696 M kullanıcısına yanıt
    Hocam 150.000 den aşağı yok, belki o fiyatlara çıkabilirim ama onların da çoğu cabrio ve benim aracı 4 mevsim gündelikte kullanmam gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun süredir beklediğim yorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başpiskopos kullanıcısına yanıt
    Tertemiz kazasız boyasız tramersiz hiç sıkıntısız bmw'm var ve şuan satılık. Ev almayı düşündüğüm için satıyorum yoksa ömürlük binmeyi düşünüyordum. Arabayı almaya gelip böyle bir şart öne sürerseniz arabayı size satmam. Arabaya güvenmediğim için değil. Size güvenmediğim için. Sizin paranız ne kadar değerliyse benim de param o kadar değerli. Mesela aklıma gelen en basit yapabileceğiniz düzenbazlık. Aynı marka model çözemediğiniz problemi olan bir arabanız vardır parçaları uyumlu. Arabayı alıp hemen sanayide sağlam parçalarla bozukları değiştirirsinşz. Tüm sensörleri vs. Sonra ertesi gün bana dava açarsınız. Peki ben bu durumda size niye güveneyim. Beni de koruyacak bir SÖZLEŞMEniz var mı? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de e90 kasa 3.16i ye sahibim. Aynı şeyler benim için de geçerli. Taş gibi araba. Ama millete göre çok masraf yaparsın. Yahu hiç masraf yapmadım diyorum. Adama inandıramıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    ilk sahibi bmw'ye biner, bmw'de ikinci sahibine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciyken bu bütçeyle araç bakiyorsan servis bakım vs... dert etmeye gerek yok bence belli ki arkanda kasko gibi baba var ,al istediğini gez toz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozeba O kullanıcısına yanıt
    Ben sana senin Aracına karşılık Para veriyorum ve sen en fazla Paralarda sahte var mı yok mu Araştırma haklarına sahip olursun...Ben ise sana ödediğim tomarla Parama karşılık senden her türlü Arızaya, Masrafa ucu açık bir Mal alıyorum, Ve ben bu malın Evveliyatını bilmediğim için tam tersi Sen bu Araç Evveliyatını bildiğin için bu tarz riske açık Tüm Sorumluluklar seni yasal olarak Bağlar...Sana ödeyeceğim Paradaki çıkacak Sahte paradan doğacak Tüm Sorumluluklarda beni Bağlar...(YOK SEN ALDIKTAN SONRA ARACIMI BOZDUN, DEĞİŞTİRDİN, KIRDIN DİYE BİR YASAL PROSEDÜR YOK, BU GİBİ DURUMLARDA TÜM SORUMLULUK SAHİBİ SATICI ŞAHISTIR).

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Farklı klasmanda olmalarına rağmen ben de beş aylık Civic kullanıcısı olarak bu fiyat aralığında Civic tavsiye ederim. Anladığım kadarıyla yakıt sarfiyatı da önemli sizin için.

    Artıları
    + Yol tutuşu çok iyi, koltuklar dahil yere basık olmasının avantajı.
    + Tasarım olarak kendine baktırıyor.
    + İç tasarımı önceki civiclere göre çağ atlamış.
    + Konfor olarak kullandığım bir çok markanın bir tık üzerinde.
    + İkinci el piyasası oldukça iyi.

    Eksileri
    / 1.6 120hp benzinli motor tork ve hızlanma açısından tatmin etmiyor.
    / Performanstan ödün veren yakıttan tasarruf ediyor. Fabrikasyon lpgli aldım. Buna rağmen şehir içi 30krş yakıyor.
    / Bu fiyata araç almanıza rağmen arka tarafta havalandırma çıkışı olmaması düşündürücü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CatiaTurk -- 8 Ekim 2018; 13:2:40 >
  • Golf al boşver bmwyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paralara ikinci elde premium olmayan hiçbir aracı almam/tavsiye etmem.

    Örneğin geçen ay kuzenim 2014 yeni kasa hatasız c180 fascination aldı 160 bin liraya. Tüketimi merak ediyorsan 9 litre karma ortalama.

    BMW almaktan korkuyorsan tek alternatifin mercedes olsun.Audi tasarım olarak hoşuma gitsede DSG şanzıman saatli bomba.O yüzden tavsiye etmem.

    Premium olmayan marka tavsiyelerini dikkate almamanı öneririm.Ailede premium geleneği varsa hiçbir alt marka araç seni tatmin etmez.
  • 118i LCI Msport al devam et, modeli daha eski, büyük bakımları yaklaşmış, km'leri yükselmiş 316i'lere bulaşmana gerek yok.

    Yıllık bakımları dışarıda yaptırırsan filtre seti, yağı işçiliği vs şimdi 600 civarı tutar tahmini ekstralar hariç, ortalama tüketimi de 8.5lt gibi olur. F20'nin ileride de her kalitede parçası bulunur ve piyasası da hızlıdır. Korkacak bişey yok bu araçlarda.
  • Okula gidip gelen biri için 140.000 TL lik araç çok yüksek zaten ayrıca nasıl 140.000 TL paran var anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.