Şimdi Ara

Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ne oldu şimdi? Suudilere yaptırım varmı yokmu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler!

    https://odatv.com/israil-sucluyu-buldu-turkiye-04111823.html

    quote:

    İsrail suçluyu buldu: Türkiye
    1-2 dakika

    04.11.2018 21:19 Karakter boyutu :

    Son dönemde Riyad’a gösterdiği yakınlığıyla dikkat çeken İsrail’in Washington Büyükelçisi Ron Dermer, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesi olayına ilişkin olarak “küresel çifte standantları” eleştirirken, Türkiye ve Katar’ın, Suudi Arabistan ile ABD arasındaki “ilişkiyi bozmaya çalıştıklarını” iddia etti.

    Arabiya İngilizce’ye göre, bir panele katılan Dermer, ABD’nin İran nükleer anlaşmasından çekilmeve İran’a yaptırım uygulama kararına yönelik tepkileri eleştirdi.

    Kaşıkçı cinayetine ilişkin olarak da, “Eğer bir kişinin öldürülmesinden öfkelenirsek eğer 500 bin kişinin öldürülmesinden 500 bin kez daha da öfkeli olmalıyız” diyen Dermer, İran ile yapılan nükleer anlaşmanın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın “500 bin masum sivili öldürmesine olanak verdiğini” öne sürdü.

    İsrail’in Washington Büyükelçisi, ayrıca “Türkiye ve Katar, Suudi Arabistan’ın ilişkilerini bozmak için baskı yapıyor" iddiasında bulunduğu açıklamaları sırasında ABD’nin Suudi Arabistan ile olan önemli “stratejik ilişki”yi yıkmama konusunda dikkatli olması gerektiğini de savunurken ABD ve İran’ın “ne çıkarları ne de değerleri paylaştığını” söyledi.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 5 Kasım 2018; 10:44:26 >
  • eveeeet
    görüldüğü üzere donarak şehit olan askerlerin haber değeri sadece 3 günmüş
    ama suud ajan gasteci 1 aydır 1 numaralı haber
  • "BİRİLERİ BAŞLAR YİNE KANDIRILDIM ÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜ!"



    Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler!

    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/abd-suudi-arabistana-yaptirim-uygulayacak-mi-211329h.htm

    quote:

    ABD, Suudi Arabistan'a yaptırım uygulayacak mı?
    2 dakika

    ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı öldürenlerden hesap soracaklarını belirterek, ülkesinin Suudi Arabistan'la stratejik ilişkilerini devam ettireceğini bildirdi.

    Bakan Pompeo hükümete yakınlığıyla bilinen Fox News kanalına İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında açıklamalar yaptı.

    "Bu cinayeti işleyenleri sorumlu tutacağız. Aynı zamanda ABD'nin Suudi Arabistan'la olan stratejik ilişkisini koruyacağız." diyen Pompeo, cinayetle ilgili bakanlığının çalışmalarına devam ettiğini aktardı.

    Pompeo, Kaşıkçı'nın ölümüyle ilişkilendirilen 16 kişinin vizelerinin iptal edildiğini belirterek, ABD ile Suudi Arabistan ilişkilerinin, İran'ın yayılmacı politikalarına karşı önemine vurgu yaptı.

    ABD Başkanı Donald Trump da bir taraftan Suudi Arabistan'a yaptırım uygulanabileceğini açıklarken, diğer taraftan ikili ilişkileri bozmak istemediğinin sinyalini vermişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 5 Kasım 2018; 11:8:35 >
  • Adamı HF asit bidonuna attılar kesin üstündeki giysiye kadar erimiştir. Varili de ormanda bir yerlere dökmüşlerdir. Bulunması zor here yağmur yağar asit seyrelmişse hiç bulamazlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "SON DURUM BİRAZ KARIŞIK, HANİ HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYORDU YA , BİRİ KESTİLER DEDİ, BİRİ BOĞDULAR DEDİ, BİRİ BİLMEM NE DEDİ HEPSİ BİRŞEY UYDURMUŞ İŞTE, ŞİMDİ BAKALIM İŞİN İÇİNDEN NASIL ÇIKACAKLAR!"



    Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler!


    https://odatv.com/herkes-ses-kaydindan-farkli-duymus-12111816.html

    quote:

    Herkes ses kaydından farklı duymuş
    2-3 dakika

    Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin bir ayrıntı dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hafta sonu yaptığı açıklamada, Kaşıkçı cinayetine ilişkin ses kayıtlarından söz ederek, "Biz tapeleri verdik, Suudi Arabistan'a da verdik, Amerika'ya da verdik, Almanlara, Fransızlara, İngilizlere, hepsine verdik. Buradaki konuşmaları filan onlar da dinlediler, biliyorlar. Bunu sağa sola çarpıtmaya gerek yok" demişti.

    Habertürk yazarı Nagehan Alçı bugünkü köşesinde, “Bugün sizinle Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili epey bir süredir izini sürdüğüm ve güvendiğim birkaç çapraz kaynaktan teyit ettirdiğim çok ilginç bilgileri paylaşacağım” ifadelerini kullanarak şöyle devam etti:

    “Suudi gazetecinin bir boğuşma sonucu öldüğü üzerine birçok haber yapıldı ancak benim elimdeki bilgi bu iddiayı doğrulamıyor. Kaşıkçı boğulmuyor, bir arbede de yaşanmıyor. Açıkçası herhangi bir tartışma ya da kavga da yok. Ulaştığım bilgilere göre talihsiz adamı ilaçla uyuşturuyorlar ve bilinci kapalıyken öldürüyorlar. Sonra da kimyasallarla su haline getiriyor ve kullandıkları maddeleri dağıtıp yok ediyorlar.”

    Negehan Alçı kaynaklarına dayandırarak, “Kaşıkçı boğulmuyor, bir arbede de yaşanmıyor” diye yazdı.

    Erdoğan'ın "ABD'ye, İngiltere'ye, Almanya'ya ve Suudi Arabistan'a verdik" dediği cinayetin ses kayıtlarını dinlediğini iddia eden Sabah muhabiri Nazif Karaman, Kaşıkçı'nın son sözlerini Katar merkezli El Cezire televizyonuna anlattı. Habertürk yazarı Alçı’nın yazdıklarının aksine, Sabah muhabiri Karaman, ses kaydında Kaşıkçı'nın Suudi infaz ekibiyle boğuşmasının net şekilde duyulduğunu ve son olarak "Boğuluyorum. Poşeti kafamdan çıkarın, klostrofobiğim ben" diye çığlık attığını öne sürdü.

    Sabah, Hürriyet, Milliyet ve birçok yayın organı da, El Cezire’nin Kaşıkçı cinayetine ilişkin bu haberine sayfalarında yer verdi.

    Dikkat çeken nokta ise; aynı ses kaydını hem Nagehan Alçı’nın kaynakları hem de El Ceizre’ye konuşan Nazif Karaman dinlediyse, nasıl biri “boğuşma yok” derken diğeri tam aksini söylüyor?

    KANADA BAŞBAKAN'I: SES KAYITLARINI DİNLEDİK

    Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Kanada İstihbaratı'nın Türkiye'nin verdiği ses kayıtlarını dinlediğini açıkladı. Başbakan Trudeau, kendisinin kayıtları dinlemediğini ve Suudi Arabistan'a karşı atılacak adımlarda ortak fikre sahip müttefiklerle beraber çalışacaklarını söyledi.


    Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler!


    Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler!


    Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler!
  • İşte gerçek islam bu şeriatçılığı sevenler düşünsün tacizci tecavüzcülerede böyle oluyor ha bu adamın durumu ayrı ama suç infazı böyle.
  • "İyice çorba ettiler, beceriksizliğin bu kadarına pes yani!"

    Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler!


    https://odatv.com/video-var-dediniz-yok-ceset-yok.-dna-yok.-sahit-yok-kan-yok-20111833.html

    quote:

    “Video var dediniz: Yok, Ceset: Yok, DNA: Yok, Şahit: Yok, Kan: Yok”
    2 dakika

    ABD'de yaşayan ve geçmişte FBI'ın Orta Asya masasında çalışan serbest gazeteci Sibel Edmonds, Suudi Arabistan’ın İstanbul Konsolosluğu’nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili dikkat çeken sorular sordu.

    Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Edmonds önce, “Bir: Suudi Arabistan da boşanması tamamlanmamış bir ‘Garısı’ var. 2- Daha Kaç ay önce romantik öpüp kokladığı yeni Mısırlı’ Garısı var. Bir de bu sahte yeni nişanlı da mı var? Siz Şariatçılar bayağı Sapıksınız ya! Üstüne bir de onun #BinLaden AlQaeda geçmişini ekle: al Kaşıkçı!” diye yazdı.

    Edmonds’a bir takipçisinden, “Adam Suudi Arabistan vatandaşı... Yani 4 evliliğe kadar devlet izni var. Bu cinayete makul bir sebep mi? İsterse 4 sevgilisi olan bir seküler batılı olsun.. Cinayeti soruşturuyoruz cinayeti! Hani Suudi Arabistan'ın bile kabul ettiği ama sizin ısrarla kabul etmediğiniz cinayeti!” diye yanıt verdi.

    Edmonds buna karşılık daha sonra “Benim yıllarca tecrübe ve tahsile dayalı Sorular sormam senin gibi yeni türemiş şariacı gazetecileri neden çıldırtıyor: Yalanca detaylı video var dediniz:Yok. Ceset:Yok. DNA:Yok. Şahit: Yok. Kan: Yok. ABD’de yeni karısı olduğunu da öğrenemediniz.Soros Bağını da sakladınız.Neden?” ifadelerini kullandı.

    İşte o paylaşım:

    Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler!


    Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler!



  • Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler!


    https://odatv.com/cinayetin-ses-kayitlari-nasil-elde-edildi-19111844.html

    quote:

    Cinayetin ses kayıtları nasıl elde edildi
    4-5 dakika

    Halifax Uluslararası Güvenlik Forumu için Kanada'ya giden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi, Türkiye'deki tutuklu gazeteciler, Türkiye'nin Rusya ve Batı ile ilişkileri konularında BBC muhabiri Yalda Hakim'in sorularını cevapladı.

    Türkiye'nin Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili kayıtları nasıl elde ettiği konusunda spekülasyonlar yapılıyordu.

    Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin Suudi Arabistan Konsolosluğu'nu dinlemesinin söz konusu olmadığını söyledi. Akar, cinayet ile ilgili kayıtların Türk istihbaratının elinde olduğunu belirtti, "Kayıtların kaynağını açıklamıyoruz" dedi.

    Bakan Akar'ın, BBC'nin sorularına verdiği yanıtlar şöyle:

    BBC: CIA'in, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölüm emrini Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın verdiği sonucuna vardığı söyleniyor. Türk hükümeti de böyle mi düşünüyor?

    Hulusi Akar: Bildiğiniz gibi 18 kişi bu işin içinde. Şimdi onlar Suudi Arabistan'da tutuklular. Türk makamları, bu zanlıların yargılanmak üzere Türkiye'ye gönderilmesini istedi. Bildiğiniz gibi elimizde bazı deliller var ve bunları NATO ülkelerinin bazılarıyla paylaştık. İngiltere, ABD, Kanada, Fransa ve Almanya gibi…

    BBC:Delil derken ses kayıtlarını mı kastediyorsunuz?

    Hulusi Akar: Ses kayıtları ve diğer şeyler.

    BBC:Bu ses kayıtları kamuoyuna açıklanacak mı?

    Hulusi Akar: Şu anda hayır. Ama duruma bağlı, savcılığımızın kontrolünde, gelişmelere bağlı.

    BBC:Suudi Arabistan'ın soruşturmasını tatmin edici buluyor musunuz?

    Hulusi Akar: Biliyorsunuz Suudi Arabistan Savcılığı'ndan şüphelileri Türkiye'ye gönderilmelerini istedik. Kovuşturma açısından bu şahısların suçun işlendiği yer olarak Türkiye'de yargılanması çok daha iyi olur.

    BBC:Bunu yapmayacaklarını biliyorsunuz.

    Hulusi Akar: Şimdiye dek bu talebimize bir yanıt almadık.

    BBC:Türkiye, Muhammed bin Selman'ı mı suçluyor?

    Hulusi Akar: Şu anda elimizde bazı deliller var ve bunları birçok ülkeyle paylaştık. Savcılığımız olayı her açıdan inceliyor.

    BBC:Konsolosluğun dinlenip dinlenmediğine dair pek çok soru soruluyor. Bu Türkiye açısından sık başvurulan bir uygulama mı?

    Hulusi Akar: Konsolosluğu dinlemek söz konusu değil. Ses kayıtlarının kaynağını açıklamıyoruz. Bu sizin yorumunuz.

    BBC:Bu ses kayıtlarının nasıl elde edildiği çok merak ediliyor.

    Hulusi Akar: Ses kayıtları istihbaratımızın elinde.

    Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler!

    BBC: Birçok kişi Türkiye'nin Cemal Kaşıkçı'yı savunup onun için adalet peşinde koştuğunu söylüyor. Türkiye'de bu kadar çok gazeteci tutukluyken bu, samimiyetten uzak bir yaklaşım değil mi?

    Hulusi Akar: Türkiye'de cezaevlerindeki hiçbir gazetecinin durumu ile Cemal Kaşıkçı olayı arasında benzerlik yoktur. Hapistekiler kapalı kapılar arkasındaki faaliyetleri nedeniyle haklarında hazırlanan dosyalar kapsamında cezaevindeler. Bunların hiçbiri gazetecilik faaliyetlerinden dolayı cezaevinde değil. Bu asla gerçekçi değil.

    BBC:100'ü aşkın gazetecinin hapiste olduğu haberleri var. Bu sayı Çin'dekinden fazla.

    Hulusi Akar: Onlar gazeteci değil. Gazeteci unvanına sahip olabilirler ama…

    BBC:Peki kanıtınız ne?

    Hulusi Akar: Pek çok kanıt var. Dosyalarına dikkatli bakarsanız ne yaptıklarını, gazetecilikten ne kastettiklerini anlarsınız.

    BBC:Vladimir Putin gibi otokratlar, hatta Muhammed bin Selman, insanlar hakkında bu tür şeyler söylüyor.

    Hulusi Akar: Türkiye'deki dava dosyalarını diğerleriyle karıştırmayın. Eğer çok ilgiliyseniz, savcılığa ve mahkemeye gidip onların ne yaptıklarına dair bilgi alabilirsiniz.

    BBC:Türkiye'de yargının bağımsız olduğunu mu söylüyorsunuz?

    Hulusi Akar: Elbette.

    BBC:Kısaca Suriye'ye değinecek olursak, Türkiye Rusya'nın Suriye'deki eylemlerini, Humus'un ve Halep'in bombalanmasını eleştirmedi. Rusya'nın sorumlu olduğu tüm bu eylemlere eleştirel yaklaşmadı.

    Hulusi Akar: Mevcut istikrarı muhafaza etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Suriye ve İdlib'deki tutumumuz budur.

    BBC:Türkiye'nin Batı'dan kopmakta olduğuna dair yorumlara ne diyorsunuz?

    Hulusi Akar: Bu yorumların nedenini anlamıyorum. Bazı ülkelerle sorunlarımız var. Ama bunlar sadece Batılı ülkeler değil, doğu ülkeleriyle de sorunlarımız var. Bu sorunları müzakere ederek ortak çözümler bulmaya çalışıyoruz. Ama öte yandan bazı konular da var ki biz Batı'dan uzaklaşmıyoruz ama Batı bizi itiyor.
  • "İŞLER İYİCE SARPA SARIYOR!"

    https://www.gercekgundem.com/medya/51442/eger-boyle-bir-sey-varsa-turkiye-cinayetin-ortagi

    quote:

    'Eğer böyle bir şey varsa; Türkiye cinayetin ortağı'
    3 dakika

    Korkusuz yazarı Can Ataklı, vahşice öldürülen Cemal Kaşıkçı olayını köşesine taşıdı.

    21 Kasım 2018 08:40 / Medya

    Can Ataklı "Cinayeti işleyen ekibin elini kolunu sallayarak yurt dışına çıkmasına nasıl izin verildi?" diye sordu.

    Ataklı'nın bugünkü yazısından ilgili bölüm şöyle:
    KAŞIKÇI CİNAYETİ KANITLARINI AÇIKLAYACAĞIZ AMA BELLİ Kİ BU TAM BİR SKANDAL OLACAK

    İktidarın medya üzerinden kullandığı sözcülerinden İbrahim Karagülle önceki günkü Yeni Şafak Gazetesi'ndeki köşesinde çok iddialı bazı öngörülerde bulundu.
    Karagülle Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili kayıtların bu hafta içinde kamuoyuna sızdırılacağını ileri sürdü.
    Yeni Şafak yazarı bu kayıtlarda neler olduğunu ise şu cümlelerle anlattı;
    “Katillerin kendi aralarındaki konuşmaları, cinayeti işledikten sonra Riyad'la konuşmaları, Veliaht Prens'in emri bizzat veren kişi olduğunu kanıtlayacak diyaloglar, belki Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Mısır istihbaratının olaydaki rolü, hatta İsrail istihbaratının “bilirkişiliği” veya cinayetin ABD ayağına dair bilgiler..”
    Bu bilgiler Karagülle'ye göre “dünyayı sarsar, bölgede depremlere yol açar, Suudi Sarayı'nı altüst eder, bölgesel güç yapılanmasında yepyeni durumlar yaratır.”
    Evet eğer dediği gibiyse bu kanıtlar tam da bu etkilere yol açar.
    Peki bu sadece bununla mı sınırlı kalır?
    Bu kanıtlar Türkiye'nin başını da ağrıtmaz mı?
    Cumhurbaşkanı Erdoğan “ses kayıtlarını yabancı liderlere dinlettiğini ve onların da büyük şaşkınlık yaşadığını” anlattı Fransa gezisinden dönerken.
    Elimizde böyle bir ses kaydının olması iyi mi kötü mü karar veremiyorum.
    Çünkü bunların nasıl elde edildiği şu anda bilinmiyor.
    Yabancı devlet yöneticilerine kayıtların kaynağı söylenmiş midir, o da meçhul.
    Oysa bunlar herkesin bilgisine sunulduğunda ortaya başka sorular da çıkacaktır.
    Örneğin bu kayıtlar nasıl yapıldı?
    Bunlar Türkiye tarafından mı kaydedildi yoksa başka yollardan mı ele geçirildi?
    Tabii eğer dinlemeyi bizzat Türkiye yaptıysa başka sorunlar var.
    Kayıtlar her şey olup bittikten sonra mı dinlendi yoksa canlı olarak bunları dinleyen görevliler var mıydı?
    Eğer öyleyse cinayeti neden sadece izlemekle yetindik?
    Daha da önemlisi cinayeti işleyen ekibin elini kolunu sallayarak yurt dışına çıkmasına nasıl izin verildi?
    Her şeyin ötesinde henüz doğrulanamayan ama yalanlanamayan bir konu da yerli işbirlikçi olduğu iddiaları.
    Ki zaten eğer böyle bir şey varsa Türkiye cinayetin ortağı durumuna geliyor ki, aman Allah'ım.
  • Paylaşılsın yav. Hayat paylaşınca güzel zaten.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "KENDİ SONU DA DESTEKLEDİĞİ YÖNTEMLE OLMASI NE ACI DEĞİL Mİ? ETME BULMA DÜNYASI!"

    Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler!


    https://odatv.com/cemal-kasikci-kafa-kesilmesini-boyle-savunmustu-27111806.html

    quote:

    PRENS DANIŞMANI SIFATIYLA PROGRAMDA: İNFAZ İNFAZDIR

    Al Jazeera'deki programa Suudi Arabistan adına Cemal Kaşıkçı katıldı. Kaşıkçı, "gazeteci-yorumcu" ve "Prens Turki El Faysal'ın eski danışmanı" sıfatlarıyla konuştu. Kaşıkçı'nın karşısında ise İran Ulusal Güvenlik Konseyi Dışişleri Komitesi eski başkanı Sayed Hüseyin Musavi vardı.

    Programda, Suudi Arabistan'daki infazları savunan Kaşıkçı "İnfaz infazdır. Vinçte sallandırmak veya kılıçla boynunu vurmak sonuçta bir infaz türüdür. Vahşicedir ama biz bunu Suudi Arabistan'da adalet sistemi aracılığı ile yapıyoruz. Ve biz sadece teröristleri veya şiddete çağıran muhalifleri hedefe alıyoruz. Ama biz siyasi suçluları infaz etmiyoruz" dedi.

    “ELLERİNDE KAN YOKTU AMA ŞİDDET ÇAĞRISI YAPIYORLARDI”

    Programın sunucusu Mehdi Hasan'ın "Ancak insan hakları kuruluşları 2 Ocak 2016'da bazı El Kaidecilerle birlikte boynunu vurduğunuz Şii İslam alimi Şeyg Ayetullah Nimr el-Nimr'in siyasi bir suçlu olduğunu söylüyor. Ve şu anki krizi başlatan da bu infaz olmuştu. Sizce Suudi Arabistan bu krizi istemiş miydi? Suudi Arabistan, Şii alimin boynunu vururken bu tepkiyi bekliyor muydu?" sorusuna, Kaşıkçı şu yanıtı vermişti:

    "Nimr el-Nimr yabancı bir gücün Suudi Arabistan'ı yönetmesini istiyordu. Ki, bu da büyük bir ihanettir."

    Sunucu Hasan "Yani şiddete başvurmamış bir aktivistin başını kesebilirsiniz öyle mi?" diye sordu.

    Cemal Kaşıkçı ise "Biz şiddete başvurmamış birçok El-Kaide üyesinin de başını kesmiştik. Ellerinde kan yoktu ama şiddet çağrısı yapıyorlardı" dedi.

    “ŞİDDET ÇAĞRISI YAPMIŞTI”

    Sunucu Mehdi Hasan "Ayetullah Nimr de şiddet çağrısı yapmış mıydı? Çünkü Uluslararası Af Örgütü şiddet çağrısı yapmadığını söylüyor" ifadelerini kullandı.

    Kaşıkçı'nın buna yanıtı çok netti: "Evet, Nimr el-Nimr şiddet çağrısı yapmıştı."

    CANLI YAYINDA BU KEZ KAŞIKÇI’NIN ÖLÜMÜ TARTIŞILIYOR

    İşte Cemal Kaşıkçı, El-Nimr’in idamını, baş kesmeleri ve Riyad yönetimini böyle savunmuştu.

    Programın üzerinden 2 buçuk yıl geçti…

    Ve bu kez canlı yayınlarda Cemal Kaşıkçı’nın Riyad yönetimi tarafından vahşice öldürülmesi tartışılıyor...

    İŞTE 16 OCAK 2016 TARİHİNDEKİ O YAYININ GÖRÜNTÜLERİ

  • Bu olay ne zaman çözülecek?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son haber nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -ABD'de açılan Cemal Kaşıkçı davası kapatıldı.. Gerekçe olarak mahkeme davadaki sanıkların diplomatik dokunulmazlık sahibi olmasını gösterdi..

  • Demekki para herseyi cozermis.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.