Şimdi Ara

Turkish'i Dondurma (2018) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben izledim arkadaşlar. Spoiler olmamak için gerçek hikayesini okumamıştım. Filmden çıkınca ilk işim onu okumak oldu. Çünkü filmin başında "gerçek hayattan esinlenilmiştir" deniyor. Keşke tamamen hayal ürünüdür diye belirtselermiş. Filme gidin veya gitmeyin diyemem. Ama Erkan Kolçak Köstendil ve Ali Atay'ı seviyorsanız mutlaka gidin derim. Mükemmel oynamışlar, mükemmel ikili olmuşlar. Umarım bir dizi projesinde de benzer karakterlerle ekrana gelirler.

    Filme gelince,

    Senaryo inandırıcılıktan uzak olmuş. Tren kalktığında ölülerini gömerlerken bir bakıyoruz hoop trenin geçeceği yolun ilerisine konuşlanıp, hem bomba teçhizatı hem de silahlarla tuzaklar kurmuşlar. İki kişi bir tren dolusu askeri indiriyor. Günlerce yemeden, içmeden savaşıyor. Böyle inandırıcılıktan yoksun sahneler de filme ciddi bir sekte vuruyor.




  • bence guzeldi.. hem guldurdu hem uzdu. cekimler, sahnelerde yeteri kadar basariliydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netflix'de var. belki akşama izlerim.
  • film berbat arkadaşlar normalde ali Atay'ı severim ama onun hatırı için bile izlenmez bu. Abartı sahneleri olan gerçekle alakasız yeri geldiğinde komik olmaya çalışan ama olamayan bir filmdi. son olarak filmde yaklaşık 5823578230578230 tane "gardaş" kelimesi geçiyor.

    ayrıca sırf gişe hasılatı için gerçekte 2 tane mal afgan tarafından asker değil sadece kadın ve çocukların öldürüldüğü Avustralya'da gerçekleştirilen ilk terör saldırısını Çanakkale savaşı ile bağdaşlaştırabilecek kadar alçak bir film.

    1/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 9 Aralık 2019; 14:46:40 >
  • çöp
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.