Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: berkolo88 , berkolo88 , Manatdown
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
21.503
Cevap
304
Favori
1.665.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yazilim yapanin yalanlarina inanmayin

    hele o btg maslaktaki tam felaket. dolandirici tipi var

    sikinti olursa loglardan gorebiliyor servis. mesela ciktigi max torku gorebiliyor. 250 uzeri ise gecmis olsun
  • Orası doğru, zaten borusan olsun diğer bayiler olsun asıl parayı servisten kazandığı için garanti dışı bir şey olsada gavura vurur gibi vursak diye bekliyor.
    Bencede garanti kapsamında bir araç için çok riskli. Şahsen kendim hiç yaptırmadım, yaptırma taraftarıda değilim.
    Fakat mesela yeni g20 alan bir arkadaş tanıyorum, her arabasıyla çok uğraşır, onu söker bunu takar vs, hayalet göstergeli paketi almadı çünkü orta ekran dahil söktürüp bütün gösterge kısmını kendi değiştirecek. Chip falan yaptırması kesin. Yani böyle uğraşanlar var. Hatta ne kadar doğru bilmiyorum, biraz sallamasyon gibide gelmedi değil ama videodaki marka sahibi sırf bu dükkanda 500 ün üzerinde g30 yaptık diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yelken85 kullanıcısına yanıt
    Şahsen araçlarda orjinallkten yanayımdır. Sanırım sizin aracınızdı ön böbrekleri siyah folyo kaplama yapılmış olan, onu çok beğendim, alınca mutlaka yaptırmayı düşünüyorum. Bunun dışında dediğim gibi orjinallk iyidir. Yaklaşık yarım milyona araba alıyoruz. Uğraşıpta garanti dışı bırakmak çok riskli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cruisecontrol

    Aynen video reklam amaçlı ve bence de yaptırmak garanti süresince riskli...
    Videoda dediğine göre sırf bu dükkanda 500ün üzerinde g30 yapmışlar. Eğer doğru ise kötü. Çünkü yarın ikinci elde satarken asla işlem görmemiştir diye yazacaklar. Hatta videodaki yorumlarda yazmışlar, plakayı kaydedin, 3 sene sonra motorda işlem yazılım vs yoktur diye sahibindende görürüz diye :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erciftci

    https://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=901686&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Alıntıları Göster
    Peki neden F kasa kodlu 4 serisi gelmiyicek artık Türkiye’ye o zaman? 2021 yazına doğru üretimi sona erecek modelin 2019 modelinin gelmemesi ve gelmiyicek olması niçin o halde? 440i ya da M4 modellerinin üretimi söylenen tarihte sona erecek diye düsünüyorum çünkü konuştuğum yetkililerin söylediklerine göre yaz 2020’de Coupe, 2020 sonu da GranCoupe tanıtılıcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • wasqar W kullanıcısına yanıt
    Bunu bende sormuştum borusana. Şifreli bijon opsiyonel olarak alınıyormuş, bizimkilerde standart değil. Anasının hörekesini isterler o bijona diye fiyatını sormadım. Ancak şifreli bijon beni her lastik değişiminde korkutmuştur, o nedenle olmaması bana göre daha iyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    Folyoyu başka bir arkadaş yaptırmıştı forumdan ancak o parçayı siyah olarak 250 euro ya alabiliyorsunuz orijinal. Liplerde öyle, araç için orijinal aksesuar veya bire bir muadili takılabilir, çünkü bmw nin üretiminde var. Ancak araçta orijinal olarak üretimde olmayan parçaların takılmasına bende karşıyım.
    Aracın motor altyapısını biliyoruz, ekstra güçlenmesini herkes ister. Yurt dışında güç artışları için Bmw nin garantili yazılım çözümleri olduğunu da okuyoruz yabancı forumlarda ancak Türkiye de garanti bozuluyor, korkuyoruz ve yaptıramıyoruz.
    Ben aracıma ekstra sadece pedal tepkime arttırıcı taktırdım, buna mecbur hissettim, çünkü aracın gazına köklesemde 1 sn bekliyordu ve sonra aşırı derecede zıplıyordu, bu da kazaya sebebiyet verebilirdi, bu cihazla bunu %80 oranında çözdüm. Bu cihazın araca zararı olacağını veya araç bilgilerinde çıkacağını, garanti dışı kalacağını düşünmüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Yelken85 kullanıcısına yanıt
    Folyoyu orjinal değilde kaplama yaptırmayı düşünüyorum siyah jant ile birlikte, ilerde geri sökerim jantlarda kroma dönerse araç baya değişir.
    Bu tepkime süresi arttırıcı aparat içinde inşaallah aracı alınca size bir mesaj atarım hocam. Muhtemelen bende ondan yaptıracağım, anlattığınıza göre çok faydalı bir şey olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hzr06 H kullanıcısına yanıt
    İç tasarım artık çok eski kaldığı için olabilir, 3 ile 5 varken onların arasına 4 koymak istemediklerinden olabilir. Yepyeni 3 serisi varken eski 4 serisini kaça satacaksınız mesela, kim neden alacak? Yaşayıp göreceğiz neler olacak, biraz sakin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hzr06 H kullanıcısına yanıt
    Sebebi nedir bilmiyorum ama borusana sordum,biz getirmeyeceğiz artık dediler sadece.Ellerinde son kalan boş 4.18m i (coupe) de 40bin indirimle bırakıyorlardı 10 gün önce.

    Siz hala tereddüttesiniz sanırım,ben de aynı durumdaydım ama 3 ü kullandıkca ve nereye gitsem insanların araca gösterdiği ilgiden doğru seçimi yaptığımı anladım,sadece jantları çok çirkin (790m jant),istediğim özelliklerdeki araçlarda başka jant seçeneği yoktu,onu da dışarıdan 792m getirterek çözecegim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaamoz -- 8 Aralık 2019; 18:54:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    Gaz tepkime cihazı araçtaki gaz tepkime gecikmesini %70-%80 oranında çözüyor. Türkiye de bir kaç alternatif var ben sağda solda lpg kumandası gibi kumanda gözükmesin diye bluetooth lu race chip xlr modelini aldım. Bluetooth özelliği olmayan modellerden daha pahalı ama Made in Germany :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yelken85 kullanıcısına yanıt
    hocam hangi arabadan gectin 320 ye?
  • Kaamoz K kullanıcısına yanıt
    Sebebi yeni kasanın gelicek olması ve su an benim de sahibi olduğum kasanın eski kalması artık. Bana satış danışmanım 2020 nin 2. Ve 3. Çeyreği itibariyle artık F kasa kodluların üretiminin sona ericeğini söyledi. 3 serisine gelirsek alan arkadaşlar adına cok sevindim cunku gerçekten güzel araç. Hem dışı hem içi, özellikle de içi aslında. Ben su anki 418 in dışına ne kadar bayılsam da içi gerçekten eski artık. 10 senedir nerdeyse aynı kabin tasarımıydı ancak G20 yle buna son verdiler. Özetle acele etmek istemiyorum 4 serisini de bekleyip fiyattır vs dir ona göre bi karar vermek istiyorum. Şu anda zaten 418 den gayet memnunum ama dediğim gibi 3 serisi yeni olması dolayısıyla fazlasıyla cezbediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M paket 320i kalmamış bmw online’da
  • burada ne kadar çok 4 serisi ile 3 serisi sohbeti olmuş

    bir kere aynı segmentlerin arabaları değil, yani kıyaslanacak araba değiller.

    bazı arkadaşlar 4 serisini kötülemiş hatta.

    arkadaşlar olay ortada ve çok açık.
    şu anda 3 serisinin yeni kasası çıktı ve kasa çok güzel.
    ama şu gerçek ki yeni kasa 4 serisi tanıtılacak ve o zaman bu sohbetler sona erecek.

    şu anda tartışmanın sebebi de bu sanırım. eski kasa 4 ile yeni kasa 3 serisi kıyaslaması olmuş o.
    zaten ancak 4 serisinin eski kasasıyla kıyaslanır. dediğim gibi segment farkı var.

    o kıyaslamada zevklere göre değişir.
    3 serisinin yeni kasa oluşu, yeni keskin hat çizgileri ilgi çekiyor.
    eski 4 serisi ise, ne kadar eski olursa olsun. coupe veya grandcoupe oluşuyla hala tercih sebebi olabilir. camların çerçevesiz oluşu ve arka bagajın komple açılışı ayrıca spor çizgileri ayrı bir tercih sebebi de olabilir.




  • cseyfe kullanıcısına yanıt
    Mercedes'çiydim ben, C200 D kullandım ondan önce de GLA 180D. İLK kez BMW aldım.
  • Yelken85 kullanıcısına yanıt
    Hem daha zayif dizel motordan, hem daha yavas sanzimandan gecis yapip, 320de gaz gecikmesi var demen cok ilginc geldi. Cok daha atik bir arabadan mi gectin diye merak etmistim.

    Bu soylem uzerine ozellikle gidip bir test daha yaptim, 2000 devir ustunde hic bir gecikme goremedim sahsen. Ustelik F30 320 ed kullanicisiyim.

    Acaba 2000 devir oncesinden mi bahsediyorsun? Ya da torkun dizel gibi patlamamasindan mi oyle geliyor acaba?
  • sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var. Segment farkı yok. 3 ve 4 serisi aynı platform üzerinde geliştiriliyor. 4 serisi eski 3 coupe yerine çıkarılan bir seri. 3 kasanın sportifleştirilmiş hali 4 oluyor. Elbise farkı var. İskelet aynı. 4 serisi daha alçak olduğu için cepheden bakıldığında daha geniş duruyor. F36 kasa gran coupe F30 kasadan 2 cm daha geniş. O da tampon tasarımından kaynaklanıyor.

    G kasa kodu ile BMW yeni tasarım diline geçtiği için F kasalı araçlar demode duruma geldi. BMW ilk jenerasyon 4 serisini biraz geç çıkardı. İkisi arasında yaklaşık 1,5 yıllık lansman süresi farkı var. 3 ile 4 serisi arasında çıkış tarihindeki bu fark şimdi üretilen 4 kasaya ilgiyi düşürdü.
    Keşke yakın zamanlarda piyasaya sürselerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdknt E kullanıcısına yanıt
    Ben izledigim kiyaslama videolarina gore yorum yaptim.
    Bmw 4 ile a5 i kiyaslarken, 3 ile a4 u kiyasliyorlardi mesela.
    Yoksa bende sizin dediginize katiliyorum.
    4 eski 3 serisinin sportif hali. Bakislari bile ayniydi, kasa neredeyse ayndiydi yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cseyfe kullanıcısına yanıt
    Ben de aracı sport modda 2000 devir üstünde kullanınca öyle 1 saniyelerde bir gecikme hissetmedim,gayet atik geldi araç.Comfort/Eco modda 1000-1500 devirde dipgaz yapıldığında evet bir tepkime söz konusu,fakat tepkime azaltıcı taktıracak kadar bir durum olduğunu düşünmüyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.