Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (325. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 16 Misafir (1 Mobil) - 20 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
21.178
Cevap
299
Favori
1.644.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedatt10

    Ne kadar indirim yapıyorlar acaba %10 a devam mı ki

    Nakitte yaparlar %10, eğer zam yapmasalar indirimi azaltırlardı. Bu biraz pazarlama stratejisi, indirim yapınca müşterinin daha çok hoşuna gider çünkü.


    Eğer almayı düşünüyorsanız güncel indirimleri benim satışcıya sorarım kosiflerdeki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim aracın standart donanımlar kısmında Alarm sistemi yazıyordu ama hiç denemedim. Araçlarımızda alarm var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naa111 kullanıcısına yanıt

    İlk gelen seriler de ne yazık ki yoktu. Sonrasında bütün araçlara koydular. Mesela eşimin luxury line aracında Türkiye paketinde o dönemde alarm ile gelmemişti. Benim kendi aracımda alarm ile gelmişti. O zaten dediğim gibi şimdiki Türkiye paketi içinde geliyor. Motion sensörü yani harekete duyarlı sensör ve tilt sensörü oluyor alarm sisteminde. Şu video da hepsini anlatıyor.   Yalnız hareket sensörünün ve tilt sensörürünün kapatıldığını bilmiyordum. İnsanlar köpeklerini içeride bırakınca ne zaman kitleseler ötüyormüş tabiki.   Bende yarın sabah bir deneyeyim. Aracı kitledikten sonra 10 saniye kilitleme düğmesine basılı tutunca sistem kapatılabiliyormuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 5 Mayıs 2021; 22:27:7 >




  • Android autodan halen haber yokmu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bilgi için :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Bilgi için teşekkürler 🙏🏻 . Ben de çocuğu bir kere araba içinde bırakmıştım sadece iki dakika döndüğümde arabanın başına toplanmışlardı. Alarm olduğunu bile bilmiyordum. Şimdi öğrenmiş olduk.

    Bir şey daha, sanırım 10 sn basılı tutmak değil de, 10 saniye içinde tekrar basarsanız alarmın deaktive olacağını söylüyor. Zaten kırmızı ışığın sönmesi bunu gösteriyormuş 👍🏼.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordrage -- 6 Mayıs 2021; 18:48:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi geceler herkese. Aracım daha 400 kmde. Acemiyim biraz :) Geçen kaputu acayım bir bakayım dedim bir daha kapatamadım :) Kullanma kılavuzunda 50 cm yuksekten bırakın diyor . Denedim sertçe çarptım falan ama yine yanlarda boşluk kalıyor. Kaputun üstünden de bastırıp abanmak istemedim :) İlk başta hiç kapanmamıstı araç uyarı veriyordu. Şmdi uyarı da vermıyor kısa mesafe gittim geldim sorun da olmadı ama önde sağda ve solda birer parmak kadar boşluk var hala . Önerisi olan olur mu ?

  • ali_1324 kullanıcısına yanıt
    Kiyamiyorsunuz yüksek ihtimal 🙂 50cm den hızla itin aşağı kapanır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam baya sertçe de kapattım bam güm ama o aralık hep kalıyor. Böyle bir durum için servise gidip rezil olmak da istemiyorum :) En son abanıcam sonra çare kaputun üstünden artık :)

  • Hocam arada filan bişey koyup unutmuş olmayasınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_1324 kullanıcısına yanıt

    Bende geçmişte bundan ötürü çekiniyordum. Sonra serviste göstermişlerdi. Orta seviyeye inince hızlı bir şekilde kapatmak gerekiyor. Yoksa evet nedense g20 kaputunu bende kapatamıyordum. Yalnız değilsiniz.  

  • ben kaputu kapatırken hiç çarparak kapatmıyorum. normal şekilde yavaşça bırakıyorum ardından kaputun üstündeki iki çizgiye elimi koyuyorum sağa bi elimi sola bi elimi pat diye ittirince ( kaputun ucundan ortasından değil) bi anda cuk diye kapanıyor. içimi en rahat ettiren yöntem bu :)

  • Teşekkür ederim arkadaslar aksam deneyeceğim :) Yalnız olmamama ayrıca sevindim :D

  • Motor kaputunu kapatirken asla elinizle bastirmayin. Eger yaparsaniz bir süre sonra o bölgede ufak tefek göçükler oluştuğunu görürsünüz. Kyllanim kitapciginda da zaten yukardan hizlica kapatin diye yazilmiş..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JN008 J kullanıcısına yanıt

    her gun kaputu açmadığımız için öyle 1-2 seferle pek bişey olacağını sanmıyorum. senelerdir bu şekilde kapatıyorum gerçi hiç göçük olduğunu görmedim ama tabi baskıyı nereye yaptığımızla alakalı göçük olayı. kaputta direnci az olan bölgelere uygularsak dediğiniz gibi göçük oluşabilir. kitapçıkta doğrusu üstten hızlıca bırakmak diyorsa zaten öyle yapmak lazım.

  • Kılavuzdaki gibi kapatıyorum sağ tarafta sadece bir parmak bosluk kalıyor Çok azcık bastırdım abanmadan ama olmadı yine. 50 cm yuksekten bırakıyorum olmuyor , sert bırakıyorum olmuyor :) Eşimin arabasını kullanıyorum birkaç gündür , soranlara kaputu kapatamadım diyemıyorum  

  • ali_1324 kullanıcısına yanıt
    Yeteri kadar sert kapatmıyorsunuz hızlıca itin aşağı doğru.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ali_1324 kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Bende de aynı sorun var, teslim alırken farketmiştim. Sadece sağ tarafta oluyor benimkinde. Kaputu kapatırken elinizi kapanmayan yerlerin ucundan bastırarak kapatırsanız tam kapanıyor. Yani kapanırken elinizle çok hafif bir ivme yaratmanız ve kapanma anında elinizin kaputta olması yeterli...


    Bir şekilde kapandığından sorun etmemiştim, muhtemelen bir ayarlama yapılması gerekiyor diye düşünüyorum.

  • Slm g20 lerde on camlarla arka camlarin seri numaralari niye farkli arkalar siyah oldugu icinmi ?
  • ~SERKAN~ kullanıcısına yanıt

    Aynı şekilde hocam benimki de sağda kapanmıyor saece bir parmak bosluk var. Araç uyarı da vermiyor tatilden sonra götürecem artık servise . Ne yaptıysam olmadı  

  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.