Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (761. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.821
Cevap
654
Favori
558.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • khaos kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Şimdiden hayırlı olsun.

    İyi ce şarj ettikten sonra haritalamaya başlatın. harita tam olarak çıktığında odaları bölecek ve renklendirecektir. Robot o işlemi bitirdikten sonra siz istediğiniz odaya yönlendirebilirsiniz.


    İyi günlerde kullanınız.

  • LABARAK L kullanıcısına yanıt

    İyi günlerde kullanınız.

    Her şarjdan sonra fişini çıkartacaksanız robot almanın ne anlamı var ki, amaç onun tüm temizlik işini kendi başına halletmesi - siz başında durmadan.

    :ok uzun süre kullanmayacaksanız fişten çekersiniz, aksi halde batarya optimizasyonu için zaten şarjda kalması gerekiyor.


    Saygılarımla

  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Burada sorun her manyetik bandın işe yaramayabileceği.

    Buzdolabı kapı fitillerinin içindeki manyetik şeritlerden söz ediyorum ve bunların gücü ve gauss etki alanı farklı olabilir.

    Mesela bende Neato için olan var ama Xiaomi modellerinin sensörlerinde işe yaramadı, yenisini getirtmiştim bir kaç kullanıcı için.

    Denemden bir şey söylemek doğru değil.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Anladım Ali abi

    Detaylı cevap için teşekkürler, sayende birşey daha öğrendik   benimkisi fikir yürütmekten ibaret, belki yararı olur diyerekten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khaos kullanıcısına yanıt

    ilk süpürmede KENARLARI SÜPÜR seçiyorsunuz. Harita çıkıyor. Alanlar bölünmüş ve room1 2 3 4 diye ayrılmış renkli bir harita elde ediyorsunuz. Map edit bölümünden oda isimlerini değiştirip, odaları bölme yada birleştirme yapabilirsiniz. Bu aşamadan sonra haritada oda isme tıklayıp Start tuşuna basınca seçtiğiniz bölüme gidecek V3

  • caca40 kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Ben de salonda panel şeklinde ayakları olan orta sehpamın ayaklarına tırmanmaya çalışan mop pro süpürgemin ilgili bölgeye tırmanmasını engellemek için manyetik bant düşündüm. Yorumlara bakarak, riske atmamak için de Evafone Xiaomi yetkili mağazından daha pahalıya Xiaominin orijinal bandını aldım. Ancak sonuç tam bir fiyasko.... Bant hiç bir işe yaramıyor ve süpürge bandı atlayıp Sehpa ayağına paşalar gibi tırmanmaya devam ediyor....

  • droral D kullanıcısına yanıt

    sizin tecrübenizden yol çıkarak Ali abinin bahsetmiş olduğu;


    ''Burada sorun her manyetik bandın işe yaramayabileceği.

    Buzdolabı kapı fitillerinin içindeki manyetik şeritlerden söz ediyorum ve bunların gücü ve gauss etki alanı farklı olabilir.

    Mesela bende Neato için olan var ama Xiaomi modellerinin sensörlerinde işe yaramadı, yenisini getirtmiştim bir kaç kullanıcı için.

    Denemden bir şey söylemek doğru değil.''


    cihazların hiç birisinde bu manyetik bant kullanımı için gerekli olan güç ve gauss etki alanı referans aralığı gibi bir ibare görmedim. Kullanıcıya para ile bant alsa bile deneme yanılma yapması gerektiği gibi bir gerçek ortaya çıkıyor. Akıllı robot süpürge araştırmalarımın en başında anker eufy robovac 35c modelinde içinde manyetik bant ile geldğini görmüştüm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 27 Ekim 2020; 11:51:41 >
  • Arkadaşlar 2 gün önce s5 max satın aldık amazon üzerinden 3. çalıştırışımda şöyle bir hata alıyorum "the strainer may be incompletely dried or blocked the suction capacity of the fan is temporarily reduced and will be resumed after the strainer is cleaned" nasıl çözüme ulaşabilirim

  • furkanyusuf123 kullanıcısına yanıt

    Strainer dediği fanın önündeki son koruyucu. Buranın tıkanması için cihazın filtresiz bir şekilde uzun düre kullanılması lazım, normalde filtre takılı iken oraya toz gitme ihtimali çok çok az.

    Kaldı ki, 3 gündür kullanıyorum diyorsunuz, bu zaten imkansız.


    Eğer filtrenizi yıkadıysanız da bazen bu arızayı verebilir.


    Cihaz siyah mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 27 Ekim 2020; 13:15:40 >
  • Raskol R kullanıcısına yanıt

    Kullanabiliyosunuz. yapmanız gereken, deneysel özelliklerden harita kayıt modunu açmak. İlk temizliğinizi sessiz modda tamamlayın. ardından haritanın oluştuğunu göreceksiniz. diğer özelliklere (sanal duvar, yasaklı alan ) erişebildiğinizi göreceksiniz.


    ilk haritalama için sessiz modda önermemin sebebi ise, tüm evi bitirinceye kadar şarjının yetmesidir.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Evet siyah bir defalığına filtrenin içini boşalttığım da filtreyi yıkamıştım yapılmaması mı gerekiyor bu olayın

  • Merhaba arkadaşalar S5 max adlım dün itibariyle.Evim dubleks harita çıkarma işini alt katı ve üst katı süpürme işini nasıl yapacağım

  • furkanyusuf123 kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/20388867


    ''Hepa filtreler normal filtrelere göre çok daha sık tıkanırlar ve daha sık temizlenmeleri gerekir. Yeri gelmişken hatırlatayım: robot filtrelerini yıkamayınız. Ne kadar kurutsanız da sıvı teması selüloz malzemenin gözeneklerini şişireceği için eski performansına dönemeyecek ve fanınızı zorlayacaktır.''


    demiş Ali abi.

  • furkanyusuf123 kullanıcısına yanıt

    Yeni filtre takınız, ıslanmış ve kurumuş olsa da eskisi artık fanı yoracaktır.

    Keşke forumu takip etseydiniz, bu konuda hep uyarı yapıyoruz.

    Geçmiş olsun, uyarıyı dikkate almayıp devam etseydiniz fan bloğunuz devre dışı kalacaktı.

  • Allah allah roborock bile 15 gunde bir yikayin diyor..ben de ona aldanip yıkamıştim.bizim yedek parçalar halen yolda gemide filandir sanirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kosmosundelisi K kullanıcısına yanıt

    halıda çok ses çıkarması ile ilgili bir yorum yapamayacağım fakat, mob yapılırken halıya temas çok istenilen bir durum değil hijyen açısından. Cihazınızda seçili alanda mob yapma gibi bir özellik yok malesef. bu sebeple mob yaptıracağınız zaman halılarınızı kaldırmanız gerekmekte.

  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Maalesef bütün üreticiler aynı tuzağı kuruyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serkanbjk43 S kullanıcısına yanıt

    ilk olarak ben alt katı haritalandırdım. Temizlik yaptırdım. Daha sonra poer tuşu ile kapatıp robotu cihazı şarj ünitesinden alıp üst kata çıkardım, odalardan birine duvar dibine bıraktım. Kenar süpürtme olarak tekrar çalıştırdım. 3 odayı dolaştı ve işi bitince bıraktığım noktaya geri döndü. (Bu arada bu bırakılan nokta önemli, hep aynı yere bırakmanız gerekecek.) Haritayı kaydedeyim mi diye sordu, "Yeni bir harita" olarak kaydettim. Power tuşu ile kapatıp tekrar şarj istasyonuna götürdüm.


    Bu işlem V3 modelinde yapıldı ama genel mantık olarak bu şekilde olacaktır diye düşünüyorum. Şu anda bu şekilde 3 haritam var. Yazlık ev de altkat-üstkat ve kışlık ev.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Yeni filtre gelene kadar kullanmayı bırakıyorum o zaman.

    İlginiz için teşekkür ederim <3

  • 
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.