Şimdi Ara

Çocuğunu Okula 'Boyun Eğme' Tişörtü İle Gönderen Anne!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
4
Favori
51.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
293 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Adamlar şurda iki dk tatmin olacaklar sen de hemen oyun bozanlık yapmışsın hocam ya Kendine düşman yaratıp sonra da onu döverek kahraman olmaya çalışan ABD gibiler, bırak oynasınlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var. Zamanında hatırlıyorum siyah yada mavi önlükleri biz herhangi bir istediğimiz tuhafiyeden fiyatına göre alabilirdik. Şimdi ise kıyafet mevzusu okul yönetiminin de içinde bulunduğu bir ticaret ağı içerisinde alınabiliyor. Okulun belirttiği kıyafetler yine okulun belirttiği noktadan alınıyor ve orda fiyat neyse boyun eğip alıyorsun. Kâr marjını yüksek tutmak adına çaputtan bozma elbiseye ne fiyatlar çekiliyor haberin var mı!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet çünkü insanları mal,mülk,paraya taptıran,kazanma hırsından çıldırtan,intiharlara sebep olan kapitalizm harika bir sistem ama komünizm çoh götü yaw.allahsız bu gomünisler demek çok mantıklı.
  • Forma için idarenin diretmesi var ise kadın haklı, ancak protesto şekline çocuğunu araç yapması yanlış, çocuk zaten bu konulardan dolayı bir yüklenme yaşamış iken üzerine tişörtü giydirip teşhir direği gibi okula salmak bir de internette yaymak çocuğa fayda getirmez zarar getirir.

    Sistemi çocuğun üzerine slogan giydirerek çökertemez, forma - sistem konusunda bir sıkıntı yaşıyor ise çocuk dışında bir yol izlemeliydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 28 Eylül 2018; 12:32:49 >
  • tırt. tamamen şov amaçlı ve başarmış. aferin.
    özgürlük diye yırtınanlar özgür bireyin ne olduğunu bilmeden konuşuyorlar. "boyun eğmeyen" özgür değildir. boyun eğeceksin, yetişip insan yetiştirmeye muktedir oluncaya kadar boyun eğeceksin.
    şimdiki kullanılan "öğretim" kelimesi tamamıyla bu yanlış üzerinedir. sap gibi hocalar yetiştirdiler (!), okulda sadece ders anlatıp çıkar oldular. oysa onun aslı "eğitim"dir. çocuğu sadece ailesi eğitmez. aile bir noktada artık yetersizdir. eğitebilecek ellerde o çocuk büyür, olgunlaşır. "ağaç yaş iken eğilir" de aynı köktendir.

    ama malum yeni kuşak aileleri her şeyin en iyisini (internette öyle yazıyo çünkü?!?!) bildikleri için "boyun eğme" diye şımartıyorlar. berbat bir nesil salıyorsunuz ya, sonumuz hayrola..
  • Helal olsun yürekli anneye.
    Böyle cesaretli insanlarla kurtulacak bu ülke.
    Eğer devlet okul üniforması vermiyorsa kimseye şu formayı alacaksın diye diretemez.
  • Helal olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ComingWind kullanıcısına yanıt
    Çok uzun zanandır orta okul vw lise döneminde her okulun kendine has üniforması var.

    Yanlış hatırlamıyorsam 2014 veya o civarda AKP hükümeti biz vu üniformaları kaldıralım tek tipe gerek yok sivil gidip gelsinler okula.

    Sonra sosyal medyada kıyamet koptu. Heekesin parasımı var zengini fakiri var olmayan ne giydirecek çocuğuna ( sanki okul yokken çıplak dolaşıyorlar) düzeni sağlıyor üniforma vs vs ya milyon çeşit bahane buldular. Bir sütü kampanya başlattılar filan. AKP hükümetide iyi istemiyorsanız yapmayız deyip vaz geçti. Sonra veliletin onayı ile haftada 1 gün serbest moda gectiler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    orta öğretim ve liseyi 90 lı yıllarda bitirdim
    o zamanlar forma dediğin belirli bir standartta ceket ve pantolondan ibaretti
    herke istediği yerden istediği fiyata alabiliyordu
    sadece cekete dikilen okul amblemini okul cüzzi bir fiyattan satardı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: resdent

    evet çünkü insanları mal,mülk,paraya taptıran,kazanma hırsından çıldırtan,intiharlara sebep olan kapitalizm harika bir sistem ama komünizm çoh götü yaw.allahsız bu gomünisler demek çok mantıklı.
    Boş laf. Bomboş. Gördük Komünizmi ve Komünistleri. Allah konusu da umurumda değil bir ateist olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barış Manço

    Kızını boyun eğen biri olarak yetiştirmeyen ona büyük örnek olan bir anne. Boyun eğdiricilerin en sevmediği şey böyle insanlardır.
    Barış Manço gibi güzel bir insanın adını kullanıcı adı olarak kullanacaksınız. Sonra "komünist bir zırva"nın (Türkiye Komünist Partisi sloganıdır.) küçücük bir çocuk üzerinden okullara sokulmasına alkış tutacak ve bu problemli veliyi savunacaksiniz. Sorarım size, bahsedilen annenin Facebook profiline baktığınızda ne görüyorsunuz?

    Bu muhalefete her şey hak. Sizin yüzünüzden olan bize oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E767019CA -- 28 Eylül 2018; 14:5:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nası 8. sınıf ya
  • Önceleri okul formasını savunurdum, hani imkanı olmayıpta doğru düzgün giyinemeyen çocuklar imkanı olana bakıp imrenmez diye. Ama şuanki duruma bakıyorumda üniforma işi insanları zora sokuyor.
    Aslında kadının dediği doğru devlet karşılayabilir basit bir tshirt pantolon maliyeti ne sanki.
    Üniformanın zorunlu olması onu üretenlerin ekmeğine yağ sürüyor sadece. Tıpkı trafik sigortasının zorulu olup sigortacıların ekmeğine yağ sürmesi gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 28 Eylül 2018; 14:51:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.