Şimdi Ara

UCUZ PROJEKSİYONLARIN FARKI NE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG PW600 model bi projeksiyon almıştım zamanında 1200'e. 2 sene kullandım bozuldu. garantisi bittiği için de tamir ücreti olarak 1100 lira istediler ben de çöpe atın dedim. Şimdi tekrar projeksiyon almak istiyorum 4-5 binlik bişey alayım dıyorum 2 sene sonra oda bozulursa diye endişelendiğim için artık ucuz projeksyonlara yönelmeyi düşünüyorum.

    mesela altta 2 tane ucuz projeksiyon buldum. youtube'dan performans videolarına falan baktım fena değil benim işimi görür. evde küçük bi odam var orda kullancam zaten plastation oynamak için pcden film izlemek için vs.

    siz ne düüşünüyosunuz bu konuda sizce alayım mı bunlardan birini ?

    ya da önerebileceğiniz f/p ürünü var mı ?

    https://www.banggood.com/tr/GM60-Mini-Portable-Full-HD-1080P-LCD-Projector-1000LM-LED-Home-Theater-800-x-480-Pixels-Resolution-p-986102.html?gmcCountry=TR&currency=TRY&cur_warehouse=CN&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_elc&utm_content=2zou&utm_campaign=pla-all2-tr-turkish-pc&gclid=Cj0KCQjwuafdBRDmARIsAPpBmVU5OMoI9yrl93pb61nM4Vv9DVuBXiT1nFXRq3Nm0tnIP9JS8heWkOMaAjsIEALw_wcB


    https://www.banggood.com/tr/OWLENZ-SD50-Plus-1500-Lumens-LCD-LED-HD-Projector-Home-Cinema-Theater-HDMI-USB-AV-Support-1080P-p-1097184.html?rmmds=detail-left-hotproducts__4&ID=521800







  • Yukarıda gösterdiğiniz projeksiyon cihazlari kötü. Hem gerçek çözünürlükleri çok düşük hem de lumen değeri çok az. Verdiğin para çöpe gider. Projeksiyon cihazı için hem uygun fiyatlı hem de iş görsün diyorsanız çözünürlük en az 1200*800 olmalı. Işık lumeni de en az 800-1000 lumen olmalı. Aşağıdaki projeksiyonu önerebilirim.



    BYINTEK UFO R9 Home Theater Business Office Video Micro Portable DLP Mini LED Projector Proyector Support Full HD 1080P

    https://s.click.aliexpress.com/e/XoITjTj

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle tavsiyem çinden markasız ucuz led cihaz olayına pek girmeyin. markası ve kullanıcı yorumları olan modelleri tercih etmelisiniz.
    linkten 80 $ (yaklaşık 500 TL) lık ucuz cihaz incelemesini sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.
    https://www.webtekno.com/donanim/cin-den-getirttigimiz-mini-projeksiyonu-inceliyoruz-v686.html

    sizin bütçeniz için optoma hd144x önerebilirim. amazondan veya 2 yıl garantili istersenizde türkiye de bulabilirsiniz.

    güncel bir projeksiyon 3-4 yıl sonra eski teknoloji haline gelmektedir. led ışık kaynağı kullanılan ürünlerde 20 yıllık lamba yatırımını peşin yapılmakta. ışık kaynağı lambalı kullanılan cihazlar bana göre biraz daha yüksek fiyat performans oranı vermektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newonw1 -- 30 Eylül 2018; 21:52:55 >




  • Lg HF80J modelini almak istiyorum.

    Xgimi H2 modeli ile arasında kaldım. Aslında H2 i almistim fakat dogrulama olayları vs sebebiyle bekliyorken karar degistirebilirim.

    Lg nin lazer projeksiyonunu onerirmisiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clubber

    Lg HF80J modelini almak istiyorum.

    Xgimi H2 modeli ile arasında kaldım. Aslında H2 i almistim fakat dogrulama olayları vs sebebiyle bekliyorken karar degistirebilirim.

    Lg nin lazer projeksiyonunu onerirmisiniz?
    LG Yİ ASLA VE ASSLA ÖNERMIYORUMM LANET GELSİN ÖYLE FİRMAYA SAKIN ALMA !



    Cihazi aldim 6 ay sora bozuldu lambası garantiye giriyo diye yaptilar sora 2 yıl doldu ( 2 YIL 4 GUN ) yani garanti süresi bitti ve cihazım tekrar bozuldu. Tamir ücreti olarakda cihaz ücreti kadar para istediler ( 1200e aldim 1100 tl tamir ucreti istediler) ben de atın çöpe dedim. üstelik 6. Ayda bozuldugunda 8 gün servisde kalmisti. Garanti kurallari geregi serviste kaldığı süre garanti suresine eklenmesi lazim yani 2 yil 8 gün olmasi lazimdi ama yapmadılar bi dunya oyaladilar beni ordan oraya sürüklediler 1 ay uğraştım resmen ama hicbi sonuc alamadim. Ve tanidigim cok kisi var boyle surekli musteriyi zor durmda birakan berbat bir servisleri var kimse ilgilenmiyor sakin lg almayın ne urünleri 5 para eder ne de servisleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • servislik birsey yok biraz sans. h2 nin muhattabi bile yok turkiyede :)
    bakalim biraz daha arastirayim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.