Şimdi Ara

AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
3
Favori
10.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yıla bir ödülle başlıyoruz! Blockchain Insight 2019'dan "En Değerli Merkezi Olmayan Platform" ödülünü almaktan büyük onur duyuyoruz. Çin Topluluk Direktörü Jiuer de etkinliğe katıldı. Bu ödül, tüm ekip üyelerine ve bizi destekleyen topluluğumuza aittir!

    https://twitter.com/aelfblockchain/status/1081097992638087168



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursa1903 -- 6 Ocak 2019; 10:8:45 >
  • Aelf Gelişim Raporu (24 Aralık 2018 - 6 Ocak 2019)

    - Aelf, “En Değerli Merkezi Olmayan Platform” ödülünü kazandı.
    - Aelf, merkezi olmayan çift zincirli ekosistem HyperExchange ile stratejik bir ortaklık kurdu.
    - Aelf resmi web sitesine İspanyolca dili eklendi.

    https://medium.com/aelfblockchain/aelf-progress-report-dec-24th-jan-6th-1180e07b100a
  • Delegasyon Düğümleri

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • Aelf, ölçeklenebilir Blockchain ve merkezi olmayan bir bulut bilişim ağı oluşturmaktadır. Saniye başına işlem (TPS - Transaction Per Second) sayısını artırarak Blockchain uygulamalarını daha kullanılabilir hale getirmek istemektedir.

    Ethereum ve Bitcoin gibi büyük Blockchain'ler çift haneli TPS’i yakalamakta zorlanırken Aelf, bu sorunu her bir düğümü birden fazla bilgisayara yayılmış kümelere ayırarak 14968 saniye başına işlem sayısına ulaşmıştır . Aelf’in amacı, büyük hacimli verilerle çalışan işletmeler için Blockchain'i daha uygun bir teknoloji haline getirmek ve Blockchain teknolojisini dünya genelinde yaymaktır.

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursa1903 -- 18 Ocak 2019; 9:21:4 >
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • 🔊 Aelf, Bittrex borsasında listelenmiştir. Bittrex borsasında ELF için trade işlemleri başlamıştır 👏😊😎👋👏

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursa1903 -- 6 Şubat 2019; 11:31:37 >
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)


    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)


    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)


    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • Aelf Gelişim İlerlemesi Güncellemesi (17 Şubat)

    ÖZET:
    - Blok tarayıcı kaynak TOKEN işlem geçmişi gelişimi tamamlandı.
    - "Sorun #838 ağ geliştirme" sorunu düzeltildi.
    https://medium.com/aelfblockchain/development-progress-update-feb-17th-a1283f050b64



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursa1903 -- 18 Şubat 2019; 10:36:28 >
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • Aelf İnovasyon/Yenilik İttifakı ile Blockchain’in Benimsenmesi

    Geçtiğimiz yıl Aelf, Blockchain’in kurumsal olarak benimsenmesini hızlandırmaya yardımcı olmak amacıyla Blockchain organizasyonlarının koalisyonu olan Yenilik İttifakı’nın açılışını duyurdu. Aelf’in yanı sıra orijinal İnovasyon İttifakı; Singapurlu Blockchain fonu Signum Capital, Asya Blockchain ve kripto para riskten koruma fonu FBG Capital, öncül küresel strateji danışmanlık şirketi Roland Berger ve TechCrunch ve Arrington XRP Capital’in kurucusu Michael Arrington gibi üyelerden oluşuyor.

    Açılıştan bu yana İnovasyon İttifakı; bir akıllı sözleşme ve Blockchain doğrulama platformu olan CertiK’i, merkezsizleşmiş uygulamalar için ölçeklendirilebilir zincir dışı bir platform olan Celer Network’ü ve ayrıca Temmuz 2018’de İnovasyon İttifakı’na SEC lisanslı bir FINRA düzenlemeli kitlesel fonlama platformu olan Republic’i de memnuniyetle dahil etti.

    Blockchain teknolojisi; bankacılık ve ticaret finansmanı, tedarik zinciri, sağlık hizmetleri, sigorta ve daha birçokları gibi çeşitli iş uygulamalarında büyük potansiyel sunmaktadır. Bununla birlikte, Blockchain’in kuruluşlar ve girişimciler tarafından benimsenmesi yaygın değildi, bu da bazılarının teknolojinin değerini eleştirmesine yol açtı.

    Ancak bu eleştiriler, uzmanları şaşırtmıştır. Önde gelen araştırma firması Gartner, teknolojinin evrimsel yolunu izlemek için bir “hype döngüsü” metodolojisini kullanır.

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)


    Gartner’in iş dünyasında Blockchain durumu hakkındaki en son raporu, birçok işletmenin Blockchain’i kullanması ve yaygın olarak benimsemesi için daha beş ila on yıl olduğunu gösteriyor. Raporda çalışan analist David Furlonger, Blockchain’in kurumsal benimsenme yolundaki yolculuğunu şöyle açıkladı: “Bu sadece bir teknoloji değil, bu toplumsal bir değişimdir.”

    Bu nedenle eğer Blockchain teknolojisinin asıl faydalarının gerçekleşmesi gerekiyorsa, Blockchain topluluğunun benimsenme için engellerin kaldırılmasına yardımcı olma sorumluluğu olduğu açıktır. İnovasyon İttifakı’nın temel hedefi de budur.

    Peki bu engeller nelerdir ve İnovasyon İttifakı onları yıkmak için nasıl çalışıyor?

    Teknolojik

    Blockchain hala göreceli olarak yeni bir teknolojidir ve bu nedenle ölçeklenebilirlik ve güvenlik dahil olmak üzere iş kullanımı için temel olan sorunların üstesinden gelen platformların geliştirilmesi biraz zaman aldı. Birçok kamu Blockchain platformu, yüksek verimlilik dönemlerinde bile verilerin gizliliği ve çabuk işlem hızı dahil olmak üzere iş gereksinimlerini karşılamada başarısız oldu. Ayrıca DAO hack gibi yüksek profilli olaylar, Blockchain’in uygulanabilir bir iş teknolojisi olarak benimsenmesinde tereddüte neden olmuştur.

    Aelf platformu, spesifik iş gereksinimlerini karşılamak için belirli akıllı sözleşme türleri için özelleştirilebilen birlikte çalışabilen yan zincirlerle bu sorunların bazılarına değinmektedir. Ayrıca, CertiK ve Celer Network gibi Yenilik İttifakı üyeleri, işletmelere güçlü kod testi ve akıllı sözleşme doğrulaması güvencesi sağlamak için çalışıyor. Blockchain çözümlerinin güvenli, ölçeklenebilir ve güvenilir olmasını sağlamak için birlikte çalışarak Yenilik İttifakı; işletmelerin hem verimlilik kazanımı hem de rekabet avantajı potansiyeli olan Blockchain çözümlerini uygulamalarına yardımcı olur.

    Eğitimsel

    İnternet üzerinde Blockchain ve potansiyelini kapsayan bir bilgi hazinesi olmasına rağmen bu çoğu zaman bir yardım kadar engel de olabilir. Kurucular, CEO’lar ve CIO’lar genellikle yoğun ajandalara sahiptir ve aynı anda birden fazla görevde bulunabilirler. Bu nedenle, düzinelerce makaleyi yaymak çok zor olabilir ve teknolojiyi kuramsal olarak kapsayan bir kursa katılmak bireyin kendi iş senaryosu kapsamında net bir çözüm sağlamadan ziyade zaman alır.

    İnovasyon İttifakı’nın her bir üyesi Blockchain alanı içerisinde geniş bir uzmanlığa sahiptir. İttifak içindeki her kuruluş, iş dünyasındaki liderlerin gerçek dünya deneyimlerimizden faydalanmalarını sağlayan çeşitli özgeçmişli insanlardan oluşur. Ayrıca Yenilik İttifakı ile çalışmak genel varsayımsal kullanım durumlarından ziyade, işin spesifik içeriğine uygulanabilir olan Blockchain çözümlerini bulmak anlamına gelir.

    Bu partnerler ve diğer kuruluşlarla oluşturulan ağ aracılığıyla, dünya genelinde çok önemli toplantılar gerçekleştirdik. Sonuç olarak, Aelf projesini dünyanın önde gelen Çinli ve Singapurlu internet şirketlerinin ve holdinglerin yanı sıra dünyanın dört bir yanında gelecek vaat eden girişimler gibi de birçok kilit insanın ve şirketin dikkatine sunabildik. Bu da gelecekteki birçok iş birliğinin yolunu açıyor.

    Finansal

    İşletmelerde uygulanan en çok alıntı yapılan Blockchain ve dağıtılmış ledger teknolojisi durumlarından bazıları dünyaca tanınan markalardır. Walmart; taze ürünleri izlemek için özelleştirilmiş bir çözüm geliştirmede IBM ile birlikte çalıştı ve IBM, nakliye verilerini kaydetmek için Tradelens platformunda Maersk ile de ortaklık kurdu. Bunlar, kuşkusuz olarak dahil olan şirketler adına önemli bir finansal yatırım gerektiren çokuluslu şirketler tarafından yapılan büyük ölçekli uygulamalardır.

    Bu örnek olay çalışmalarının uygulanabilir ticari çözümler sağlama konusunda Blockchain’in itibarına yardımcı olduğu doğrudur. Ancak “özel yazılım geliştirme içeren Blockchain uygulama” fikri, böyle bir gelişmenin kesin olarak pahalı bir işlem olacağını idrak eden birçok işletme lideri için rahatsız edici olması muhtemeldir.

    Ancak bu, böyle olmak zorunda değildir. Aelf, sıfırdan başlamayı gerektirmeyen özelleştirilebilir bir platformdur. Ayrıca Yenilik İttifakı, Blockchain çözümlerini bünyesine dahil etmek isteyen küçük işletmelere eşit şartlar sağlamakta yardımcı olma potansiyelinden dolayı açık yatırım platformu Republic’i memnuniyetle bünyesine dahil etti. Republic; SEC lisanslı ve FINRA onaylıdır yani şirketlere ittifaktan, sorumlu bağış toplama ve nitelikli yatırım danışmanlığı güvencesi verilir.

    Daha geniş bir iş kullanıcısı kitlesine fon yaratma ve Blockchain işlevselliğini sağlayarak Yenilikçi İttifak, işletmeler için Blockchain’in benimsenmesinin önündeki finansal engelleri kaldırmayı amaçlamaktadır.

    Zihniyet

    Bir işletme, tatmin edici süreçler ve stratejiler belirlediğinde değişimi benimseme konusunda bir isteksizlik olabilir. Blockchain, akıllı sözleşmeler gibi özelliklerle birbirimizle etkileşimde bulunma biçimimizi temelden değiştirme potansiyeline sahiptir. Harvard Business Review, böyle bir teknoloji ortaya çıktığında işletmelerin interneti iletişim için kullanmaya başlamasından yıllar önce geliştirilen TCP/IP teknolojisinde olduğu gibi tam olarak benimsemenin gerçekleşmesinin onlarca yıl alabileceğini belirtiyor.

    Bu nedenle Yenilik İttifakı, iş liderlerinin Blockchain’in getirebileceği faydaların farkında olmasını sağlamayı amaçlamaktadır. Bunu, başarı öykülerini paylaşmaya ve engellerin üstesinden gelme sürecinden öğrenmeye açık bir topluluk oluşturarak başaracağız.

    Sonuç

    Bu engellerin her birinin üstesinden gelmek için birlikte çalışarak -teknolojik, eğitimsel, finansal ve zihniyet- İnovasyon İttifakı, Blockchain’in işletmeler tarafından benimsenmesini hızlandırmada önemli bir rol oynayacaktır. Blockchain’i bünyelerine nasıl dahil edeceğini merak eden iş liderleri, teknolojinin gerçek faydalarını gerçekleştirmek için yolculuğun her aşamasında kendilerine yardımcı olabilecek bir uzman ekibine erişebileceklerinden emin olabilirler.

    KAYNAK: https://medium.com/aelfblockchain/blockchain-adoption-through-the-innovation-alliance-7bbdfa5489cd



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursa1903 -- 20 Şubat 2019; 11:4:51 >
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • Bugün 13:00'da Aelf Youtube kanalında "Youtube Canlı Quiz" etkinliği gerçekleştirilecektir. Sizler de bu etkinliğe katılarak ödüller kazanabilirsiniz.

    ADRES: https://www.youtube.com/c/aelfblockchain

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursa1903 -- 21 Şubat 2019; 8:17:11 >
  • Aelf Gelişim İlerlemesi Güncellemesi (24 Şubat)

    ÖZET:
    - Blok Kaşifi işlem geçmişi istatistikleri tamamlandı.
    - Test ve hata tespiti ve sözleşme birim test karesi tamamlandı.

    https://medium.com/aelfblockchain/development-progress-update-feb-24th-98b65dbae798



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursa1903 -- 25 Şubat 2019; 18:5:22 >
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • Blockchain Ölçeklendirme Çözümleri: Yan Zincirlerin Önemi

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)


    Blockchain teknolojisinin popülaritesindeki büyük artışa ve dünya çapında bir dizi farklı endüstriyi tamamen etkileme potansiyeline rağmen endüstrinin ilerlemesini engelleyen hâlâ birkaç büyük engel vardır.

    Blockchain teknolojisinin en büyük eksileri, son birkaç yıldır geliştiricileri sürekli olarak rahatsız eden ‘ölçeklenebilirlik trilemması (üç önermeli durum)’ olarak özetlenebilir. Esasen Blockchain’in ölçeklenebilirlikten, güvenlikten veya merkezsizleşmeden ödün vermeden şu anda mevcut olamayacağı anlamına gelir.

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)


    Yıllar boyunca bir dizi ölçeklenebilirlik çözümü önerilmiştir. Ancak şimdiye kadar çoğu, nihayetinde onları uygunsuz yapan göze çarpan kötü yanlara sahipti.

    Son yıllarda önerilen iki önemli ölçeklenebilirlik çözümü önemli bir potansiyel göstermiştir. Bunlar, Yan Zincirler ve Sharding (parçalama) olarak bilinir.

    Bu iki çözüm sıklıkla karşılaştırılır. Yan Zincirler, en yeni çözümdür ve Sharding’e göre birkaç dikkate değer avantajı vardır.

    Birçok şirket, Yan Zincirlerin faydalarını gerçekleştirmeye başlıyor. Şu anda bunu yapmak için güçlü bir çaba gösteren en büyük şirketlerden biri de Aelf’dir — son derece etkili, özelleştirilebilir bir işletim sistemi olma hedefine ulaşmak için Yan Zincirleri kullanan merkezi olmayan bir bulut bilişim Blockchain ağı.

    Sonuçta Aelf, Blockchain için “Linux sistemi” olacaktır.

    Sharding vs. Yan Zincirler — fark nedir ve neden Yan Zincirler daha fazla potansiyele sahiptir

    Sharding (Parçalama)

    Sharding, kullanıcının veri tabanını ortak verileri paylaşmayan birkaç ayrı veri tabanına ayırmasını sağlayan merkezi veri tabanı tasarımında eski bir kavramdır.

    Esasen bir ‘parça’, bir veri tabanındaki verilerin bir yatay bölümüdür. Veri tabanından bazı veriler her parçada saklanır ancak bazı veriler yalnızca tek bir parçada bulunur.

    Her ayrı parça, yükü paylaşmak için ayrı bir veri tabanı sunucusu örneğinde depolanır ve sonsuz bir şekilde ölçeklendirilebilir.

    Ancak Sharding’in ayrıca birçok göze çarpan zorluğu vardır.

    Yeni başlayanlar için SQL’in karmaşıklığını önemli ölçüde artırır. Bu, yazılım geliştiricilerinin kodda buglara yol açan hatalar yapma ihtimalinin daha yüksek olduğu ve sonuçta yazılımın başarısız olma ihtimalini artıracağı anlamına gelir.

    İkincisi; karşılıklı bağımlılıklarla yapılan işlemlerin çift harcamadan kaçınmak için aynı parçaya konması gerekir. Bu, bazen iş yükünün dengelenmesini zorlaştırır.

    Daha da kötüsü ise bir parçanın bozulması, tüm tablonun başarısızlığına neden olacaktır.

    Son olarak; indekslerin ve sütunların eklenmesi veya kaldırılması, şemanın değiştirilmesi ve hatta parçaların yedeklerini almak daha da zorlaşır çünkü tüm parçaların koordine edilmesi gerekir.

    Yan Zincirler


    Öte yandan bir Yan Zincir, esas olarak 2WP (two-way peg) kullanan bir Ana Zincire bağlanmış bir Blockchain’dir.

    Yan Zincirler, Sharding’den önemli ölçüde daha yeni bir mekanizmadır. 2WP mekanizması, bir Blockchain’den gelen tokenlerin ve varlıkların başka bir Blockchain’de kullanılmasını ve gerekirse orijinal Blockchain’e geri taşınmasını sağlar.

    “Federasyonlar”, bir kullanıcının koinlerinin ne zaman kilitlenip ne zaman serbest bırakılacağını belirlemek için Ana Zincirler ve Yan Zincirler arasında “ara” puan görevi gören gruplardır. Federasyonun üyeleri, Yan Zincir oluşturucuları tarafından seçilebilir.

    Yan Zincirler kullanım durumlarına göre gruplandırılarak kaynak ayrımı sorunu da ele alınabilir. Bir kullanım durumu daha yüksek güvenlik gerektirebilirken farklı bir kullanım durumu işlem hızlarına odaklanmalıdır. Her Yan Zincir kendi spesifik kaynak kullanımlarını ayarlayabildiğinden verilen kaynakların daha etkin kullanımı sağlanacaktır.

    Yan Zincirlerin ana dezavantajı, her bir yan zincirin kendi güvenliğinden sorumlu olmasıdır ve eğer bir Yan Zincirin güvenliğini sağlamak için yeterli madencilik gücü yoksa saldırıya uğrayabileceği riski vardır.

    Ancak her bir Yan Zincirin bağımsız olmasının faydası, saldırıya uğramış olsa veya tehlikeye girse bile hasarın bu zincir içinde bulunacağıdır ve Ana Zinciri etkilemeyeceğidir. Benzer şekilde Ana Zincir saldırıya uğrasa bile Yan Zincirler yine de çalışabilir.

    Ek olarak her Yan Zincir, kendi gereksinimlerine uygun en iyi yönetişim modelini seçebilir ve gelecekte gereksinimler değiştiğinde ayarlanabilecek veya yükseltilebilecektir.

    Uygulamaya Özel Yan Zincirler

    Yan zincirler, tasarlandıkları özel uygulamanın ihtiyaçlarına göre değiştirilebilir.

    Bu, teşvikler uygulama türüne bağlı olarak büyük farklılık gösterdiğinden hayati bir özelliktir. Örneğin, bir veri odaklı uygulamanın bir finansal uygulamaya göre çok farklı gereksinimleri olacaktır.

    Yan Zincirler kullanım durumlarına göre gruplandırılarak kaynak ayrımı sorunu da ele alınabilir. Bir kullanım durumu daha yüksek güvenlik gerektirebilirken farklı bir kullanım durumu işlem hızlarına odaklanmalıdır. Her Yan Zincir kendi spesifik kaynak kullanımlarını ayarlayabildiğinden verilen kaynakların daha etkin kullanımı sağlanacaktır. Bu, aslında mimariyi gerçek iş kullanımı için en uygun hale getirir. Binlerce merkezi olmayan uygulamaların (Dapps) aynı anda çalışmasını sağlar ve her birinin belirli bir özerklik seviyesi ve kendi yan zincirlerinin kontrolü vardır.

    Bu, aynı zamanda Sharding’in karşılaştığı zorluklardan biri olan “çoğu karşılıklı bağımlılık aynı uygulamada gerçekleştiği için işlem karşılıklı bağımlılığı” sorununu da çözdü. Dolayısıyla, karşılıklı bağımlılık riski çok daha azdır ve daha sonra bir görev zamanlayıcı aracılığıyla tamamen çözülebilir.

    Şu anda belirli bir uygulamanın ihtiyaçlarına uygun en uygun dengeleri bulmak için deney yapılabilecek birçok fırsat vardır.

    Aelf, otomatik gruplamayı sağlayan kendi uygulamaya özel yan zincirlerini yarattı. Bu, bilgisayar işleme gücünün maksimum kullanımını sağlamak için tıkanıklığı önemli ölçüde en aza indirgediğinden ve paralel işlemeyi kolaylaştırdığından ileriye doğru büyük bir adımdır.

    Bu özel zincir yapıları, çok çeşitli iş ana hatlarını yönetmeyi mümkün kılar. Mekanizma, talep arttığında kapasite endişelerini gidermek için “zincir bölünmelerini” sağlamaktadır.

    Tüm Yan Zincirler, değer depolama ve aktarma aracı olarak ELF tokenini güçlendireceklerdir. Tokenler, Aelf tokenini kabul eden her zincir arasında taşınabilir.

    Örneğin bir Yan Zincir Ana Zincir tarafından listelenmek için başvurduğunda, Ana Zincirden bir miktar kilitli token alacaktır. Aynı şekilde Yan Zincir işlem ücretlerini topladığında, bunların bir kısmını Ana Zincirin madencileriyle paylaşacaktır.

    Bu mekanizma, paralel işleme ile birlikte Testnet’te (Test ağında) başarıyla test edilmiştir. Ayrıca küme düğümleri özelliği de 30 Haziran 2018'de başlatılan Testnet’te başarıyla test edilmiştir.

    Bu Blockchain’deki Bir Sonraki Atılım Olabilir mi?

    Yan zincirleri bu şekilde kullanmanın çok fazla potansiyele sahip olduğuna dair şüphe yoktur.

    Aelf’in sahip olduğu teknik vizyon, şu anda Blockchain endüstrisinin karşılaştığı büyük zorlukların çoğunu ele alıyor. Aelf, bu teknolojinin kullanımı sayesinde kaynak ayrımı ve uygun yönetişim modelleri sorununa ek olarak ölçeklenebilirlik problemini de çözmeyi amaçlamaktadır. Bu adımlar, Blockchain teknolojisinin bir ana kurumsal çözüm haline gelmesi yolculuğunda çok önemlidir.

    KAYNAK: https://medium.com/aelfblockchain/blockchain-scaling-solutions-the-importance-of-sidechains-6ae6de12c5e



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursa1903 -- 4 Mart 2019; 20:45:37 >
  • AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)

    AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.