Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (4060. sayfa)

5 sn
331.363
Cevap
8.113
Favori
72.805.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40584059406040614062
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • * 21 Eylül Salı - Günlük / Anlık "DİP" Fiyatlı Ürünler * 


    MSI 27" OPTIX MAG274R2 Gaming Monitör, Flat, IPS, FHD, 165HZ,1MS, G-Sync Compatible  /  2065TL  /  https://www.amazon.com.tr/MSI-MAG274R2-Gaming-Monitör-Compatible/dp/B08YYVQXDG


    Chicco Ohlala 2 Bebek Arabası  /  1398TL  /  https://www.amazon.com.tr/Chicco-Ohlala2-Bebek-Arabası-Black/dp/B07G36P8HK


    Karaca Future Granit Tost Makinesi  /  283TL  /  https://www.amazon.com.tr/Karaca-153-06-11-0452-Future-Granit-Makinesi/dp/B07L1GWRR3


    TP-Link Archer-C60 Archer C60 Wireless Dual Band Router  /  293TL  /  https://www.amazon.com.tr/TP-Link-Archer-C60-Archer-C60-Wireless/dp/B01LX8Z8TP





  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Hocam DH'nin para kazanmasınn bize bir zararı olmaz zaten. Bence burada olaya yanlış yaklaşıyorsunuz.


    DH'nin bu durumdan gelir sağlamasının üyelerin çoğunluğunun haberi olmaması etik değil.

    Bunu somut bir örneğe dökecek olursam:

    Sen çocuğuna 50 TL market alışverişi yapması için para verdin. Evin ihtiyaçları toplamda 30 TL tuttu ama çocuğun 20 TL'yi cebe atıp sana diyor ki baba ihtiyaçların hepsi 50 TL tuttu. Sonra gidip fişi inceleyince görüyorsun ki markete 30 TL vermiş, çocuğun 20 TL'yi kendine almış. Bu durumda çocuğunu gidip yerden yere vurmazsın herhalde değil mi? Haberin olmadan iş çevirdiği için için burkulur ama sonuç olarak çocuğun olduğu için fazla kızamazsın ona.


    Kısaca burada tamamen iyi niyetli yaklaşarak paylaşım yapan arkadaşlar aslında bilmiyorlar ki kendileri üzerinden faydalanılıyor. Etik değil. Yoksa DH'nin kazanç sağlama konusunda tabii ki bizim bir zararımız söz konusu değil.


    Yapılması gereken basit. İlk mesaja gelip DH attığınız linklerden referans alıp gelir sağlamaktadır diyecekler ama işte bunu yapmıyorlar. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 21 Eylül 2021; 22:47:35 >




  • DH para kazanmazsa burada yazıp çizemezdik ve onca fırsattan yararlanamazdık.


    Ha DH yide DH yapan sıcak fırsatlar bölümüdür ve sıcak fırsat paylaşan arkadaşlardır. O yüzden belli başlı paylaşım yapmış ölücü krallarını DH nin kazandığı paradan ödüllendirmesi bir vefa borcudur, çünkü bu forum ölücü kralları sayesinde var oldu ve varolmaya devam edecek.


    Rabbena hepbana olmasın, faydası olan üyeleri ödüllendirin @gun bey. Bu forumu ölücülere borçlusunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 21 Eylül 2021; 23:44:18 >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

    Bence siz olaya yanlış yaklaşıyorsunuz. Verdiginiz örnek de alakasız. Vergi numarası olan bir firma size ne kadar para kazandığının hesabını mı verecek. Siz vergi denetim müfettişimisiniz. DH vergi levhası olan ticari bir firma ya. Bunu bilin kabullenin artık. DH halkın bağışlarıyla yardım dağıtan bir dernek yada vakıf değil. Öyle olsa sorgularsın,nereden geliyor para nereye nereye gidiyor bu para dersin. Belediye bile halka verdiği hizmetin karşılığında para alıyor halktan. Otobüsünü kullan para alıyor,çöpünü at çöp vergisi alıyor. Bu para kazanma gideri olan her kurumda ve firmada var,etik olmayan birşey değil. Facebook para kazanıyor,twitter reklam alıyor kazanıyor.

    Ben 13 yıldır buradayım,zaman zaman aşırı reklam banneri ekrana çok geldiği için tepkiler oldu ama link yüzünden öyle çok sesli bir eleştiri olmadı olmuyor. Çünkü reklam banneri gibi isteği dışında sizi rahatsız eden bir durum değil. Biri link paylaşıyorsa kullanılan sen olmuş olmuyorsun ki kullanılma değil bu. Kimse kimseye link paylaş link paylaş diye baskı yapmıyor. Kimseye hergün foruma gir link paylaş diye baskı yok ki nasıl kullanılmış olsun. İsteyen foruma girmez yada girse de link paylaşmaz. Linklerden rahatsız olan varsa link paylaşılan konuya girmez.

    Çocuga 50 tl verdim 30 tl tuttu 20 yi cebe attı gibi bir örnek vermişsiniz. Yönetim size link paylaş şu kadar para kazan diye söz mü verdi de size hakkınız olanı vermedigi bir durum mu var. Sizin hak ettiginiz parayı vermiyor mu. Böyle bir durum varsa verdiginiz örnek alakalı olabilir,aksi takdirde hiç alakası yok. Forum sahibi yada ortakları her kimse,ziyaretçilere gelir gider hesabını vermek zorunda mı. Belki bilmiyor olabilirim,DH gelirini üyelerle paylaşıyor mu,üyelere hak ettigi parayı mı vermiyor.

    Reklam bannerlerine tepki gösterdik zamanında ama bu link meselesi farklı.

    Başka da cevap yazmıyorum. İsteyen link paylaşmaz,isteyen tıklamaz. Kullanılma durumu yok. Ben sürekli link paylasiyorum,para kazanmalarını istemiyorsam paylasmam.

    Şurada ben dahil sürekli takılanlar,sohbet edenler ego tatmini için ve stres atmak için buradayız. Bedavaya forumu kullanıyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

    Ümüğünü sıkarım o çocuğun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Hocam siz hala DH aç mı kalsın, kazanmasın mı muhabbeti yapıyorsunuz. Gece gece algılarınız kapandı galiba.

    Ben DH aç kalsın, taş yesin demiyorum. DH vergi kaçırıyor, haksız kazanç sağlıyor da demiyorum. Ama bu paylaşılan linklerden kazanç sağlıyorsa eğer bundan üyelerin de haberi olsun diyorum. DH'deki üye arkadaşlar DH kazansın diye değil, bizler faydalanalım diye paylaşım yapıyorlar. Ama bilmiyorlar ki DH de bunun ekmeğini yiyiyor. Yapılan olay etik(doğru) değil.


    Yukarıdaki verdiğim örnek de bence duruma gayet uygun oluyor. Çocuk(DH), babanın(üyeler) verdiği parayı haberi olmadan cebe indiriyor ama şuanda ben(fiş) bu olayı ifşa edince babanın üzülüyor ama bir yandan da çocuğunu(DH'yi) sevdiği için kızma konusunda mübalağaya kaçamıyor.


    Eğer mesajlar silinmezse(doğru olan budur) tekrardan yazdıklarımı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Ayrıca siz DH'yi seviyorsunuz diye bizim gelip senden nefret etmemiz kadar da saçma bir olay yok. Sizin de bahsettiğiniz üzere bu platformda bilgilerinizi paylaşıyorsunuz, fırsatları paylaşıyorsunuz ve sayenizde bazı konularda daha doğru yaklaşabiliyorsunuz. Ben de sizin paylaştığınız şeylerden az faydalanmadım. Tatlı bir tartışma olarak görün bunu lütfen. Saygılar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 21 Eylül 2021; 23:58:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wadjet

    https://giris.donanimhaber.com/kayit/Agreement.aspx


    DonanımHaber'e kaydolan her üye aşağıdaki sözleşmeyi kabul etmiş sayılır.


    25) Sitemiz üzerinden Amazon Servisleri LLC şirketine ait sitelere verdiğimiz linklerden ötürü gelir ortaklığına reklam programı çerçevesinde gelir elde etmekteyiz.


    Üye olurken okumadan onayladığınız üyelik sözleşmesinde açıkça belirtilmiş bir durum.

    keşke zamanında da haberimiz olsaydı. eski yurt dışı amazon fırsatları. :)

    neyse eski konuları deşmeye gerek yok. ama insanların linkli mi, yoksa linksiz mi paylaşım yapacağı konusunda forumun karışma hakkı yoktur. çoğu insan hiçbir emek sarf etmeden telegram gruplarına düşmesi yüzünden link vermiyor. buna bir önlem alınması şart, nasıl alınır orasını sizin bulmanız lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 22 Eylül 2021; 0:0:40 >




  • aynı siparişte birbirinden farklı 14 ürün aldım. hepsini toplamda 6 farklı kargo ile bugün kargoya vermişler.


    ev yine bir karton çöplüğüne dönecek. hepsini biriktirip çöpün kenarına bırakıyorum, yine dönüşüme gidiyorlar allah'tan. geçen günü 10-12 tane karton kutu attım. şu 14 ürünü tek bir kutuya koysalar bile sığar, hadi bilemedin iki farklı kutuya koy. 6 kutu ne abi? :)


    içinden çıkan kağıtları da biriktiriyorum bu arada. kendi firmamdaki gönderilerde kullanıyorum, benim için hayat kurtarıcı. bu gelen kağıtları e ticaret yapan bir tanıdığınıza verebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 22 Eylül 2021; 0:12:49 >
  • Hey Jude. kullanıcısına yanıt

    geçen 14 adet farklı renk kalem aldım tek tek kutuya koymuşlar. kargocu arkadaş bir çuval kutuyla geldi. teker teker kutuları açmak falan amazon bu yapıyor bazen böyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abeslank

    geçen 14 adet farklı renk kalem aldım tek tek kutuya koymuşlar. kargocu arkadaş bir çuval kutuyla geldi. teker teker kutuları açmak falan amazon bu yapıyor bazen böyle

    bir izahı var mı kendi açılarından bu durumun bilmiyorum :) karton dediğimiz şey pahalı sonuçta.

  • Bana da tam tersi bütün ürünleri tek kutuya koyuyorlar içinde kıralabilecek ürünler olmasına rağmen. Bir orta yolunu bulsa Amazon iyi olacak da şimdilik bir gelişme yok. Komik olan kısım ise çok komplike ve zor bir durum da ortada yok aslında. :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey Jude. kullanıcısına yanıt

    amazon farkı kalitesi bakış açısı kargo paketlemesinde daha iyi bir alışveriş sitesi yok

    ayrıca

    sudan ucuz bu kitap neden bu kadar ucuz onuda anlamış değilim

    1984 https://www.amazon.com.tr/dp/9750718534/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_29ERM49DXNF1V9YEE5D4?_encoding=UTF8&psc=1


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abeslank kullanıcısına yanıt

    Paketleme kısmına katılmıyorum karton kutunun içine kağıt koyup yolluyorlar kutu altta kalırsa pestili geliyor elimize. Baloncuklu dizayna geçmeleri şart. Gofret alıyoruz elimize gofret unu geçiyor.

  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

    alışveriş yaparken ürünleri teker teker alırsanız ürünler de tek tek paketleniyor. ama tek bir seferde aynı anda alırsanız hepsini bir kutuya sığrdırmaya çalışıyorlar. tavsiyem hepsini tek seferde almayın hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abeslank kullanıcısına yanıt

    Tek seferde almazsak bu seferde banka kampanyasından mahrum kalıyoruz + yüzde 10 indirimden de.

  • Biraz fırsat paylaşalım bence, piyasada en ucuz 1960 TL. XBOX Series S için ideal monitör. 75hz ama zaten Series S iyi yeterli olacaktır.


    amazon
    Philips 245E1S 23,8" 4ms 75Hz 2K Dp Port+HDMI IPS Monitör
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07SPCWZHP



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 22 Eylül 2021; 1:50:21 >
  • Shrikeen kullanıcısına yanıt

    O fiyata daha iyi monitörler var series s 2k /120 ve 1080/120 veriyor oyununa göre . Msi ips 1ms 1700/1800 TL arası monitörleri var LG ninde 27 inç


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IsPraNo kullanıcısına yanıt

    LG 850 b Hepsiburada en uygun ve 2k nano ips bakın derim Amazon’da inmedi fiyatı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5 için 4K HDR monitör veya tv var mi dip fiyat hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 40584059406040614062
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.