Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (3542. sayfa)

5 sn
328.717
Cevap
8.079
Favori
72.133.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1586 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35403541354235433544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vase12

    Scrikss Speed Jel Tükenmez Kalem, 12'lik Ambalaj Siyah 0,5 mm 15.95 ₺

    B07F4445K5

    Anında bitmiş stok kaçtı acaba

  • Impakt kullanıcısına yanıt
    4 adet ti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TITAN

    üst seviye kulaklık arayanlara jabra elite 85h 1300 tl olmus https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07NPN3H25/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1


    kulaklıgı dün prime ile aldım bugün geldi o yüzden öneriyorum çok memnun kaldım ses kalitesinden. rakibi Sony WH-1000XM3 minimum 2200 tl

    + 1 👍

    Özellikle online ders ve Zoom için kaliteli kulaklık arayanlar değerlendirsin. Hem müzik hem telefon görüşmesi için şuanki fiyatı fırsat.

    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07NPLNH49

  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Hocam o fiyata 3 ay özel ders alırsın hemde yüz yüze
  • zozolu Z kullanıcısına yanıt

    Din hocasından matematik mi? Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

  • Herkese merhaba. Yakın zamanda bı laptop alacağım. Amazon diğer ürünlerde olduğu gibi laptoplar da da indirim yapiyor mu arada? Takip etsem yakalar miyim bı indirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Teşekkürler bir liste yapayım 👍

  • quote:

    Orijinalden alıntı: maligezgin

    Herkese merhaba. Yakın zamanda bı laptop alacağım. Amazon diğer ürünlerde olduğu gibi laptoplar da da indirim yapiyor mu arada? Takip etsem yakalar miyim bı indirim?

    Merhaba, ürün size defolu, hasarlı gelirse müşteri dostluğu açısından amazon önde. Fiyat olaraksa tavsiyem tüm platformlarda takip etmeniz.


    Akakçe, cimri kullanabilirsiniz. İhtiyacınız olan donanımı belirleyip ryzen3- i3, ryzen 5-i5 gibi o şekilde filtreleme yaparak araştırın. Dahili ekran kartlarıda, giriş seviye harici kartlardan iyi olabiliyor. DELL, Lenovo, asus, acer bence hepsi yakın kalite kampanyada yakaladığınız ürünü kaçırmayın. İncelik için bazı bilgisayarlarda 8gb sabit ram olup yükseltme yapılmıyor.

  • doknisot kullanıcısına yanıt

    Özel mesaj attım hocam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zozolu

    Hocam o fiyata 3 ay özel ders alırsın hemde yüz yüze

    Sanırım ironi yaptınız. Sizi anlıyorum,ben 500 TL üstü kulaklık kullanmam. Ayrıca kulak üstü kulaklık da sevmem,kullanmam. Otobüste metrobüste kulaklık üstü kafadan geçmeli bu kulaklıkları takıp sesi sonuna kadar açıp ritim tutan tiplerden değilim.

    Yalnız pandemi dolayısıyle online ders için hem öğretmenlerden hem öğrencilerden bu tarz kulaklık soran çok oluyor. Herkesin alma imkanı olmayabilir,bu yönünü de biliyorum.

    Yalnız almışken iyisini alayım diyerek bu aralar online ders sebebiyle 2bin TL üstüne bu kulaklıkları alan öğretmen ve öğrenci çok. 300 TL'lik olan dışarıdaki sesleri de yansıtınca,ses kalitesi de tatmin etmeyince ben de aldım çocuğa.

    Kendim için önemli değil,telefondan sadece görüşmeler için bluetooth kulaklık kullanırım o da 350-500 arası satışları. Bir zamanlar pahalı bir kulak içi kulaklığı düşürüp kaybedince bıraktım pahalı kulaklıkları.Hem bizden geçti artık,evlendik 3 çocuk büyütüyoruz. Masrafları kendimize için değil,çocuklar için yapıyoruz.

    Metrobüste bu kulaklıkları takıp ıpptss ıptss yapıp ritim tutunca ilk görüşte aşk deyip hatunlar üstümüze atlasa ne olur.

  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Takılıyorum hocam kim ne istiyorsa bütçesine ne uyarsa alsin tabiki bana pahalı başkasına ucuz
  • yasinjanbert kullanıcısına yanıt
    Fiyat halen aynı aldım 1 tane. Narpump'da indirim yapmış 59,90 yorumlarda logo hariç herşeyi Narpump ile aynı demişler. Çin'den Xiaomi almıştım motor yandı çalışmıyor çocuklar da alıştı aldık bakalım, ses konusunda kıyaslamayı gelince yapacaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

    Dumbell'lara bende bakıyorum anca dandiklerinde fırsat oluyor ciddi olanlarında indirim değil zam bile olabiliyor para varsa almak lazım



    Alıntıları Göster

    Ayarlanabilri mi bakıyorsunuz yoksa ayrı ayrı mı

  • Arkadaşlar konu ile alakasız fakat amazon.com.tr üzerinden alınan ve satıcısı Amazon Germany olan ürünü nasıl iade ediyoruz DHL ile? Bulunduğum şehirde DHL şubesi yok.

  • maligezgin kullanıcısına yanıt
    Dell ve Lenovo çok kalitelidir bulursan kaçırma 👍
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    PTT ile. Kayıt açtığınızda Amazon doğru yönlendirmeyi yapıyor.
  • Rotring tikky kalemlerde güzel indirimler var, mavi ve bordo renklerini aldım.


    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Bu kulaklığın eksi taraflarını söyleyeyim; şarjı bittiğinde kabloyu telefona ya da bilgisayara takar, kablolu kullanırım diye bir şansınız yok. Kablolu bile kullanacak olsanız şarjdan yiyor. 2 sene sonra vs. şarj ömrü iyice kısaldığında çöp olabilir. Ek olarak, bilgisayar bağlantıları için kesinlikle uygun değil. MacBook`ta ve Windows PC`de denedim, sürekli olarak Bluetooth bağlantı kesintisi yaşatıyor.


    ANC açılınca tizlerde patlama oluyor.


    Kafanıza göre ayarlamanızı sağlayan yerden 2-3 ay sonra gıcırtı gelme olasılığı var. Bu yüzden bu kadar ucuz, yoksa XM3 gibi rakip kulaklıklarından daha ucuza satılmazdı. Güncel teknolojiler var içinde.

  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

    DHL’den alım talebi oluşturun. İlk iş gününde sizi DHL’den arayıp oraya gelen aracımız yok Yurtiçi kargo ile bize karşı ödemeli olarak gönderin diyecekler ve adresi verecekler. Siz de yurtiçi kargoya verince onlara ulaşıyor sonra işlemleri başlatıyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 35403541354235433544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.