Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (2849. sayfa)

5 sn
330.576
Cevap
8.106
Favori
72.620.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1588 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28472848284928502851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Yeterlilik eylemleri , gibi edatı nı kullanmışım bak mesajımda. Siz önce karşınızdaki insana cevap vermeden, yazılanı güzel anlamanız gerekir.


    Daha fazla cevap vermeyin isterseniz, telefonuma sizin mesajlarınız yüzünden bildirim almak istemiyorum.

  • noname3343 N kullanıcısına yanıt

    kurumsal marketlerde orjınal satar mesala mıgros carrefoursa gibi

  • Artık gına geldi arkadaşlar kargo konusu vs artık yazmayın ya fırsat ürünü olursa faydalanalim yeter artık. Kim iade etti etmedi kabul ediyorsa iadeyi bizene. Varsa fırsat indirim ürünü şu ekonomik krizde faydalanalim hepimiz.
  • Amazon warehouse konseptini buraya da getirmeli bence . Eğer iade politikasını böyle devam ettirecekse. İade edilen her ürünün çöp olacağını düşünmek naiflik olur. Ticari işletme nasıl kar edecekler adamlar. Ama ürün grubuna göre ayrılıp ürünler tekrar satılırken depo satışı vs belirtip belli iskontayla satılabilir. tekstil ayakkabı mutfak araç gereci gibi şeyler neyse de koruyucu bandı olmayan kozmetik ürünleri jelatin blistersiz hijyenik ürünler elektronik ürünlerde farklı bir yol izlenmeli. Koşulsuz iade güzel bir şey alırken kafan rahat oluyr ama iade etmek için alan çok var . Bize 8 liralık ürünü aylarca kullanıp yıkayıp deforme olunca getirip iade eden vardı . Biri de decathlondan ayakkabı alıp kullanıp kullanıp değiştiriyordu ve bilmediğimiz niceleri. Mağazaya gelip memnun kalmazsam iade edebilir miyim diye gelen onlarca insan var. Bazı ürünlere veriyoruz memnuniyet garantisini ama insanlar abartıyor. ürünün kutunun içine edip iade etmeye çalışıyorlar. Adam 30 yaşına gelmiş kutunun içine etmiş ürünü açarken. Maymuna yada şempanzeye falan 30 yıl eğitim versek herhalde daha düzgün açtırırız paketi. Ürün almaya gelince herkes arkadaki el değmemiş paketi istiyor :D . İade etmek istediklerinde de ne kutuya ne ürüne bakmayalım istiyorlar. Belli başlı ürünlerde Ürün kullanılırsa iade alamayacağımı belirtiyorum. Ürünü beraber kontrol ediyoruz parçalarını gösteriyorum öyle satışını yapıyorum ayrıca ne alacağını ne aradığını bilmeyene ürünü satmak için aşırı zorlamıyorum. Ne alacağını neye ihtiyacı olduğunu fark etmesi için üründen bahsediyorum . Belli bir süre çalıştıktan sonra zaten anlıyorsunuz karşıdaki adamın niyetini. Ürünü alırken de iadeye geldiğinde de ona göre davranıyorum . Millet bi kendini akıllı sanıyor deli oluyorum öylesi geldiğinde samimi olsa duruma göre iade alınmayacak bir şey bile olsa memnuniyet adına alırız alıyoruz da .





  • Konuyu bu kadar uzatmanın anlamı yok arkadaşlar. Amazonun müşterisine tanıdığı bir hak bu iade olayı ve süreci. Belirli bir süre kullanmış ve memnun kalmayıp iade etmiş arkadaş. Neden rahatsız oluyor bundan bu kadar insan anlamış değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemi_mühendis A kullanıcısına yanıt

    Amazon yurtdışında İade ve kullanılmış ürünleri belirtip daha uygun fiyatlara satıyor. Büyük ihtimal ile Türkiye deki ürünleri de o şekilde toplayıp yurtdışında kullanılmış olarak satıyordur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acemi_mühendis

    Amazon warehouse konseptini buraya da getirmeli bence . Eğer iade politikasını böyle devam ettirecekse. İade edilen her ürünün çöp olacağını düşünmek naiflik olur. Ticari işletme nasıl kar edecekler adamlar. Ama ürün grubuna göre ayrılıp ürünler tekrar satılırken depo satışı vs belirtip belli iskontayla satılabilir. tekstil ayakkabı mutfak araç gereci gibi şeyler neyse de koruyucu bandı olmayan kozmetik ürünleri jelatin blistersiz hijyenik ürünler elektronik ürünlerde farklı bir yol izlenmeli. Koşulsuz iade güzel bir şey alırken kafan rahat oluyr ama iade etmek için alan çok var . Bize 8 liralık ürünü aylarca kullanıp yıkayıp deforme olunca getirip iade eden vardı . Biri de decathlondan ayakkabı alıp kullanıp kullanıp değiştiriyordu ve bilmediğimiz niceleri. Mağazaya gelip memnun kalmazsam iade edebilir miyim diye gelen onlarca insan var. Bazı ürünlere veriyoruz memnuniyet garantisini ama insanlar abartıyor. ürünün kutunun içine edip iade etmeye çalışıyorlar. Adam 30 yaşına gelmiş kutunun içine etmiş ürünü açarken. Maymuna yada şempanzeye falan 30 yıl eğitim versek herhalde daha düzgün açtırırız paketi. Ürün almaya gelince herkes arkadaki el değmemiş paketi istiyor :D . İade etmek istediklerinde de ne kutuya ne ürüne bakmayalım istiyorlar. Belli başlı ürünlerde Ürün kullanılırsa iade alamayacağımı belirtiyorum. Ürünü beraber kontrol ediyoruz parçalarını gösteriyorum öyle satışını yapıyorum ayrıca ne alacağını ne aradığını bilmeyene ürünü satmak için aşırı zorlamıyorum. Ne alacağını neye ihtiyacı olduğunu fark etmesi için üründen bahsediyorum . Belli bir süre çalıştıktan sonra zaten anlıyorsunuz karşıdaki adamın niyetini. Ürünü alırken de iadeye geldiğinde de ona göre davranıyorum . Millet bi kendini akıllı sanıyor deli oluyorum öylesi geldiğinde samimi olsa duruma göre iade alınmayacak bir şey bile olsa memnuniyet adına alırız alıyoruz da .

    amazonun şu anki halini düşünecek olursak kar etmeyi düşünmüyordur. ilk etapta güven ve alışkanlık sağlamak amacında gibi görünüyor. benim için bunu sağladı bile. modemden pc ye kablo çekicektim piyasadan birz pahalı olmasına rağmen dün akşam üstü kroşe çivi siparişi verdim bu sabah geldi. işimi halletim. geçen oğlana oyun hamuru lazım oldu hanım şurdan kırtasiyeden alalım deid boşver dedim amazondan sipariş verdik ertesi gün geli hem de piyasadan daha ucuza. daha ne olsun  





  • Cif Jel Zemin Uzmanı Okyanus Ferahlığı Mermer Ve Granit Yüzeyler İçin Temizleyici 750 Ml 1 Paket (1 X 750 Ml) ₺13,89

    https://www.amazon.com.tr/Cif-Uzman%C4%B1-Mermer-Granit-Y%C3%BCzeyler/dp/B07W9K3C69

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07WF65T31/


    Cif Jel Zemin Uzmanı Beyaz Sabun Ferahlığı Temizleyici 750 Ml 1 Paket (1 X 750 Ml)


    Önerilen Satış Fiyatı:₺15,95Fiyat:₺11,89 (₺0,02 / ml) 

    İndiriminiz:₺4,06 (% 25)

    Fiyatlara KDV dahildir.

  • Adam amazon fanlarini bile birbirine dusurdu. Bide hiç birşey yokmus gibi firsat paylasiyo konuda suan
  • s1LENT kullanıcısına yanıt

    Sizin attığınız ürün son 3 ayda ortalama 12 tl arasında göründüğü için paylaşmamıştım.


    Cif Ultra Hijyen Jel 1 Paket(1 x 750 ml) ₺9,94

    https://www.amazon.com.tr/Cif-T%C3%BCm-Y%C3%BCzeyler-Lavanta-B%C3%BCy%C3%BCs%C3%BC/dp/B07N1B8WHH

  • LOTTO 38 numara mavi sneaker çocuk ayakkabı 36 lira 3 adet


    https://www.amazon.com.tr/Lotto-Erkek-Çocuk-Ayakkabı-38-39/dp/B07C7FHJ5K




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 27 Şubat 2021; 21:29:11 >
  • LAV LARA 205cc 6'lı su bardağı 9,39 lira 15adet


    https://www.amazon.com.tr/LAV-Lara-Bardağı-Cam-Adet/dp/B00710A3DQ




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 27 Şubat 2021; 21:34:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardack

    Adam amazon fanlarini bile birbirine dusurdu. Bide hiç birşey yokmus gibi firsat paylasiyo konuda suan

     

  • quote:

    Orijinalden alıntı: punqer

    Kutsi - Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim



    Alıntıları Göster

    Öğlen böyle demiştim, bir arkadaş yeter yüklenmeyin demişti ama işte arkadaşa yetmemiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

    LOTTO 38 numara mavi sneaker çocuk ayakkabı 36 lira 3 adet


    https://www.amazon.com.tr/Lotto-Erkek-Çocuk-Ayakkabı-38-39/dp/B07C7FHJ5K

    Çocuk için aldım ama baktım çocuk 4 yaşında ayakkabı 37 numara en az 6-7 sene saklamak lazım.Yok bukadar olucu olunmaz dedim iptal ettim.benim gibi gozu kararanlar için hatırlatma olsun :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt

    fiyat uçmuş zaten :))

  • Herkese merhaba. Amazonda ilk kez yüksek fiyatlı bir şey alacağım.
    LG 49UN71006LB Serisi 4K UHD Smart TV almayı planlıyorum
    4800civari ücreti var. Amazon kendisi satıyor.
    Fakat biraz cekincelerim var. Netten TV almadım hiç. Kargoda sorun olur mu diye endişesi var. Daha da önemlisi teşhir ürün ya da iade ürün gelir mi diye korkuyorum.
    Olur da iade etmek istersem sorun çıkarmazlar diye okudum yazılanlardan. Fakat TV'nin teşhir olup olmadığını anlayabilir miyim? Kullanım saati nı görebilir miyim?
    Ya da 3-5 fazla verip mağazadan görerek mi almalı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 27 Şubat 2021; 22:2:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

    LOTTO 38 numara mavi sneaker çocuk ayakkabı 36 lira 3 adet


    https://www.amazon.com.tr/Lotto-Erkek-Çocuk-Ayakkabı-38-39/dp/B07C7FHJ5K

    yanına 14 tl.lik kitap ekleyip kargoyu da bedavaya getirdim.


    konu komşunun çocuğuna veririz sevindiririz bayramda seyranda :))

  • maligezgin kullanıcısına yanıt
    Bazı modellerde kullanım saati oluyor. Öncesinde LG müşteri hizmetlerine sorularınızı anlatıp bilgi alabilirsin. Servis kurulum sırasında kendi kumadasından giriş yapıp bakabiliyor
  • 
Sayfa: önceki 28472848284928502851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.