Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (2636. sayfa)

5 sn
331.062
Cevap
8.114
Favori
72.723.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1591 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26342635263626372638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amazondan Baseus telefon şarj aleti ve kablosu almıştım hızlı şarj edenlerden. Bazen temassızlık oluyor. Şarjı kesiyor. 2-3 ay önce almıştım. Kutusunu filan attım. Satıcı Amazondu. İade edebilir miyim. Yada nasıl bir yol önerirsiniz.

    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
  • eser_aga_83 kullanıcısına yanıt
    2 kasım 2020 tarihinde almışım. Kutusu faturası yok ama
  • eser_aga_83 kullanıcısına yanıt

    Kutu yok ise iade edemezsin. Kutuyu atmaman gerekirdi.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Peki servise filan gönderirler mi. Hiç düşürmedim ama belli ki bir sorun var hocam. Değişim yapmazlar mı
  • eser_aga_83 kullanıcısına yanıt

    Hocam canlı chate bağlanıp sorun belki çözüm bulurlar.

  • eser_aga_83 kullanıcısına yanıt

    Ürün de barkod seri numarası falan var mı ?

    Destek ile görüşün ama kutu işi biraz sıkıntı olur.

    Amazon'da değişim yok iade var. Kutu içeriği veya kutu eksik ise iade almıyorlar.


    Fatura zaten amazonun kendisinde var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 23 Ocak 2021; 15:27:21 >
  • eser_aga_83 kullanıcısına yanıt
    Amacım uyanıklık yapmak değil. Yani kullanıp kullanıp iade etmek değil. Ancak üründe bir sıkıntı var. Amazon güvencesi ile aldım. Şarj etmiyor arasıra. En azından değişime gitmezler mi
  • Bir görüşeyim hocam
  • Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt
    Değerli bilgileriniz için teşekkürler, geçmişte ülkemizin gururu extreme spor malzemeleri (🏂) satan firmada yıllarca çalışmış biri olarak çoğu teknolojiye hakimim, fazla bilgi yüklemek istemedim okurlara🙂

    Elinize sağlık üşenmemişsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lothlórien -- 23 Ocak 2021; 16:2:52 >
  • Kutu olmadan iade edilebilir. Cayma hakkı saklıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B08G5M9718/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_kucdGbA43E4V2

    MSI GL65 LEOPARD 10SCXR-061XTR Dizüstü Bilgisayar, 15.6 FHD, Core i5-10300H, 8GB RAM, 256GB SSD, GTX1650 4GB GDDR6, DOS

    8080 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcdevil -- 23 Ocak 2021; 16:35:55 >
  • 4007 kullanıcısına yanıt


    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]


    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boyle Buyurdu Zerdust

    Mont hakkında yorum yazan arkadaşların yorumlarını düzeltmek gerek hatalı bir bilgi akışı olmasın. 11yıllık bir Outdoor sporcusu olarak The North Face Mc Murdo 2 hakkındaki bilgileri paylaşayım.


    Model Gore-TEX membran kullanmıyor, Gore-TEX membran dahil hiç bir membran su geçirmez değildir sadece su giriş basıncına karşı mukavemet gösterir yüksek su giriş basıncı karşısında 24.000mm/gr/cm'2 gibi değerler 1metrekare yüzeyin 24metre su basıncına kadar suyu membrandan geçirmez anlamına gelir. Bu farklı membranlarda farklı değerler gösterir 3.000/5.000/12.000/36.000(gore-Tex Pro modeller) Anlaşılacağı gibi Naylon Poşet hariç giyimde kullanılan tüm ekipmanlar su geçirir onlarda yüksek su basıncında yırtılır zaten ve bu membranları tek başına su geçirgenliğe karşı suyu itim kuvveti değil Breathable teknolojisi yani nefes alınabilirliği öne çıkarır. Yukarıdaki xx.xxx mm/gr/cm2 cinsinden birim alanda yüksek sıvı buharlaşmasına izin vermesidir yani Sıcak/Soğuk ortam arası değişkenlik olursa (Soğuk ortamdan bir anda sıcak ortama girdiğiniz) beden terlemeye başlar yada kinestetik enerjiniz artar koşar/zıplar/aktivite yaparsanız beden sıcaklığını en optimum hale getirmek için gene terlemeye başlar. Temelde Islak Beden 21kata kadar daha hızlı ısı kaybeder (Bu durum normalde odada üşümüyorken duştan çıkınca üşümeye başlamınız yada rüzgarın yönünü tain edecekken parmağınızı direk havaya değil önce tükürüğünüzle ıslatıp havaya tutup daha doğru rüzgar yönü taini ile daha net anlaşılabilinir) bu yüzden oluşan nemin bedenden atılması gerekir bunun içinde "Nefes Alabilirliği/Breathable" yüksek membranlı kumaşlar tercih edilir.


    Ve en önemlisi bu materyaller WindStopper'dir yani Rüzgarda geçirmez olmalarıdır yada rüzgara karşı çok yüksek iç geçirgenlik direncine sahip olmaları (bunun neden önemli olduğu "Gerçek Sıcaklık/Soğukluk ile Hissedilen Sıcaklık/Soğukluk" kavramları ile daha iyi anlaşılır baknız:Ankara Ayazı / Sivas Ayazı / Kayseri Soğuğu buraları Kars yada diğer daha rakımlı illere göre hissedilen soğuklukta daha dayılması güç yapan durum rüzgarın çarptığı yüzeydeki ısıyı alıp götürmesidir, yani yüksek rakımlı Dağların/Tepelerin daha soğuk "Hissedilmesi"nin temel nedeni rüzgarlılıktır). Bu nedenle alınan monttaki membranın Windstopper olması sizi ısıtmaz fakat bedeninizdeki ısı kaybını en azından rüzgar kaynaklı durumları mimuma indirger.


    The North Face genelde bazı 3in1 yada Dış Kabuklar haricinde çok fazla Gore firmasına ait olan Gore-TEX yada Gore-TEX Pro membranı kullanmaz kendisine ait olan ve nispeten bazı noktalarda şehir yaşantısı için daha tercih edilebilir DryVENT membranı kullanır. Bu hem maliyette ucuzluk hemde daha uzun ömür vaad eder. Gore-tex membranlar Karbonfiber materyallere benzerler Hafif/Mükemmel Mukavemete Sahiptir ama kırıldılarmı müdahele edilemez ve tüm fonksiyonlarını yitirir. Bu yüzden İzmirde olan bir adamın Gore-TEX'i dış kabuk olarak zaman zaman giymesi doğru ama City Yaşam formu dediğimiz şehirde gündelik giyim için yanlış bir seçimdir. Bakımı zordur, Özel temizlik materyalleri vardır, Belirli periodik bakımları gerekir, Kırılırsa membran direk sıvı sızdırmaya başlar, kaldırıp çöpe atabilirsiniz yada sadace giymek için giyersiniz. Genelde içinde yalıtım materyali bulunmaz yani kaz tüyü, kuş tüyü, uçan hayvan tüyü, insülation, yalıtım materyalleri, elyaf, yün, primaloft vs. gibi daha çok 3in1 şeklinde kullanım olunur.


    Satılan model gerçekten bedava satılmış bir monttu 1 adette ben aldım Ayrıca Mont gerçek kaz tüyü. Sol kol kısmındaki manşete dikkat ederseniz 550 yazar bu kaz tüyü montlardaki Responsible Down Standard Sorumlu Tüy Standardına göre olan Kaz Tüyü dolum değeridir ve 550 Fill RDS Kaz Tüyü Dolumdur. Ve bir Gore-TEX kadar yüksek değerlere sahip olmasada DWR kaplamalı DryVENT membrana sahiptir gayet yüksek su giriş basıncına karşı kuvvetli mukavemet ve nefes alabilirliğe sahiptir..

    En dışta DWR yani temel fizik bilimindeki Adezyon/Kohezyon prensibi su itimli bir kaplamalı dış kumaş, Orta Kısımda 2L (2layer) DryVENT membran, 550Fil RDS Kaz Tüyü ve koruma materyali ve iç astar şeklinde katmanlı bir koruyucu yapıya sahip.

    Elinize klavyenize saglik. Harika bir bilgi aktarimi olmus. Hocam yol gostermek gibi olmasin ama bir konu acsaniz da biz feyz alsak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • eser_aga_83 kullanıcısına yanıt
    İade alacaklarmış. Üzerinden 2-3 ay geçmiş olmasına rağmen. Amazon garantisi böyle oluyor demekki. Ürün bozulmasa da keşke iade etmemiş olsaydım keşke.
  • Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt

    Mevcut kullandığım mont 0 derece altında üşütüyordu.Ben de 2 aydır mont arıyordum. Yaşadığım yerde sıcaklık bu kış en fazla -10 oldu ama çok keskin kuru soğuk var. Linkteki montu alacaktım. Fakat 1.75 boy 72 kiloya fazla bol gelir diye almak istemedim.Bu Mc Murdo modelinde kalıplar çok büyükmüş diye okumuştum. Özellikle Amazon Us'ta satılan modellerde bu şekilde yazıyordu yorumlarda hep.XS olsaydı beden kaçırmazdım düşünmeden açıkçası. 1400 TL bu monta bu kur düzeyinde bedava fiyattı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SychoMind -- 23 Ocak 2021; 16:42:52 >
  • SychoMind kullanıcısına yanıt

    daha uygun bir mont isterseniz aşağıda linkini verdiğim montu alabilirsiniz. Kullanıyorum ve "Ankara Ayazını" geçirmeyen bir mont diyebilirim. :) Her giydiğimde mutlu oluyorum ve çok memnunum. Bedeniniz neyse onu alın büyük almayın. Saygılar :)


    https://www.decathlon.com.tr/sh100-x-warm-mont-id_8398576.html

  • Aktif indirim kuponu halen var mı?

  • eser_aga_83 kullanıcısına yanıt

    Dediğim gibi işte.. Kutunun olmaması iadeye engel değildir. Amazon kutusuz iade almıyor diyen arkadaşları ciddiye almayın BU KONUDA.


    Geçmiş olsun

  • 
Sayfa: önceki 26342635263626372638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.