Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (2618. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 145 Misafir (5 Mobil) - 147 Masaüstü12 Mobil4 Android
5 sn
331.513
Cevap
8.115
Favori
72.843.305
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26162617261826192620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • akenatons kullanıcısına yanıt
    x2 arttı mı bilmiyorum bakmak lazım ama suçu satıcıda mı aramalıyız yoksa vergi koyucularda mı 😎Araştırma konusu olur bu 😊
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    İkisi de birbirinden suçlu. Tıpkı otomobil fiyatlarında olduğu gibi.
  • akenatons kullanıcısına yanıt
    👏🏼👏🏼👏🏼
  • Ödeme aracınız geçerli değildir diye e posta geldi. Ödeme aracım sürekli kullandığım sanal kartım. Kart aktif limit yeterli. Anlamadım. Gönderen Amazon Prime. e posta linkine tıklamadım.

    Amazon Prime üyeliğiniz 20 Şubat 2021 tarihinde güncellenecektir. Ancak, Amazon Prime aboneliğinizle ilişkilendirdiğiniz ödeme aracı artık geçerli değil. Bu nedenle, lütfen buraya tıklayarak giriş yapın ve Amazon Prime üyeliğiniz için ödeme aracınızı güncelleyin.
  • elbetbirgun kullanıcısına yanıt

    Bankanız Garanti ise bana da oldu bu.

    Nedeni ise uygulamada görünen sanal kart limiti ilk belirlediğiniz limit.

    Gerçek (eksilen) limiti ise limiti değiştir dediğiniz de görüyorsunuz.

  • elbetbirgun kullanıcısına yanıt
    Buna benzer bir mail bana da gelmişti, hiçbir şey olmadı, üyelik devam etti.
  • Dumanus kullanıcısına yanıt
    Klavye uzerinde yok hocam ancak klavyeyi TR secince noktalama isaretleri Turkce karakterlere donusuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peregrino kullanıcısına yanıt
    Klavye stickerları satılıyor TR düzeninde öyle çözülebilir




  • Umut Aşkın U kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu markayi uzun zamandir arastiriyorum, Chuwi Gemibook Pro modelini de buyuk ihtimalle alacagim. Ben de sizin bahsettiginiz gibi normal bir kullaniciyim. Firma Çin menseili oldugu icin biraz korkutuyor ancak Amazon yorumlarina, uzun kullanim incelemelerine baktigimda ortalama kalitede bir cihaz olugu ortaya cikiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peregrino kullanıcısına yanıt
    Yorumlar olumlu Hocam. Ancak ben buradan temiz ikinci el bi lenovo vs bulursam onu alıcam. Ama yinede özelliklerine göre fiyatı iyi gibi şu anki piyasada
  • Peregrino kullanıcısına yanıt

    Pro olmayan Chuwi Gemibook kullanıyorum soru varsa yanıtlarım. Farkları işlemci j4115 (proda 4125) ram 12 (proda 16) ve ssd 256 (proda 512).

  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    CHUWI CoreBook ların garanti durumu ülkemizde nedir acaba? Amerikadan getirtsek herhangi bir sorunda süreç nasıl işler, çabuk bozulduğuna dair yorumlar var %12 civarında, sizin tecrübeleriniz nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elbetbirgun kullanıcısına yanıt

    Hocam yıl sonundan sebep kartların numaraları değişti benimde kayıtlı kartlarım bi çok yerde olmuyor yapı kredi özelikle tek senelik verdiği için sık değişiyor..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modifix06 kullanıcısına yanıt

    Ben aliexpressten aldım, benim için garantisi yok. Amazondan alırsanız amazonun diğer ürünlerdeki tutumu neyse o şekilde bir yardımı olacaktır, mağdur etmez yani. Benim kullandığımla kasası aynı duruyor, malzeme kalitesi anlamında beni çok tatmin etti. Dış materyali alüminyum, klavye kısmı plastik ama kalitesiz durmuyor. Bozanlar tam olarak neyi bozdu bilmiyorum ama bu bilgisayarda dayanıklılık anlamında soru işareti olanlar bence şunlar; batarya ne kadar süre performansından kayıp vermeden dayanacak? M2 ssd hayatımızda duymadığımız bir marka, hızından ne kadar sürede ödün verecek ya da bozulacak? Giriş-çıkış portu yetersizliği sebebiyle type c yi oldukça yoğun kullanıyorum (şarj etmek, görüntü aktarmak, usb sayısını artırmak vs.) ne kadar süre dayanacak? ve en önemlisi ve markanın geçmişte de kötü nam saldığı menteşe kalitesi uzun kullanımda ne durumda olacak? Şu an kullanımımda kalitesiz durmuyor ancak 1 sene sonra elimde kalır mı bunu zaman gösterecek.


    Bu soru işaretlerini bir kenara bırakırsak cihazın ekranı muhteşem (matebook paneli ile aynı olduğunu yazan incelemeler vardı), çok kompakt (matebook tasarım çakması zaten), klavye rahat, aydınlatması iyi, malzeme kalitesi iyi, type c full feature, batarya süresinden memnun kaldım (7 saat civarı güç tasarrufu modunda), ekstra m2 slotu olması artı, cihazın fanı varla yok arası. Şuna biraz daha güçlü bir işlemci koymuş olasalar efsane olurmuş.


    Ben bu cihazı 270 dolar civarına aldım ve 100 tl gibi gümrük vergisi ödedim ve ödediğim fiyat karşılığında çok memnun kaldım. Ama bu kadar soru işareti barındıran bir cihaza da şahsen 3-4 bin tl vermezdim.





  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Kartım Axess sanal kart numaram aynı. Dönem içi işlemlerde 7.90 TL Prime ücreti yansımış. Dediğiniz gibi görünürde bir sorun yok görünüyor.
  • baris-balci kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Lifi daha önce kaçırmıştım umarım standart zor köpürten liflerden değildir.

  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Ingiltere yasayan kuzenime aldirmak ve gelirken de kutusuz bir sekilde getirmesini istetiyotum gumruk vergisi odememek icin zira internetten baktigimda 1000₺ gibi bir rakam cikiyordu gumruk icin. Siz nasil 100₺ gumruk odeyerek aldiniz acaba bu mumkunse ben de hic beklemeden almak isterim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitescere kullanıcısına yanıt
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

    yaklaşık 1 ay önce başka bir siteden satın aldığım fiyat.


    allah sonumuzu hayretsin.

  • 
Sayfa: önceki 26162617261826192620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.