Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (2023. sayfa)

5 sn
331.014
Cevap
8.111
Favori
72.714.995
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1590 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20212022202320242025
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Parfüm için güzel fırsat gören var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurs59

    Ürünü bilmiyorum ama şu yoruma bakar mısınız !


    "Amazon'un ilk günkü alışveriş kampanyasından 110 tl'ye aldım"

    Şu an 429 TL. Hey yavrum hey, iki senede neler olmuş.

    şahlandık o 2 senede ondan öyle, çok da şeyyyappmaa  


    110 vs 430

  • @serdaragorn @darksnr Tamam da fiyat olarak bizimkilerden daha ucuza geliyor, yani o zaman yurt dışı almak çok mantıklı değil mi? Bunlar dışında bilmem gereken bir şey var mı peki? Garanti nasıl oluyor mesela? TR bayisi geçerli mi yoksa garanti sıkıntılı mı? Önemli kriterler var mı bunun gibi

  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Satıcı amazon muydu acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modifix06 kullanıcısına yanıt
    Evet
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

    bakmıştım da en kötü iade ederim diye aldım bakalım hocam gelince güncellerim yorumu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MertRammstein

    bakmıştım da en kötü iade ederim diye aldım bakalım hocam gelince güncellerim yorumu

    zaten satıcının amazon olmamasının sıkıntısı da orda başlıyor. satıcı amazon olunca kafan rahat oluyor her türlü iadeyi alıyorlar. bu diğer satıcıların napacağın kestirmek zor oluyor.

  • firma ayırt etmeden , hepsi, biz tüketicilere şahlanıyor. umarım bugünleri de aramayız. (arayacağız gibi görünüyor.)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon söylediğine göre bugün iadeyi yapacaktı mail atmıştım (1-3 iş günüymüş 3.iş günü dolmadı 4 Aralıkta iade edilecek endişe etmeyin sıkıntı yok, 1 Aralıkta teslim aldık depomuza, kartta gözükmesi 7-10 gün sürebilir yazdılar direk.)Kartta gözükmesi 7-10 gün sürer diyorlar. Derdim o değil isterse ay sonu iade olsun kartıma. Hala daha iade talep edildi diyor sistemlerinde, ne aldık ne iade işlemi yapıldı yazıyor ne toplam tutarda iade yazıyor inanılmaz ya. Türkiyedeki amazon da bozdu sanki yaz öncesi böyle değildi hiç. Anında iade yapıyorlardı bekletmiyorlardı dedikleri tutarlı oluyordu.
  • TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt

    Yoğunluktan dolayı öyle. Barkodu okutmadan iadeniz yapılmıyor, dolayısıyla da sisteme işlemiyor teslim aldıkları. Ben de geçen hafta iade gönderdim ellerine ulaştıktan sonra 4 gün sürdü onaylamaları. Biraz bekleyin.

  • Wadjet kullanıcısına yanıt

    Hocam derdim beklemek değil, sizin dediğinizi deselerdi zaten anlayışla karşılardım. İlk canlı destekten sordum ve aldığım cevap depomuza gelmiş 1-3 iş gününde yapılacak. Tamam dedim bekledim son güne kadar güncelleme olmayınca en azından mail atayım da elimde yazılı cevap bulunsun dedim. 4 Aralık 2020'de iadeniz yapılacak, ancak bankanız 7-10 gün içinde yatırabilir denildi. Buradaki sıkıntı söyledikleri şey tutmuyor, sözüm ona. Alıştırdı bizi amazon sözünün eri olarak dedikleri şeyi yapmasını bekliyoruz eskisi gibi. Yoksa dediğim gibi isterse ay sonu yatırsın sorun değil benim için.

  • johonwayni kullanıcısına yanıt

    Denemeden konuşmak bedava. Mont harika. Hayorli olsin brn henuz alamadim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, amazon usa üzerinden linkteki ürünü aldık 70$'a gümrük + kargo dahil. Ships by Amazon Sold By Huion yazıyor. İlave kargo ve gümrük bedeli de ödedik ama gümrükte sıkıntı çıkabilir mi? Satıcısı amazon diye görmüştük ama amazon tarafından kargolanıyormuş sadece. Satıcısı da amazon olsaydı sorun çıkmayacağından emindik fakat şimdi tereddüt ettik farkedince.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    radko esnaf mısın mübarek sen bu nasıl yorum?  


    merter'de aynısını 200 liraya koymuşlar ha? hem de aynı teknoloji? işe bak yav esnaf kendini geliştirmiş ar-ge de yapıyor herhalde   adam içine naylon jelatin gerip satıyor buna nasıl inandın



    Alıntıları Göster

    Colombia alıp da kullanmam,o kadar para vermiyorum. İstanbul'da kaliteli ürünleri uygun fiyata bulabiliyorum çünkü. Bu demek değildir ki Colombia dandik,aynı ürünler İstanbul'da yarı fiyatına satılıyor.

    Merter'i de,Laleli'yi de,Osmanbey'i de avucumun içi gibi bilirim. Nerede ne üretiliyor,nereye ihraç ediliyor,iç piyasası nerede bilirim.

    Farklı konularda da zaman zaman yeri geldi değindim: Keşke kaliteli diye bilinen fazla paralar verip alınabilen yurt dışı ürünleri üretebilsek. Malesef kötü taklitlerini yapıyoruz. Bazı dünyaca markalara fason üretip verdiklerimiz ve bunun için öğündüklerimiz var ama kalitesini düşürerek üretiyoruz. Markayı basıp iç piyasada satıyor bu dünyaca bilinen markalar ve o ayakkabıyı yada montu,tişörtü inanın iç piyasada gören Ortadoğulu turistler,Araplar bakıp inceliyor almıyor sahtesi mi acaba diye. Beğenmiyor kalitesini. Oysa ürün sahte değil,çakma değil,markanın Merter'de fason ürettirip sattığı ürün.

    Bakın mesela deri mont konusunda Merter ve Laleli'de çok kaliteli ürünleri çok uyguna bulabilirsin,ama daha çok spor giyim üzerine ve colombia tarzında ürünleri colombia kalitesinde bulamazsın. Ben fazlasıyla devletçi,Türkiye sevdalısı biriyim. Keşke üretebilsek kardeşim ama değişik sebeplerden dolayı üretemiyoruz. Yıllarca ithalat-ihracat firmasında sorumlu yönetici olarak çalıştım,piyasayı,kaliteyi araştırıp ürünlere karar verirdik. Bazen ürününü tanıtmaya gelen olurdu Merter piyasasından,o kadar öğerdi ki ürünü,kaliteli ürün çok üst kalite vb laflarla. Üstümüze giyerdik kolu uzun bol gelir,beli dar kısa gelir,acayip uyumsuzluklar. Boya kokardı. Ürününü tanıtan kişi ofisten çıkınca arkasından ürünü kapıya doğru fırlatır söylenirdik. Sizin bu kafayla çok çekiniz ödenmez derdik ki alıcı üründen zarar ederse çekleri ödemez,klasik taktiktir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • jipaniiz kullanıcısına yanıt
    %100 emin değilim..ama şunlar doğru tedarik edici bir marka amazona gönderiyor ve amazon merkezinden size geliyor,zaten ekranda vergilendirmeside mevcut...başka bir satıcıdan alsaydınız zaten o vergilendirme ibaresi olmazdı.. Rahat olun :)
  • pesci87 kullanıcısına yanıt
    Yat ustune bunlara ulasmaya calistigini da belgele.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mixeror

    %100 emin değilim..ama şunlar doğru tedarik edici bir marka amazona gönderiyor ve amazon merkezinden size geliyor,zaten ekranda vergilendirmeside mevcut...başka bir satıcıdan alsaydınız zaten o vergilendirme ibaresi olmazdı.. Rahat olun :)

    Teşekkürler, bekleyip göreceğiz :)

  • Merterde satılan ürünler de ne boya kullanıldığı bile belli değil kanserojenmi nedir içine herşeyi koyar bizim milletimiz keşke hepsi yok olsada sadece amerikalılar gelip ülkemizde satıcı olsa bıltık ahlaksız esnaftan
  • 150 TL ye 30 TL indirim kodu: Amazonapp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megalomenyak kullanıcısına yanıt
    Sağ olun :)
  • 
Sayfa: önceki 20212022202320242025
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.