Şimdi Ara

Kule Hoparlörlü 5+1 Ev Sinema Sistemleri Hakkında-YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • akyurt kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçem kısıtlı ve 5.1 almak istiyorum eğer paket sistem alacaksam. 2. el de baktım biraz. AVRler genelde elden ayaktan düşmüş eski modeller oluyor. Doğal olarak onu alsam da elimdeki içerikleri düzgün bir şekilde kullanamayacağım. Bir de 2. el cihazlara pek güvenemiyorum. Tamir görmüş olabiliyor ya da bozuk olmasına rağmen sağlammış gibi satılabiliyor. Bunlar da beni korkutuyor açıkçası. Bu yüzden ben de hazır paket sistemlere yönelmek istedim.
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok teşekkürler. Birkaç hafta içerisinde aldığımda buraya yine düşüncelerimi ve aldığım cihazı yazacağım :)
  • Konuyu tekrardan hortlatmış oluyorum ama uzun süren araştırmalarım, beklemelerim ve incelemelerim sonucunda Media Markt'tan Harman Kardon AVR161 ve HKTS 16 modellerini set olarak 3500 ₺'ye almış oldum. Birkaç gün içerisinde elime ulaşacak ulaştıktan sonra tekrardan düşüncelerimi belirtebilirim isteyen olursa :)
  • PesimistOrkestra P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yorumlarınızı alabilir miyim
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Geç gördüm hocam sorunuzu kusura bakmayın. Yaklaşık 4 aydır aktif olarak kullanıyorum. Müzikte her ne kadar stereo hoparlörler daha iyi olsa da genel olarak bana performansı fazlasıyla yeterli geldi. Şu anda oturduğum apartman çok eski ve ses yalıtımı olmadığı için pek fazla bass açma fırsatım olmadı fakat şu anda bile Dolby Digital ya da DTS izlediğim filmlerdeki sahnelerde odanın içini %20 civarında olmasına rağmen bile fazlasıyla doldurabiliyor. Daha önce okuduğum gibi filmlerde center bi tık zayıf kalabiliyor fakat hoparlör ayarlarından gücünü biraz arttırınca yeterli düzeyde. Ses düzeyi olarak bana garip gelen bir diğer olay, -80 ile -55 arasında neredeyse hiç ses yok denecek kadar az. Yani geceleri sessiz ortamlarda -45 civarları yeterli oluyor. Sabahları da -30 civarlarının üzerine hiç çıkma gereği duymadım. Özellikle öğrenmek istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz :)
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 6 Şubat 2020; 21:32:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.