Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
89
Favori
320.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bandogge kullanıcısına yanıt
    Benim güncellemeden beklentim çok :) scrren recorder always on display iphone daki gibi kişiye özel emoji :)
    hocam motorola 5w 3a şarj adaptörü+samsung veya gm şarj ara kablosu kombin yapıp denicem bakalım :) bendeki samsung 15watt değilmiş 5w 2a yazıyor üstünde
  • jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    Kimseye birşey anlatamazsin teknoloji editörlerinin bir kaçına yazdım takmadilar bile ama reklama gelince hepsi bangır bangır reklam yaptı, GM göre suçlu biziz çünkü cihazını aldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasa86 kullanıcısına yanıt
    Yazık günah memleketinde lidersin üretici satıcı olarak yerli anlamda fabrikan var yurtdışına satış yapıyorsun ama yazılım ve güncelleme konusunda başarısızsın.
  • Dijitallesen dünyada yerli teknoloji şirketlerimiz yazılım olayına daha çok kafa yormali. Hayatimizi kolaylastiracagiz diye Elin gavuruna her türlü kişisel bilgilerimizi ellerimizle teslim ediyoruz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysava Y kullanıcısına yanıt
    Adam akıllı yazılım üretip güncelleme verseler satışlarını ikiye katlarlar yani bu kadar gelirleri var zor bişey değildir diye tahmin ediyorum.
  • Bu fiyat aralığında hala bu ürünü tavsiye edermisiniz.Önerileriniz.Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan0311

    Bu fiyat aralığında hala bu ürünü tavsiye edermisiniz.Önerileriniz.Şimdiden teşekkürler
    Tavsiye ederim %60-%70 arası parlaklık 3-3.30 saat oyun,2şer saat insta ve facebok,1.30 youtube vs 10 saat ekran süresi 100-110dk arası şarj oluyor pilinden çok memnun kalırsın,ekran çok canlı amoled malum,oyunlarda takılma,kasma,donma vs rastlamadım şimdiye kadar,kamerası bana göre başarılı gece ve gündüz çekimleri her türlü yeterli bana göre,gcam yüklersen çok daha güzel ama root atman lazım sanırım telefona,telefon konuşmalarımda kesilme kapanma yaşamadım görüntülü görüşmelerdede keza öyle,güncelleme konusunda berbat firma eylülden beri güncelleme almadı gm 9 pro,bu fiayata emsali yok diye düşünüyorum 350tl fatk verip realme pro 3 alınabilir fakat gereksiz bence,bu telefon her türlü ihtiyacını görür.




  • bazen şarj %2 birden gidiyor bazen %70 de iken 7 dakika sonra %69 a düşüyor ama tekrardan 2 dakika sonra %68 e düşüyor neden böyle dengesiz bir tüketim var böyle olanlar var mı forumda..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONEMEGAS -- 6 Nisan 2020; 22:29:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONEMEGAS O kullanıcısına yanıt
    Bende de oluyor fakat finalde kalan şarj %15 ekran süresi 10 saat olunca sıkıntı olmuyor :) yazılımsal bi olay sanırım
  • ONEMEGAS O kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal aslında o düşüşler. Bizde de aynısı oluyor.

    Yillar önce bir LG telefonum vardı onda da benzer bir durum şöyle idi, %100 den 97 ye düşerdi ancak bu düşüş hep tam 1 saat sonra olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan0311 V kullanıcısına yanıt
    Neredeyse 2 yıl önce çıkmasına rağmen hala donanım olarak çok iyi bir cihaz heleki su an 1250 vb seviyelere aliniyorken.

    Fhd Amoled ekran , centiksiz tasarım, tatminkar batarya, çok iyi derecede bokeh fotolar olarak memmnun eder. Oyun olarak pubg cod asphalt9 vs. Yağ gibi.

    Ancak;

    video çekerken ses kaydı sorunu var, derinden hisirtili çekiyor, video çekeyim anı ölümsüzleştireyim diyen adamı üzer (beni bu konuda çok üzüyor), ses sorunu olmasa çektiği videolar gerçekten çok kaliteli, PC ye atıp izliyorum gayet keyifli. 1080p 60fps çekiyorum.

    Bazı kullananlarda konuşma esnasinda ses gitmeme sorunun vardı eskiden hala var mı bilmiyorum. 2 cihazım var ben bu sorunu saysam 1 yilda 5 6 kere belki yaşamisimdir.

    Cihaz malum saf android ve inanılır gibi gelmese de one projesi cihazı. Ancak güncelleme ne yazıktır ki Eylül pie da kaldı. Gelmiyor. Gelecek mi meçhul.

    Gelmediği içinde sorunları çözülecek mi belirsiz.

    Bütçe bu kadarsa bazı sorunlar da göze alınıyorsa 1250 ye bu donanım çok iyi. Bu paraya Fhd Amoled ekranlı sd660 cihaz yok.

    Ya üzerine biraz katıp sd665-7xx serisi ancak HD IPS ekranlı modeller alınabilir ya da çok aciliyeti yoksa alma işi ertelenebilir.

    Sd665 Fhd IPS ekranlı 4 kameralı note 8 telefonum ile gm9 proyu kiyasladigimda ben şahsen GM i daha keyifli buluyorum.

    Ekranın renkleri olsun çekilen fotoların kalitesi ve fotodaki renklerin ekranda doğru görüntülenmesi olsun.

    Çektiğim mor kazak GM de mor, note 8 de lila görünüyor, bu tüm ips lerde ne yazikki böyle.

    Mobil yazdigim için daha fazla yazamıyorum. Aklıma gelirse daha sonra editlerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben 10 saat ekran süresi alamıyorum şuanda şarjım %34 ve 5 saat 22 dk ekran sürem var bu arada cihazı dün şarj ettim aynı gün içinde kullanılırsa 10 saat gidermi bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandogge kullanıcısına yanıt
    Keske general mobile xiaomi gibi kernel.koari vs paylaşsa da millet bari kendi yazilimini yazsa. Mesela mi a2 lite androidone cihaz android 10 sorunlu geldi9 cok stabil olmadi. Fakat kernel kodlari vs yayınlandığı icin suanda custom romlar bolca artiyor ve stokdan daha stabil olanlari var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONEMEGAS O kullanıcısına yanıt
    Bizler büyük cogunlukla o ekran sulerini tek gün içinde alıyoruz hocam. Siz eğer 2 gün içinde alıyorsanız normal. Zaten bekleme halindeyken sizin cihaz şarj tüketiyor haliyle.

    Ben telefonum sabah şarj ederim mesela saat 9 gibi %100 ile başlarım. Gece %30 kalır. Yani 15 saat içinde aslında pili bitirmiş olurum büyük seviyede.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    GM'in Kernelin ne olduğunu bildiğinden bile supheliyim hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONEMEGAS O kullanıcısına yanıt
    Ben bir günden fazla kullanıyorum cihazı 1.5 gün civarı 10 saat ekran süresi kalan %15 şarj tabiki %60-70 parlkalık hiç şaşmaz.
  • Şu virüs belası bitse adam gibi oturup 1 ayda sağlam güncelleme çıkarıp verseler neyse hayal kurmayalım :)
  • Gerçekten General Mobilin 7 aydır adını anmadığı cihaza hala güncelleme vereceğini düşünüyor musunuz?
    Bu foruma üye olan biri google tarafından hazırlanan güvenlik güncellemesinin bir cihaza verilmesinin hiçde zor bir iş olmadığını bilir. General Mobil bu cihazdan 7 aydır güvenlik güncellemelerini bile esirgiyor. Sizce General Mobile birkaç dakikasını ayırıp güvenlik güncellemesini neden vermiyor?
    Bu arada android one diye taahhüt ettiği 2 sene güncelleme alma süresinin 7 aylık kısmı güncellemesiz geçti bu durum ne olacak?
  • erciyesimiz E kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir paylaşım. Biz bunları yazdıkça telefonun temel fonksiyonları çalışıyorya daha ne istiyorsun diyorlar bazısı ise dış güçlerin oyunu olduğunu düşünüyor GM firmasını kiskaniyorlar mış. Her zaman yaptıkları birşey biz değiştik yok biz böyleyiz yok biz söyleyiz diyorlardı GM 4 den sonra bir halt yiyemedi GM firması. Yine aynı şekilde devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.