Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
89
Favori
320.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 6 aydır bütün iletişim kanallarından yazdım verdikleri cevap şu : Merhaba yazılım çalışmalarımız devam etmektedir. Şu anlık kesin bir bilgi paylaşamıyoruz. İlerleyen günlerde sosyal medya hesaplarımız üzerinden duyurusu yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Hayatımda bu kadar yalancı bir firma görmedim. Fabrika da şöyle yapacaz böyle yapacaz diye hava atıyorlardı daha güvenlik güncellemesi vermekten aciz firma fabrika kursa ne olur. Küfür edecem ama olmayacak. Ben one cihazi olduğu için aldım yoksa başka cihaz alırdım. Bluetooth üzerinden ACC desteğini bile sunamayan firma gitsin bıraksın bu işi. Bunların akademisi de var sözde ama YouTube video yüklemekten başka birşey yaptıkları yok sanırsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasa86 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.
    Bende sırf android one cihazı güncelleme garantisi olduğu için aldım ama maalesef çok büyük hata yapmışım. Bir daha büyük firmalar dışında telefon almam hele android one vs yalanlarına hiç yaklaşmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell mağazasından aldığım gm9 pro yu ses ve kamera bulanıklığı sebebi nedeniyle iade talebi ile aldıktan 15 gün sonra servise vemiştim. Serviste sağolsun iadeyi kabul etmeyip kafasına göre cihazın imeisini değiştirip yenileyip deyip geri göndermişti. ( bildiğin tamir edip arkadaki imei etiketini yenilenmiş bence ). Sonrasında durumu kabul etmeyip tekrar iade talebime yine ret vermişlerdi. Mecbur bu durum ile ilgili hem aldığım türkcell bayisini hem de gm yi şikayet etmiştim. Bugün karar gelmiş. Sonuç satıcının para iadesi yapması. Sonunda kurtuluyorum inşaallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoda 1080p 60da eis çalışıyormu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virtüöz V kullanıcısına yanıt
    Hayır 60fps de eis çalışmıyor fakat 4k 30fps de eıs çalışıyor..
  • yakup.kgz Y kullanıcısına yanıt
    beta kullanırken böyle bir sorun olmamıştı bende.
    şu an son sürüm kullanıyorum. open camera kurulu. kendi uygulamasına göre daha iyi.
  • NFC olaydı iyiydi, şu covid-19 lu günlerde işe yarayacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu babama verdim Nfc olmaması büyük etkendi gittim xiaomi redmi note 8 pro aldım akıyor maşallah telefon nfc de çok işime yarıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon'dan sipariş verdik bakalım, bazı arkadaşlar sıkıntılı diye yazmış fakat çoğu arkadaşta beğenip övmüş 1300tl ye özellikleri çok iyi inşAllah sıkıntı çıkmaz.
  • jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    hocam n11 den bende babam için almıştım, biraz kurcamala imkanımda oldu; açıkçası bende iyi bir intiba verdi babamda beğendi doğal olarak akıcı bir telefon denilebilir bazı kullanıcılar ses de ve kamera da sorunlar yaşamışlar şükür bizde daha öyle bir sıkıntı olmadı 1 aydan beri kullanıyoruz 1247 tl ye almıştım ben: piyasa koşulları her an değişip telefonun fiyatı değişebiliryor eğer normal bir kullanıcı iseniz beklentiniz çok büyük değilse gayet kullanışlı bir telefon bataryası ve amoled panel gayet tatmin edici
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    meizu x8(bana göre ortalamanın altında hızlıydı ama bataryası kötüydü) ve samsung m20'den(root attırmıştım bataryası başlarda iyidi sonradan %50 parlaklıkta ekran süresi 7 saate kadar düştü) geçiyorum bu telefona hocam,hız ve batarya beni kurtarsın kamerasıda idare etsin yeter sonuçta pro foto çekecek değiliz ki örnekleri gördüm hoşuma gitti,pubg falan oynamam oynadığım 3-4 oyun var hergün standart 4 saat civarı bunları oynarım pil testlerinde ki oyun performans/pil durumuna bakarsak fazlasıyla yeter diye düşünüyorum,toplamdada 3-4 saat youtubedur facebooktur instagramdır bu şekilde yani günlük kullanımım,m30s alayım dedim fakat aradaki fiyat farkını düşündükten sonra gereksiz buldum,realme 3 pro dada güvenemedim garanti durumuna.
  • jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    GSM üzerinden 2, wp üzerinden 2 saat civarı sesli görüşme. 2-3 saat civarı YouTube , 1 saat civarı shadow fighter 3 oyunu, yoğun şekilde wp mesajlasmasi , PDF vb. Doküman okuma ve paylaşma, 2 saat civarı Instagram.

    Rutinim bunun gibi bazen değişebiliyor.

    Her zaman sabah şarj ederim , saat 10 da full çekiyorum. Gece 12 de %30 civarı şarjım oluyor, ekran sürem ise en az 8dir hiç azalmaz. Maksimum da 12 saati gördüm.

    Ayrıca sadece 4g kullanırım wifi hiç kullanmam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    hocam bende kendime almayı düşünmüyor değildim bu telefonu, benim kullanımıma uygun ama tek eksiği hi-fi veya hi-res ses çipi bulundurmaması hem bataryası hem ekran kalitesi tam benlik ama günün sonunda müzik dinlemeye gelince tatmin edici müzik dinlemek isterim ha şöylede bir durum var ben her zaman müzik dinleyen biride değilim ama nfs özelliği olmasın müzik dinlemek için o çip üzerinde bulunsun başka bir şey lazım değil! geri kalan özellikleri benim gibi kullanıcıları gayet tatmin eder

    bu arada size xiaomi mi a3 de önerebilirim isterseniz murat gamsız ın inceleme videosu var onu bir izleyin eğer tatmin ederse o telefon ile bu telefon arasında satıcısına göre 300-400 tl gibi bir fark var bu telefonun yerini doldurabilecek bir tek o var bence
  • Bandogge kullanıcısına yanıt
    Bence başarılı gayet de iyi ekran süresi hemde kalan %30, x8'i saymıyorum ne zaman nerde kapanacağı belli olmayan şarjı birden %50-60 düşen bir telefondu,m20 başlarda iyidi sonradan sapıttı, gm9 pro bana da en az 8-9 saat ekran süresi vereceğini düşünüyorum parlaklık %50 civarında kullanırım her zaman.
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    müzikle pek aram yok hocam günde yarım saat dinlesemde dinlemesemde farketmez evet mi a3 de buna yakın fakat xiomi redmi note 7 de falan ghost screen çıkınca acaba diyor insan birde a3 alt çene biraz kalın gibi :) ama özellikleri itibariyel gayet iyi
  • jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    Hocam eklemeyi unutmuşum, benim isiga hassasligim olduğu için ben de genelde %40 -50 arası kullanıyorum. %50 den sonrasında ne verir hiç bir fikrim yok acikcasi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandogge kullanıcısına yanıt
    Bende o civarlar kullanıyorum daha çok tam %50 veya 55 dışarda ekranı görmemde sıkıntı yoksa parlaklığı artırmam kesinlikle.
  • Arkadaşlar telefon android 8.1 demi daha iyi yoksa 9.0 damı? hız ve batarya açısından hangisi iyi yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    bence android 8.1 de daha performanslı çalışıyor ayrıca dolbi atmos ses de 8.1 de anlam buluyor 9 da sadece adı ve çok az da ses de fark ettiriyor.
  • yakup.kgz Y kullanıcısına yanıt
    1.5 saattir kullanıyorum %53 şarj ile açıldı, 50 uygulama indiriyor bir yandan chrome kullanıyorum her bişeyini deniyorum vs tık demedi daha,9dan 8.1 e dönmekte zor açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.